Augmented Reality (AR) kurser och utbildning

Augmented Reality (AR) kurser och utbildning

Lokala, instruktörledda Live Augmented Reality (AR) kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson öva de grundläggande och avancerade ämnena i AR AR-träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

AR underkategorier

Augmented Reality läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
35 timmar
Översikt
Augmented Reality (AR) -teknologi integrerar digitala bilder med objekt i det verkliga ordet, vilket förbättrar användarens interaktion med deras miljö.

I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig grunderna i Augmented Reality (AR) -teknologier och de viktigaste AR-produkterna när de går igenom skapandet av AR-mobilapplikationer.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Utveckla AR-mobilapplikationer
- Använd bildigenkänning och objektspårning
- Använd geolokaliseringsfunktioner
- Förstå ARAF-formatet för AR-innehåll

Publik

- företagare
- Innehållsproducenter, journalister eller lärare
- Webbdesigners
- App-utvecklare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
14 timmar
Översikt
Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelse genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska realworld-miljön Antagandet av AR har sett tillväxt i olika branscher I den här instruktörsledningen, live-träning, kommer deltagarna att lära sig att bygga Augmented Reality Android-applikationer för olika applikationer inom industrin och industrin Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grunden för AR Installera och konfigurera viktiga ramar och verktyg för att bygga AR-applikationer som Vuforia och Unity Bygg en AR Android-applikation som överlagrar datorgenererad data över live realworld-data Felsök, test och distribuera en Android-applikation med Augmented Reality Publik utvecklare ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
7 timmar
Översikt
ARKit är en ny ram för att skapa upplevd verklighet (AR) -upplevelser för iPhone och iPad I denna instruktörsledda, levande träning kommer deltagarna att lära sig att utveckla en förstärkt verklighet (AR) -app för iPhone och iPad Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Blanda 2D eller 3D digitala objekt och information med realworld-miljön Ta appar bortom skärmen, så att de kan interagera med den verkliga världen Använd ARKits möjligheter för positionsspårning och scenförståelse Integrera ARKit med SceneKit och SpriteKit Kontrollavkastning med Metal 2 Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 timmar
Översikt
Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelsen genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska verkliga miljön. Antagandet av AR har sett tillväxt inom olika branscher. ThingWorx Studio är ett verktyg för att snabbt skapa skalbara AR-upplevelser för företag.

I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig att bygga Augmented Reality-mobilapplikationer för olika affärs- och industritillämpningar med ThingWorx Studio.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Installera och konfigurera ThingWorx Augmented Reality (AR) Studio
- Förstå grunderna i AR
- Bygg snabbt en AR-applikation som lägger över datorgenererade data över live verkliga data med ThingWorx
- Felsöka, testa och distribuera en Augmented Reality-mobilapplikation med ThingWorx

Publik

- utvecklare
- ingenjörer
- Projektledare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Notera

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Översikt
Artoolkit är ett open source-spårningsbibliotek för att skapa applikationer med Augmented Reality (AR) Den stöder Windows, Linux, Mac, Android och IOS I den här instruktörsledda träningsutbildningen kommer deltagarna att lära sig att bygga en förstärkt mobilapplikation med Artoolkit Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Utveckla en mobilapplikation som överlappar virtuella bilder på den verkliga världen Förbered video för att justera belysningen och lösa problem Integrera ARToolkit med tredjepartsverktyg och funktionalitet, inklusive OpenCV, Unity, OpenSceneGraph och den mobila enhetens GPS-, kompass- och kamerakalibreringsverktyg Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera Den mobila applikationen som utvecklats i denna kurs kan vara mål Android och / eller iOS För att begära din preferens, vänligen kontakta oss för att ordna .
14 timmar
Översikt
Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelse genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska realworld-miljön Antagandet av AR har sett tillväxt i olika branscher I den här instruktörsledda träningsutbildningen lär deltagarna att bygga Augmented Reality-applikationer på enheter som kör Windows-plattformen för olika företag och industrin Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grunden för AR Installera och konfigurera grundläggande ramar och verktyg (Vuforia SDK, Unity-spelmotor, etc) för att bygga AR-applikationer på Windows Bygg en AR-applikation som överlagrar datorgenererad data över live realworld-data Felsök, test och distribuera en applikation med Augmented Reality på Windows Publik utvecklare ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
14 timmar
Översikt
Internet of Things (IoT) är en ny teknikdomän som ansluter fysiska objekt och mjukvaruapplikationer trådlöst för fjärravkänning och kontroll. Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelsen genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska verkliga miljön. AR tillåter företag att förse användare med en realtidsvy av information i realtid. Det här är två tekniker som har sett en snabbt växande antagningsgrad inom flera branscher.

I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig grunderna i IoT och AR och tillämpa dessa lärdomar på deras organisations verksamhet och strategier.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Förstå grunderna i IoT och AR
- Lär dig hur IoT- och AR-teknik fungerar
- Förstå hur IoT- och AR-tekniker kan tillämpas på deras affärsstrategi
- Ta informerade affärsbeslut om IoT och AR

Publik

- chefer
- företagare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Notera

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Översikt
Detta är en allmän introduktion till AR, och kan följas av en mer djupgående och fokuserad tvådagars kurs.
7 timmar
Översikt
ThingWorx Studio är ett verktyg för att snabbt skapa skalbara AR (Augmented Reality) -upplevelser för företag I den här instruktörsledningen, live-träning, kommer deltagarna att lära sig hur man använder ThingWorx Studio till författare AR-erfarenheter och interaktioner för industrin Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Utnyttja 3D och IoT för att skapa förstärkta verklighetsupplevelser Använd AR för att förbättra effektiviteten, bygga bättre produkter och möjliggöra säkrare och mer produktiva arbetare Skapa innehåll för smartphones, tabletter och bärbara enheter som HoloLens Applicera AR-teknik och tekniker för processer inom tillverkning, montering och drift samt försäljning och service Publik Affärsintressenter (ingen kodning krävs) Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 timmar
Översikt
Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelsen genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska verkliga miljön. Antagandet av AR har sett tillväxt inom olika branscher.

Unity är en plattformsspelmotor för att utveckla 2D- och 3D-spel och simuleringar. Vuforia är ett verktyg som möjliggör utveckling av AR-upplevelser om Unity .

I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig att bygga Augmented Reality-applikationer för olika affärs- och industrinapplikationer med Vuforia och Unity .

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Förstå grunderna i AR.
- Installera och konfigurera Vuforia och Unity .
- Bygg en AR-applikation som överlagrar datorgenererad data över levande data i verkligheten med Vuforia och Unity .
- Felsöka, testa och distribuera en Augmented Reality-mobilapplikation.

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Notera

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
Helg Augmented Reality (AR) kurs, kvällAR (Augmented Reality) utbildning, Augmented Reality (AR) bootcamp, AR instruktörledd, Helg Augmented Reality utbildning, Kväll Augmented Reality (AR) kurs, AR coaching, AR (Augmented Reality) instruktör, Augmented Reality tränare, AR (Augmented Reality) kurs, Augmented Reality klasser, Augmented Reality (AR) on-site, AR (Augmented Reality) privata kurser, Augmented Reality (AR) en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions