Clojure kurser och utbildning

Clojure kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Clojure-kurser visar genom interaktiva handson-övningar hur man använder Clojures funktionella programmeringsfunktioner för att skriva kod som är modulär, komposibel, återanvändbar och läsbar Clojure träning är tillgänglig som "live-träning på plats" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Clojure läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Översikt
Clojure är övervägande ett funktionellt, JVM-baserat programmeringsspråk som kombinerar interaktivitet av scripting med effektivitet och robusthet för multigängad programmering. Det används av företag som Funding Circle och Walmart.

I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig Clojure programmeringsspråket när de går igenom utvecklingen av ett exempel på webbapplikationer.

I slutet av utbildningen kommer deltagarna att kunna använda Clojure funktionella programmeringsfunktioner för att skriva kod som är modulär, komponerbar, återanvändbar och läsbar.

Publik

- utvecklare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Kommande Clojure Kurser

Helg Clojure kurs, kvällClojure utbildning, Clojure bootcamp, Clojure instruktörledd, Helg Clojure utbildning, Kväll Clojure kurs, Clojure coaching, Clojure instruktör, Clojure tränare, Clojure kurs, Clojure klasser, Clojure on-site, Clojure privata kurser, Clojure en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions