Haskell kurser och utbildning

Haskell kurser och utbildning

Lokala instruktörsledda Haskellskurser i Sverige.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Haskell

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Kursen introducerar de verktyg och tekniker som behövs för att skriva enhetstester med hjälp av HUnit-testramen HUnit är ett enhetstestningsramverk för Haskell, som liknar JUnit-verktyget för Java I den här instruktörsledningen, levande träning, kommer deltagarna att lära sig hur man använder HUnit för att skriva enhetstester som är direkta och lätta att förstå Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Skriv test som är lätta att skapa, ändra och exekvera Använd HUnit för att gruppera tester i sviter och kontrollera resultaten automatiskt Skriv korta och flexibla testspecifikationer Integrera HUnit med andra verktyg som QuickCheck och HSpec Utöka testramen Publik Testingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 hours
Overview
Kursen täcker grunderna i Haskells programmeringsspråk Kursen introducerar funktionsprogrammeringens ideer och lär ut de grundläggande begreppen och introducerar därigenom studenten till Haskells programmeringsspråk Kursen utforskar de grundläggande skillnaderna med nödvändig programmering och lär sig färdigheten att tänka funktionellt Studenterna borde förvänta sig att lära sig alla nödvändiga verktyg och koncept för att börja skriva och förstå enkla Haskell-program .
14 hours
Overview
Kursen är för de användare av Haskell som har en bra förståelse för grunderna och vill ha en djupare förståelse av språket och kunna ta itu med allvarliga problem med större omfattning i Haskell.

Deltagare bör förvänta sig att få en fungerande förståelse för de viktigaste egenskaperna hos moderna Haskell; kunna läsa och skriva avancerade Haskell-program och bibliotek.
Helg Haskell kurser, Evening Haskell utbildning, Haskell boot camp, Haskell instructor-led, Helg Haskell kurs, KvällHaskell kurser, Haskell coaching, Haskell instruktör, Haskell tränare , Haskell träningskurser, Haskell klasser, Haskell on-site, Haskell privata kurser, Haskell one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!