KNIME kurser och utbildning

KNIME kurser och utbildning

Live KNIME-utbildningar som leds av instruktörer online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder KNIME för dataanalys. KNIME utbildning är tillgänglig som "online live training" eller "onsite live training". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

KNIME Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
KNIME Analytics Platform är ett ledande alternativ med öppen källkod för datadriven innovation som hjälper dig att upptäcka den potential som finns dold i dina data, min för nya insikter eller förutsäga nya framtider. Med mer än 1000 moduler, hundratals färdiga att köra exempel, ett omfattande utbud av integrerade verktyg och det bredaste utbudet av avancerade algoritmer som finns tillgängliga, är KNIME Analytics Platform den perfekta verktygslådan för alla datavetare och affärsanalytiker. Den här kursen för KNIME Analytics-plattformen är ett idealiskt tillfälle för nybörjare, avancerade användare och KNIME experter att introduceras för att KNIME, lära sig hur du använder den mer effektivt och hur du skapar tydliga, omfattande rapporter baserade på KNIME arbetsflöden
21 timmar
KNIME Analytics-plattformen är ett ledande öppen källkodsalternativ för datadriven innovation, som hjälper dig att upptäcka det potentiella dolda i dina data, gruva för nya insikter eller förutsäga nya framtid. Med mer än 1000 moduler, hundratals redo-to-run exempel, ett omfattande utbud av integrerade verktyg, och det bredaste utbudet av avancerade algoritmer tillgängliga, KNIME Analytics Platform är den perfekta verktygsfältet för någon datavetenskapare och affärsanalytiker. Denna kurs för KNIME Analytics Platform är en idealisk möjlighet för nybörjare, avancerade användare och KNIME experter att introduceras till KNIME, att lära sig hur man använder den mer effektivt, och hur man skapar tydliga, omfattande rapporter baserade på KNIME arbetsflöden Denna instruktörledda, levande utbildning (online eller on-site) riktar sig till dataproffs som vill använda KNIME för att lösa komplexa affärsbehov. Det riktar sig till publiken som inte vet programmering och har för avsikt att använda avancerade verktyg för att genomföra analytiska scenarier Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera KNIME. Skapa [ 0 ] scenarier Tåg, test och validerade modeller Genomförandet avslutad till slutvärdekedjan av datavetenskapsmodeller
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs eller för att veta mer om detta program, vänligen kontakta oss för att arrangera.
35 timmar
KNIME är det förkortade namnet på Konstanz Information Miner, en plattform designad för integration, interaktiv analys och rapportering av data, tillgänglig som gratis och öppen källkod. KNIME möjliggör integration av många olika komponenter från området maskininlärning och datautvinning tack vare konceptet med modulär datapipelinebearbetning. Det grafiska användargränssnittet och användningen av JDBC möjliggör enkel och snabb konfiguration av noder för att koppla ihop olika datakällor, inklusive förbearbetningsprocessen - ETL samt modellering, analys och visualisering av data utan att behöva använda programmering ( eller åtminstone till ett minimum). KNIME kan i viss mån som ett avancerat analysverktyg anses vara ett alternativ SAS.Sedan 2006 har KNIME använts inom läkemedelsforskning, såväl som inom andra områden som kunddataanalys (CRM), business intelligence (BI) och finansiell dataanalys.
14 timmar
KNIME är en öppen källkod dataanalytisk programvara för att integrera maskininlärning och data mining genom datarör. Med Python och R kan användare utöka sin kapacitet för dataanalys och maskininlärning. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller online) riktar sig till datavetenskapsmän som vill programmera i Python och R för KNIME. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Planera, bygga och implementera maskininlärningsmodeller i KNIME. Genomförandet slutför datavetenskapsprojekt. Gör data driven beslut för operationer.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Server är företagsprogrammet för teambaserad samarbete, automatisering, hantering och implementering av datavetenskapens arbetsflöden som analytiska applikationer och tjänster. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Schedule analytics arbetsflöden för att köra automatiskt och ge dig mer tid att fokusera på datavetenskap. Kontroll arbetsflöden till automatiserad modellhantering Skala och pin arbetsflöde genomförande med väl tillhandahållen, högpresterande serverarkitektur som är konfigurerad till dina specifikationer. Design, redigera och utföra arbetsflöden på KNIME Server använd fjärr arbetsflödesredaktören  och dra nytta av välutrustad hårdvara i en säker miljö.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs eller för att veta mer om detta program, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg KNIME kurs, kvällKNIME utbildning, KNIME bootcamp, KNIME instruktörledd, Helg KNIME utbildning, Kväll KNIME kurs, KNIME coaching, KNIME instruktör, KNIME tränare, KNIME kurs, KNIME klasser, KNIME on-site, KNIME privata kurser, KNIME en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions