Nagios kurser och utbildning

Nagios kurser och utbildning

Local instructor-led live Nagios training courses in Sverige.

Nagios Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Examen Nagios Certified Administrator är en certifiering utformad för att validera kompetensen och kunskaperna hos IT-proffs när det gäller att använda Nagios för effektiv nätverksövervakning och hantering.Den här instruktörsledda, direktsända utbildningen (online eller på plats) riktar sig till systemadministratörer på medelnivå som vill förbereda sig för provet Nagios Certified Administrator.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Få en grundlig kunskap om Nagios, inklusive installation, konfiguration och administration. Använd Nagios för att övervaka nätverk, servrar och applikationer. Implementera avancerade övervakningstekniker för olika IT-miljöer, inklusive moln och virtualiserade infrastrukturer. Konfigurera varningar, hantera aviseringar och generera rapporter för att säkerställa proaktiv nätverkshantering. Gör testet Nagios Certified Administrator med tillförsikt.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och träning. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Examen Nagios Certified Professional är en certifiering utformad för att validera en individs expertis i Nagios, en ledande programvara för nätverksövervakning. Detta prov är en bedömning av färdigheten i att installera, konfigurera och hantera Nagios Core och Nagios XI, vilket säkerställer deras förmåga att effektivt övervaka IT-infrastruktur.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till systemadministratörer på medelnivå som vill förbereda sig för Nagios Certified Professional-provet.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Få en solid grund i både Nagios XI och Nagios Core, inklusive deras arkitektur och nyckelkomponenter. Övervaka värdar, tjänster och nätverkskomponenter effektivt med Nagios. Använder Nagios för datavisualisering, instrumentpaneler och rapportering. Gör Nagios Certified Professional-provet med tillförsikt.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Nagios är ett IT-systemövervakningsverktyg som övervakar ett nätverk för problem och löser IT-infrastrukturproblem.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till systemadministratörer på medelnivå som vill lära sig och använda de avancerade funktionerna och komponenterna i Nagios för IT-övervakning.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå Nagios arkitektur, komponenter och avancerade övervakningsstrategier. Implementera avancerad tjänsteövervakning och utöka funktionaliteten Nagios. Utforska Nagios tillägg och avancerade tekniker.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
35 timmar
Den 5-dagars kursen demonstrerar genom praktiska övningar grunderna i Nagios .
21 timmar
Denna kurs behandlar installation, planering och konfiguration av Nagios Core Kursen är mellanliggande
21 timmar
Nagios XI är företagsserver- och nätverksövervakningsprogramvara. I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig hur man ställer in och använder Nagios XI när de går igenom processen för hantering av Linux och Windows-servrar i en serie praktiska live-lab-övningar. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Installera och konfigurera Nagios XI
 • Övervaka Windows och Linux maskiner
 • Övervaka nätverksenheter
 • Utför administrationsuppgifter, inklusive säkerhetskopiering, återställning och schemaläggning av driftstopp för Nagios XI
Publik
 • Systemadministratörer
Format Kursens
 • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
Notera
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

Last Updated:

Helg Nagios kurs, kvällNagios utbildning, Nagios bootcamp, Nagios instruktörledd, Helg Nagios utbildning, Kväll Nagios kurs, Nagios coaching, Nagios instruktör, Nagios tränare, Nagios kurs, Nagios klasser, Nagios on-site, Nagios privata kurser, Nagios en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions