Ruby kurser och utbildning

Ruby kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Live Ruby-kurser visar genom handson övning hur man utvecklar applikationer och automatiserar testning med Ruby Ruby träning finns som "live training" eller "fjärr live träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Ruby läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Översikt
Kursen är avsedd för programmerare som känner till något annat processuellt eller strukturellt språk (t.ex. C, Pascal, C++ , Delphi). På träningen kommer deltagaren att lära sig hur Ruby språket är byggt, hur man installerar Ruby tolkaren och de viktigaste verktygen, skriva grundläggande applikationer. Kursen introducerar också objektorienterad och funktionell programmering.
35 timmar
Översikt
Ruby on Rails (RoR) är ett öppet källkodssystem för webbserver på serversidan baserat på Ruby programmeringsspråket och Rails-programvarubiblioteket. Det är ett MVC-ramverk (model-view-controller) som tillhandahåller standardstrukturer för en databas, en webbtjänst och webbsidor.

I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig grunderna för webbutveckling med Ruby on Rails när de bygger olika webbapplikationer baserade på verkliga användningsfall.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Förstå grunderna i Ruby on Rails-programmering
- Implementera grundläggande och avancerade webbappfunktioner med Ruby on Rails
- Bygg en funktionell webbapplikation med Ruby on Rails

Publik

- utvecklare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
7 timmar
Översikt
Denna en-dagskurs går deltagarna genom grunderna i RSpec , BDD (Behavior Driven Development) och andra testmetoder med praktiska övningar.
14 timmar
Översikt
selen är en öppen källkod bibliotek för att automatisera webb applikationer testning över flera webbläsare. Selen interagerar med en webbläsare som människor gör: genom att klicka på länkar, fylla i formulär och validera text. Det är det mest populära verktyget för webb applikation test Automation. Selen är byggd på WebDriver ramverk och har utmärkta bindningar för många skript språk, inklusive ruby.

i denna instruktörsledda, levande utbildning deltagare kombinera kraften i ruby med selen att automatisera testning av ett prov webb applikation. Genom att lära sig att skapa och kombinera ruby test skript med Selenium Web Automation i en levande labb miljö, kommer deltagarna att få den kunskap och praxis som behövs för att automatisera testning av sina egna verkliga livet webb applikationer och webbplatser.

format för kursen

- del föreläsning, del diskussion, tung praktisk praxis
21 timmar
Översikt
Watir ( Web Application Testing in Ruby ) är ett open source-bibliotek för automatisering av tester. Watir interagerar med en webbläsare på samma sätt som människor gör: klicka på länkar, fylla i formulär och validera text. Baserat på WebDriver-ramverket är det jämförbart med Selenium och är ett av de mest populära verktygen för automatisering av tester för webbapplikationer.

I den här utbildningen kommer deltagarna att lära sig hur man använder Watir att automatisera sina webbapplikationstest genom att kombinera teori med praktik i en levande lab-miljö. I slutet av kursen kommer deltagarna att ha kunskap och praxis för att utnyttja Watir och Ruby fulla kraft för att automatisera sina webbtestprojekt.

Kursformat

- En instruktörsledd kurs med teoretisk täckning av Watir och Ruby tillsammans med övningar och en stor del av praktisk övning.

Kommande Ruby Kurser

Helg Ruby kurs, kvällRuby utbildning, Ruby bootcamp, Ruby instruktörledd, Helg Ruby utbildning, Kväll Ruby kurs, Ruby coaching, Ruby instruktör, Ruby tränare, Ruby kurs, Ruby klasser, Ruby on-site, Ruby privata kurser, Ruby en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions