Ruby kurser och utbildning

Ruby kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Live Ruby-kurser visar genom handson övning hur man utvecklar applikationer och automatiserar testning med Ruby Ruby träning finns som "live training" eller "fjärr live träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Ruby

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Kursen är avsedd för programmerare som känner till något annat processuellt eller strukturellt språk (t.ex. C, Pascal, C ++, Delphi). Under träningen kommer deltagaren att lära sig hur man bygger ett ruby-språk, hur man installerar Ruby's intepreter och de viktigaste verktygen, skriver grundläggande applikationer. Kursen introducerar också till objekt och funktionell programmering.
35 hours
Overview
Ruby on Rails (RoR) är en open source serverside webbapplikation ram baserad på Ruby programmeringsspråk och Rails mjukvarubibliotek Det är en modellviewcontroller (MVC) ram som tillhandahåller standardstrukturer för en databas, en webbtjänst och webbsidor I den här instruktörsledda träningsutbildningen kommer deltagarna att lära sig grunden för webbutveckling med Ruby on Rails, eftersom de bygger olika webbapplikationer baserade på realworld-användarfall Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grundarna för Ruby on Rails programmering Implementera grundläggande och avancerade webbappfunktioner med Ruby on Rails Bygg en funktionell webbapplikation med Ruby on Rails Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 hours
Overview
Denna dag på kursen går deltagare genom grunden för RSpec, BDD (Behavior Driven Development) och andra testmetoder med handsonövningar .
14 hours
Overview
Selen är ett bibliotek med öppen källkod för automatisering av webbapplikationstestning över flera webbläsare Selen interagerar med en webbläsare som människor gör: genom att klicka på länkar, fylla i formulär och validera text Det är det mest populära verktyget för webbapplikationstestautomatisering Selen är byggt på WebDriver-ramen och har utmärkta bindningar för många skriptspråk, bland annat Ruby I denna utbildning kombinerar deltagarna kraften i Ruby med Selen för att automatisera testningen av en webbapplikation Genom att lära sig att skapa och kombinera Ruby-testskript med Selena-webbautomatisering i en levande laboratoriemiljö, kommer deltagarna att få den kunskap och övning som behövs för att automatisera testningen av sina egna webbprogram och webbsidor Publik Testare och utvecklare Kursens format Delföreläsning, deldiskussion, tung handson-övning .
21 hours
Overview
Watir (Web Application Testing in Ruby) är ett open source bibliotek för automatiserande test Watir interagerar med en webbläsare på samma sätt som människor gör: klicka på länkar, fylla i formulär och validera text Baserat på WebDriver-ramverket kan den jämföras med Selen och är ett av de mest populära verktygen för applikationstestning av webbapplikationer I den här utbildningen lär deltagarna att använda Watir för att automatisera deras webbapplikationstest genom att kombinera teori med övning i en levande labmiljö Efter kursens slut kommer deltagarna att ha kunskap och övning för att utnyttja Watir och Rubys fulla kraft för att automatisera sina webbprovningsprojekt Publik Automation testingenjörer Kursens format En instruktörledad kurs med teoretisk täckning av Watir och Ruby tillsammans med övningar och en stor del av handson-träning .

Kommande utbildning från Ruby

Helg Ruby kurser, Evening Ruby utbildning, Ruby boot camp, Ruby instructor-led, Helg Ruby kurs, KvällRuby kurser, Ruby coaching, Ruby instruktör, Ruby tränare , Ruby träningskurser, Ruby klasser, Ruby on-site, Ruby privata kurser, Ruby one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!