Ruby kurser och utbildning

Ruby kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Live Ruby-kurser visar genom handson övning hur man utvecklar applikationer och automatiserar testning med Ruby Ruby träning finns som "live training" eller "fjärr live träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Ruby

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Kursen är avsedd för programmerare som känner till något annat processuellt eller strukturellt språk (t.ex. C, Pascal, C ++, Delphi). Under träningen kommer deltagaren att lära sig hur man bygger ett ruby-språk, hur man installerar Ruby's intepreter och de viktigaste verktygen, skriver grundläggande applikationer. Kursen introducerar också till objekt och funktionell programmering.
35 hours
Overview
Ruby on Rails (RoR) är en open source serverside webbapplikation ram baserad på Ruby programmeringsspråk och Rails mjukvarubibliotek Det är en modellviewcontroller (MVC) ram som tillhandahåller standardstrukturer för en databas, en webbtjänst och webbsidor I den här instruktörsledda träningsutbildningen kommer deltagarna att lära sig grunden för webbutveckling med Ruby on Rails, eftersom de bygger olika webbapplikationer baserade på realworld-användarfall Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grundarna för Ruby on Rails programmering Implementera grundläggande och avancerade webbappfunktioner med Ruby on Rails Bygg en funktionell webbapplikation med Ruby on Rails Publik utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 hours
Overview
Denna dag på kursen går deltagare genom grunden för RSpec, BDD (Behavior Driven Development) och andra testmetoder med handsonövningar .
14 hours
Overview
selen är en öppen källkod bibliotek för att automatisera webb applikationer testning över flera webbläsare. Selen interagerar med en webbläsare som människor gör: genom att klicka på länkar, fylla i formulär och validera text. Det är det mest populära verktyget för webb applikation test Automation. Selen är byggd på WebDriver ramverk och har utmärkta bindningar för många skript språk, inklusive ruby.

i denna instruktörsledda, levande utbildning deltagare kombinera kraften i ruby med selen att automatisera testning av ett prov webb applikation. Genom att lära sig att skapa och kombinera ruby test skript med Selenium Web Automation i en levande labb miljö, kommer deltagarna att få den kunskap och praxis som behövs för att automatisera testning av sina egna verkliga livet webb applikationer och webbplatser.

format för kursen

- del föreläsning, del diskussion, tung praktisk praxis
21 hours
Overview
Watir (webb program testning i ruby) är ett bibliotek med öppen källkod för att automatisera tester. Watir interagerar med en webbläsare på samma sätt som folk gör: Klicka på länkar, fylla i formulär och validera text. Baserat på WebDriver-ramverket är det jämförbart med selen och är en av de mest populära verktygen för webb applikations test Automation.

i denna utbildning deltagarna kommer att lära sig att använda Watir att automatisera sina webb applikationer testning genom att kombinera teori med praktik i en levande labb miljö. I slutet av kursen kommer deltagarna att ha kunskap och praktik för att utnyttja den fulla kraften i Watir och ruby för att automatisera sina webb test projekt.

format för kursen

- en instruktörsledd kurs med teoretisk täckning av Watir och ruby tillsammans med övningar och en stor del av praktisk övning.
Helg Ruby kurser, Evening Ruby utbildning, Ruby boot camp, Ruby instructor-led, Helg Ruby kurs, KvällRuby kurser, Ruby coaching, Ruby instruktör, Ruby tränare , Ruby träningskurser, Ruby klasser, Ruby on-site, Ruby privata kurser, Ruby one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!