ThingWorx kurser och utbildning

ThingWorx kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda ThingWorx-kurser visar genom interaktiva handson-övningar hur man bygger mobila applikationer för Augmented Reality för olika affärs- och industritillämpningar med ThingWorx Studio ThingWorx träning är tillgänglig som "live training" eller "remote live training" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

ThingWorx läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
Augmented Reality (AR) är en teknik som förbättrar användarupplevelsen genom att blanda virtuella datorgenererade element med den fysiska verkliga miljön. Antagandet av AR har sett tillväxt inom olika branscher. ThingWorx Studio är ett verktyg för att snabbt skapa skalbara AR-upplevelser för företag.

I denna instruktörsledda, liveträning, kommer deltagarna att lära sig att bygga Augmented Reality-mobilapplikationer för olika affärs- och industritillämpningar med ThingWorx Studio.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Installera och konfigurera ThingWorx Augmented Reality (AR) Studio
- Förstå grunderna i AR
- Bygg snabbt en AR-applikation som lägger över datorgenererade data över live verkliga data med ThingWorx
- Felsöka, testa och distribuera en Augmented Reality-mobilapplikation med ThingWorx

Publik

- utvecklare
- ingenjörer
- Projektledare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Notera

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Översikt
PTC ThingWorx är en av de största applikationsutvecklingsplattformarna för saker i saken (IoT) I denna instruktionsledda träningspassage lär deltagarna att lära sig hur man använder ThingWorx för att snabbt utveckla en applikation för användning i smarta, anslutna sensorer, enheter och produkter Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Modell, anslut, analysera och bygga en IoT-applikation Aktivera enheter att kommunicera med dig och varandra via RESTful webbtjänster Analysera data relaterad till en IoT-applikation Publik Affärsintressenter Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
7 timmar
Översikt
ThingWorx Studio är ett verktyg för att snabbt skapa skalbara AR (Augmented Reality) -upplevelser för företag I den här instruktörsledningen, live-träning, kommer deltagarna att lära sig hur man använder ThingWorx Studio till författare AR-erfarenheter och interaktioner för industrin Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Utnyttja 3D och IoT för att skapa förstärkta verklighetsupplevelser Använd AR för att förbättra effektiviteten, bygga bättre produkter och möjliggöra säkrare och mer produktiva arbetare Skapa innehåll för smartphones, tabletter och bärbara enheter som HoloLens Applicera AR-teknik och tekniker för processer inom tillverkning, montering och drift samt försäljning och service Publik Affärsintressenter (ingen kodning krävs) Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .

Kommande ThingWorx Kurser

Helg ThingWorx kurs, kvällThingWorx utbildning, ThingWorx bootcamp, ThingWorx instruktörledd, Helg ThingWorx utbildning, Kväll ThingWorx kurs, ThingWorx coaching, ThingWorx instruktör, ThingWorx tränare, ThingWorx kurs, ThingWorx klasser, ThingWorx on-site, ThingWorx privata kurser, ThingWorx en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions