Torch kurser och utbildning

Torch kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda levande fackla utbildningar visar genom interaktiv praktisk praxis principerna och unika egenskaper hos Torch, och hur det kan tillämpas i verkliga applikationer.

Fackla utbildning är tillgänglig som "på plats Live utbildning" eller "Remote Live utbildning". Live-utbildning på plats kan utföras lokalt på kundens lokaler i Sverige eller i NobleProg företags utbildnings Center i Sverige. Fjärrstyrd Live-utbildning utförs genom ett interaktivt, fjärr skrivbord.

NobleProg-din lokala Utbildningprovider

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Torch läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Översikt
Torch är ett bibliotek för öppen källkodsmaskin och ett vetenskapligt datoramverk baserat på Lua programmeringsspråk. Det tillhandahåller en utvecklingsmiljö för numerik, maskininlärning och datorsyn, med särskild tonvikt på djup inlärning och invändiga nät. Det är en av de snabbaste och mest flexibla ramarna för maskin och Deep Learning och används av företag som Facebook , Go ogle, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel och många andra.

I denna instruktörsledda, liveträning täcker vi principerna för Torch , dess unika funktioner och hur den kan tillämpas i verkliga applikationer. Vi går igenom många praktiska övningar hela tiden, demonstrerar och övar de lärda koncepten.

I slutet av kursen kommer deltagarna att ha en grundlig förståelse av Torch underliggande funktioner och kapacitet samt dess roll och bidrag inom AI-rymden jämfört med andra ramverk och bibliotek. Deltagarna kommer också ha fått nödvändig praxis för att implementera Torch i sina egna projekt.

Kursformat

- Översikt över maskin- och Deep Learning
- Kodnings- och integrationsövningar i klassen
- Testfrågor strö på vägen för att kontrollera förståelsen
Helg Torch kurs, kvällTorch utbildning, Torch bootcamp, Torch instruktörledd, Helg Torch utbildning, Kväll Torch kurs, Torch coaching, Torch instruktör, Torch tränare, Torch kurs, Torch klasser, Torch on-site, Torch privata kurser, Torch en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!