Watir kurser och utbildning

Watir kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda levande Watir (webb applikation testing i ruby) utbildningar visar genom interaktiv praktisk praxis hur man använder Watir att automatisera webb applikation testning.

Watir Training är tillgänglig som "Live-utbildning på plats" eller "fjärrstyrd Live-utbildning". Live-utbildning på plats kan utföras lokalt på kundens lokaler i Sverige eller i NobleProg företags utbildnings Center i Sverige. Fjärrstyrd Live-utbildning utförs genom ett interaktivt, fjärr skrivbord.

NobleProg-din lokala Utbildningprovider

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Watir

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
21 hours
Overview
Watir (webb program testning i ruby) är ett bibliotek med öppen källkod för att automatisera tester. Watir interagerar med en webbläsare på samma sätt som folk gör: Klicka på länkar, fylla i formulär och validera text. Baserat på WebDriver-ramverket är det jämförbart med selen och är en av de mest populära verktygen för webb applikations test Automation.

i denna utbildning deltagarna kommer att lära sig att använda Watir att automatisera sina webb applikationer testning genom att kombinera teori med praktik i en levande labb miljö. I slutet av kursen kommer deltagarna att ha kunskap och praktik för att utnyttja den fulla kraften i Watir och ruby för att automatisera sina webb test projekt.

format för kursen

- en instruktörsledd kurs med teoretisk täckning av Watir och ruby tillsammans med övningar och en stor del av praktisk övning.
Helg Watir kurser, Evening Watir utbildning, Watir boot camp, Watir instructor-led, Helg Watir kurs, KvällWatir kurser, Watir coaching, Watir instruktör, Watir tränare , Watir träningskurser, Watir klasser, Watir on-site, Watir privata kurser, Watir one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!