Vad skiljer oss från resten?

NobleProg - The World's Local Training Provider

 

Många års erfarenhet i kombination med tusentals kurser har gjort oss ledande inom avancerad teknik på utbildningsmarknaden. All vår verksamhet stöds av kraftfulla instrument och kontinuerlig förbättring av affärsprocesser, vilket gör vårt samarbete med våra kunder effektiva och dynamiska. Utbudet av erbjudna träningslösningar (från fjärrkurser, öppna och privata kurser till helgkurser) ger oss möjlighet att snabbt tillhandahålla kunskap om det behövs, på det sätt som passar bäst och lönsamt för deltagarna.

 

Vad gör oss annorlunda?

 

Lokalt globalt

NobleProg grundades 2005 i Krakow. Företaget har huvudkontor i Warszawa, London och New York. Företaget har kontor över hela världen, främst i Polen, England, Tyskland, USA, Kanada, Mexiko, Kina, Nära Östern och Singapore. Flexibiliteten hos våra instruktörer och optimerade organisationsprocesser gör att vi kan erbjuda utbildning även på platser utan att företaget är fysiskt närvarande. All vår verksamhet kompletteras med innovativ teknik för fjärrträning.

 

Ett steg framåt

På grund av vår globala driftsmodell kan NobleProg förutse tekniska förändringar och trender de närmaste åren. Vi är pionjärer i att introducera utbildning i ny teknik som har lite erkännande och som våra konkurrenter ännu inte har hört talas om. Vi är engagerade i att hitta träningslösningar för de utmaningar som kunderna presenterat och har genom åren fått förtroende från mer än 2000 affärspartners.

 

Kunskap i praktiken

NobleProg-instruktörer har inte bara stor yrkeskunskap, både inom sitt kompetensområde och i undervisningstekniker, men de flesta är utövare inom sitt område. De arbetar dagligen i den tekniska miljön och förbättrar kontinuerlig kompetens, förståelse och insikt i tekniska områden. Denna typ av praktisk kunskap levereras till kursdeltagaren så att de kommer att kunna använda och förstå tekniken direkt.

 

Styrkan hos små grupper

Utbildningen som tillhandahålls av NobleProg görs i små grupper - även för bara en person. Genom att göra så ser vi till att varje deltagare kan utnyttja kursen fullt ut och få instruktörens fulla uppmärksamhet.

 

Strategiska partners

Våra tränare arbetar direkt med organisationer som skapar ny teknik. Vi arbetar nära OMG (Object Management Group) och vi är den enda samarbetspartnern i Norden med OMG Content Developer-titeln. Det innebär att NobleProgs experter är de som sitter i OMG-utskottet och deltar i skapandet av nyckelstandarderna i IT-BPMN och UML - liksom certifieringsvägen för denna teknik.

 

Kurs tilpasset dine behov

I NobleProg behandlar vi våra kunder på ett individuellt sätt. Eftersom varje bransch har olika behov, strategiska mål och arbetsmiljöer och därmed behöver olika tillvägagångssätt anpassar vi alla våra läroplaner till deras specifika behov för att presentera dem med en omfattande träningslösning.

 

Guarantee of quality

By requesting course from NobleProg you ensure the highest quality training solutions tailored to your expectations. Each process of delivering training is supervised by dedicated Training Coordinator, whose sole role is to ensure smooth flow of information between participants and instructors. Just tell us what are your needs and we will handle the rest.

 

 

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions