Om oss

NobleProg är en internationell utbildnings- och konsultgrupp som levererar högkvalitativa kurser till alla branscher som omfattar: Artificial Intelligence, IT, Management, Applied Statistics.

Under de senaste 10+ åren har vi utbildat mer än 40 000 personer från över 5000 företag och organisationer.

Våra kurser inkluderar klassrum (både offentliga och privata) och onlineinstruktörer, vilket ger dig möjlighet och flexibilitet för att skräddarsy din tid, budget och kompetens.

“We practice what we preach” - vi använder mycket av de tekniker och metoder vi undervisar, ständigt uppgraderar och förbättrar våra kurser och håller oss uppdaterade med alla senaste utvecklingar. Våra tränare är handplockade och har genomgått strikta kontroller och intervjuer, och alla kurser utvärderas av delegater som säkerställer kontinuerlig feedback och förbättring.

NobleProg in numbers

 

13 +
års erfarenhet

13 +
kontor över hela världen

600 +
tränare som arbetar med NobleProg

1400 +
läroplaner tillgängliga

companies

6100 +
företag som litar på oss

satisfied participant

58 k. +
nöjda deltagare

 

NobleProg - The World’s Local Training Provider

Vårt uppdrag är att erbjuda omfattande tränings- och konsultlösningar över hela världen, effektivt, skräddarsydda för konsumentbehov och lättillgänglig. Vi strävar efter att optimera träningsprocessen för att göra det snabbt och enkelt för alla berörda parter.

Vi erbjuder praktisk kunskap till alla som söker specifika lösningar. I vår utbildning erbjuds populära kurser som Java, JavaScript, SQL, Visual Basic for Applications (VBA), samt mindre kända kurser som Apache Spark, OpenStack, TensorFlow, Selen, Artificial Intelligence och Data Analysis. Vår katalog erbjuder mer än 750 träningsplaner för mer än 120 teknologier. På NobleProg betonar vi inte bara att vi följer de senaste tekniska trenderna utan också förutse förändringarna. Vi fokuserar på att ge akademisk kunskap i kombination med praktiska färdigheter som deltagarna använder dagligen.

 

Kolla vad som skiljer oss från resten >>

 

NobleProg's historia

NobleProg grundades 2005 i Krakow, Polen, och utvidgade sin verksamhet till andra globala marknader. På bara två år öppnades den första utländska industrin i London. NobleProgs överväldigande potential kombinerat med det växande behovet av självutvecklingsprogram, särskilt inom tekniskt sakkunskap, gjorde att företaget bytte affärsmodell till en franchise. Genom att göra så fick företaget snabbt ett antal personer passionerade om utbildning och ny teknik att ansluta sig till NobleProg Team. År efter år utvidgades NobleProgs räckvidd ännu mer. För närvarande ansluter varumärket 6 industrier i Polen och så många som spridits över alla kontinenter, vilket gör NobleProg till en leverantör av högsta kvalitativ utbildning till alla platser i världen. Samtidigt som NobleProg planerar att öppna NobleProg Institute inom den närmaste framtiden, som kommer att inrikta sig på teknisk utbildning av anställda, syftar NobleProg till fortsatt expansion och utveckling, för att erbjuda våra kunder omfattande utbildningstjänster.

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions