Certifiering

Ackrediteringar och Partnerskap

Certifieringsprogrammet OCEB ™ - OMG-Certified Expert i BPM (Business Process Management) - består av fem prov. Efter den första grundnivå, kan deltagaren välja en av två vägar: Business eller teknisk.

More information: http://www.omg.org/oceb-2/

OCUP2 Training erbjuder certifieringar språkmodellering , framställd genom Object Management Group - OMG's Unified Modelling Language.

Denna certifiering OCUP 2 visar behärskning av kunskap och färdigheter i UML, uppskattas av både arbetsgivare och potentiella kunder.

Ocres ™ certifiering ger den officiella bekräftelsen av färdigheter relaterade till (Real-Time Programming)och (Enbedded programming). För att kunna ta examen måste du ha slutfört grundläggande test av OCUP 2.
Det finns två nivåer av examinations: Intermediate och Advanced.

From: http://www.omg.org/ocres/

iSQI (International Software Quality Institute) Certified Agile Tester är ett internationellt certifikat som bekräftar kunskap inom mjukvarutestning , utformad för att testa (Agile software development).

 

Linux certifieringsprogram ackrediterad av Linux Professional Institute, konstruerad för att bekräfta kompetensen hos personal som använder operativsystemet Linux. Den innehåller 4 utbildningsnivåer och 7 prov som leder till ett certifikat: Linux Essentials (LPI), Certified Linux Administratör (LPIC-1), Certified Linux Engineer (LPIC-2) och Certified Linux Enterprise Professional.

Certification description can be found at http://www.lpi.org

Avsedd för systemingenjörer OMG Certified Systems Modeling Professional (OCSMP) intygar praktisk kunskap om modelleringssystem , inklusive SysML och MBSE. Certifieringar OCSMP består av fyra nivåer och slutprov: OCSMP Modell user och Model Builder OCSMP på Intermediate och Advanced nivå.

Certifieringsprogrammet Google Cloud Platform bekräftar kvalifikationer i skapande av innovativ teknik, dataanalys och underhåll av applikationer i molnet. Med hjälp av en dator utrustad med en webbkamera, kan du gå vidare till utbildning och examination av tre områden som erbjuds av Google Cloud Platform: GCP Kvalificerad Solution Developer, GCP Qualified Data Analyst och systemdrift GCP Qualified Systems Operations Professional.

Som en partner till Signavio Consulting vi hjälper vi att utnyttja potentialen för Business Process Modeling och Notation (BPMN 2,0) med hjälp av online-redaktören Signavio.
Syftet är att skapa ett modelleringsverktyg som är enkelt och intuitivt som gör möjligt att lära alla personer som är inblandade i utvecklingen av processer i företaget. Detta är den första helt online-program för BPM som kan användas av tillsammans i grupper för att effektivisera affärsprocesser.

Erbjudanden

Kurs Venue Course Date Course Price [Remote / Classroom]
Apache Camel Göteborg ons, 2017-11-01 09:30 3792EUR / 4442EUR
jBPM for Developers Göteborg mån, 2017-12-11 09:30 5895EUR / 6845EUR
Agile Software Testing Göteborg ons, 2017-12-13 09:30 2547EUR / 3047EUR
Apache Solr - Full-Text Search Server Göteborg tors, 2018-01-25 09:30 2484EUR / 2984EUR
Lua Fundamentals Göteborg tis, 2018-02-13 09:30 2394EUR / 2894EUR

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder