Bootstrap kurser och utbildning

Bootstrap kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Bootstrap-utbildningskurser visar genom diskussion och praktisk övning hur man utvecklar en webbapplikation med Bootstrap. Bootstrap-träning finns som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Bootstrap Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Bootstrap är en UI-bibliotek som används för att utveckla interaktiva webbapplikationer. Dessutom kan Bootstrap användas för att utveckla interaktiva Wordpress teman med mallar. Att integrera ett Wordpress tema möjliggör skapandet av dynamiska webbplatser och applikationer. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda Bootstrap för att skapa Wordpress teman. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla Wordpress teman. Skapa anpassade komponenter för en tvåkolonn layout. Dela och integrera HTML koden i Wordpress. Visa UI-element med villkorligt beteende.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Bootstrap är det mest populära HTML , CSS och JS-ramverket för att utveckla responsiva, mobila första projekt på webben. Publik Kursen riktar sig till webbutvecklare som vill använda Bootstrap i sina projekt.
21 timmar
Java Script är ett programmeringsspråk som är utformat för att manipulera en webbsida. Bootstrap är det mest populära HTML , CSS och JS-ramverket för att utveckla responsiva, mobila första projekt på webben.
14 timmar
Bootstrap är ett HTML , CSS och Java Script-ramverk som används för att skapa front-end webbapplikationer. Bootstrap kan användas med Java Script-ramverk, såsom Angular , för att skapa dynamiska enkelsidiga och flersidiga webbapplikationer Den här instruktörsledda, live-utbildningen (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till utvecklare som vill använda bootstrap för att skapa, bygga och utforma en Angular . I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Ställ in den nödvändiga utvecklingsmiljön för att starta styling av Angular med Bootstrap .
 • Style HTML egenskaper med hjälp av Bootstrap element
 • Använd formulärkontroller och klasser för att stilisera dokument på en sida
 • Skapa en applikation på klientsidan som leder mallar och komponenter
Kursformat
Interaktiv föreläsning och diskussion.
Massor av övningar och träning.
Praktisk implementering i en levande labbmiljö. Alternativ för kursanpassning
För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

Last Updated:

Helg Bootstrap kurs, kvällBootstrap utbildning, Bootstrap bootcamp, Bootstrap instruktörledd, Helg Bootstrap utbildning, Kväll Bootstrap kurs, Bootstrap coaching, Bootstrap instruktör, Bootstrap tränare, Bootstrap kurs, Bootstrap klasser, Bootstrap on-site, Bootstrap privata kurser, Bootstrap en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions