Bootstrap kurser och utbildning

Bootstrap kurser och utbildning

Lokala instruktörledda Bootstrap-kurser visar genom diskussion och handson övning hur man utvecklar en webbapplikation med Bootstrap Bootstrap-träning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Bootstrap läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
Bootstrap är det mest populära HTML , CSS och JS-ramverket för att utveckla responsiva, mobila första projekt på webben.

Publik

Kursen riktar sig till webbutvecklare som vill använda Bootstrap i sina projekt.
35 timmar
Översikt
Kursen är inte bara avsedd för att introducera utan att ge starka grunder och presentera bästa praxis för HTML & CSS , Java Script, jQuery och Bootstrap . Grundläggande koncept introduceras tillsammans med bästa praxis genom labb och övningar. För att få tillräckligt med täckning av alla ämnen adresseras HTML tillsammans med de andra ämnena ( CSS & Java Script).

Kursen är nästan helt i handen. De flesta av koncepten upptäcks genom kodavläsningar / exekvering och kodning.
21 timmar
Översikt
Java Script är ett programmeringsspråk som är utformat för att manipulera en webbsida. Bootstrap är det mest populära HTML , CSS och JS-ramverket för att utveckla responsiva, mobila första projekt på webben.
Helg Bootstrap kurs, kvällBootstrap utbildning, Bootstrap bootcamp, Bootstrap instruktörledd, Helg Bootstrap utbildning, Kväll Bootstrap kurs, Bootstrap coaching, Bootstrap instruktör, Bootstrap tränare, Bootstrap kurs, Bootstrap klasser, Bootstrap on-site, Bootstrap privata kurser, Bootstrap en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!