HTML kurser och utbildning

HTML kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktör-ledda live HTML (Hypertext Markup Language) kurser visar genom interaktiva diskussioner och praktisk praxis hur man använder HTML för att skapa webbsidor och webbapplikationer.

HTML utbildning finns som "online live utbildning" eller "på plats levande utbildning". Online live utbildning (aka "remote live utbildning") utförs genom en interaktiv, fjärrskrivbord. På plats levande utbildning kan utföras lokalt på kundens lokaler i Sverigeeller i NobleProg corporate utbildningscenter i Sverige.

NobleProg - Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

HTML läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
35 timmar
HTML5 är ett märkningsspråk som tillåter användare att strukturera och bygga applikationer. JavaScript är ett textbaserat programmeringsspråk som tillhandahåller verktyg för att skapa dynamiskt och interaktivt webbinnehåll. Och CSS4 tillhandahåller verktyg som används för att definiera och förbättra stilen på en webbplats eller applikation.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till programmerare som vill använda HTML5, JavaScript och CSS4 tillsammans för att skapa en webbapplikation.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Integrera och använd funktionerna HTML5, JavaScript och CSS4 i applikationsutveckling. Använd CSS4 för att förbättra appens tilltalande och användbarhet. Använd JavaScript och HTML för att skapa moderna interaktiva applikationer.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Kursdeltagarna kommer att lära sig hur man skapar en webbplats i linje med standarderna och kommer att lära sig om hemligheterna HTML / XHTML och CSS. Du kommer att kunna lägga en sida på servern och lägga till den i katalogerna och sökmotorer. Varje deltagare kommer också att få en lättanvänd handbok som förberetts av författaren av kursen, vilket gör det lättare att granska och praktiska tillämpningar av den kunskap som erhållits.
35 timmar
Utbildningsprogrammet förbereder dig för professionell webdesigner (occupation code: 213202 för Standards of Professional Qualifications) med avseende på "HTML och CSS i webdesign" och innehåller ett programmeringsproblem med hjälp av JavaScript och PHP språk. Följande program förutsätter att deltagaren kommer att kunna utforma och skapa webbplatser med hjälp av HTML 4.0 och Cascading Style Sheets 2.0. Vid byggandet av en webbplats kommer du att använda de HTML taggarna för att placera text, grafik, tabeller och interaktiva formulär på webbsidan, och även länkar till andra webbsidor och webbsidor. Med Cascading Style Sheets 2.0 kommer du att utföra formatering av webbinnehåll enligt kundens krav. Kurser kandidater kan söka sysselsättning i servicebolag involverade i webdesign eller börja konsultera tjänst (self-employed). Utbildningsprogrammet täcker frågorna om att skapa webbplatser med hjälp av HTML och CSS.
35 timmar
This course is intended not just to introduce but to provide strong foundations and present best practices for HTML & CSS, JavaScript, jQuery and Bootstrap. Fundamental concepts are introduced along with Best practices through labs and hands on exercises. For a good enough coverage of all the topics HTML is addressed along with the other topics (CSS & JavaScript). The course is almost entirely hands on. Most of the concepts are discovered through code readings/execution & coding.
7 timmar
Shiny är ett paket med öppen källkod R som tillhandahåller en webbram för att bygga interaktiva webbapplikationer med R I den här instruktörsledningen, levande träning, kommer deltagarna att lära sig att kombinera datavetenskap och webbutveckling med glänsande, R och HTML Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Bygg interaktiva webbapplikationer med R med Glänsande Publik Datavetenskapare Webbutvecklare statistiker Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
35 timmar
Denna kurs ger en introduktion till HTML5, CSS3, och JavaScript. Deltagarna kommer att lära sig programmeringsförmåga genom övningar och skapandet av en prov webbapplikation.  Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till nybörjare programmerare som vill lära sig HTML5, CSS3, och JavaScript för att bygga webbapplikationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera utvecklingsmiljön. Förstå Javascript's programmeringslogik och använda den för att kontrollera flödet av en ansökan. Använd Javascript tillsammans med HTML för att skapa en interaktiv upplevelse för användare. Använd CSS3 för att lägga till visuella effekter till appen för att göra den mer attraktiv och användbar. Anslut appen till en databas för lagring och återhämtning av data.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
This instructor-led, live training in Sverige introduces the fundamentals of Angular 4 and walks participants through the creation of a single-page web application.

Last Updated:

Helg HTML kurs, kvällHTML utbildning, HTML bootcamp, HTML instruktörledd, Helg HTML utbildning, Kväll HTML kurs, HTML coaching, HTML instruktör, HTML tränare, HTML kurs, HTML klasser, HTML on-site, HTML privata kurser, HTML en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions