jBPM kurser och utbildning

jBPM kurser och utbildning

Lokala instruktörledda live jBPM kurser i Sverige.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

jBPM läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
Medan BPM används för att modellera repeterbara processer baserat på tydligt definierade arbetsflöden, är Case Management en teknik för att representera icke-återställbara processer Till skillnad från BPM, som fokuserar på process- och processoptimering, fokuserar Case Management på data: infångning, presentation och modifiering av dataingångar och -utgångar för att hjälpa chefer att fatta bättre beslut i flygningen JBPM v7 sammanför dessa två discipliner till en enda mjukvarusupport I den här instruktörsledningen kommer deltagarna att lära sig hur man skapar och hanterar fall i JBPM v7 genom att engagera sig i levande, praktiska, handsonövningar och diskussioner Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att ha en tydlig förståelse för när man ska använda fallhantering för att optimera processer och kommer att vara utrustad med nödvändig övning för att konfigurera, konfigurera och hantera ett fallhanteringssystem baserat på JBPM inom sin egen organisation Publik utvecklare Processdesigners Processanalytiker Personer med ansvar för eller intresserad av processoptimering inom organisationen Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 timmar
Översikt
j BPM är en Business Process Management Suite ( BPM S) skriven i Java . Drools är en Business Rules Management Suite (BRMS). Integrering av båda förbättrar affärslogiken, vilket resulterar i optimal specifikation.

Den här instruktörsledda, liveutbildningen (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till utvecklare och affärsanalytiker som vill ställa in j BPM i en applikation.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Utbyt domänmodeller och diagram mellan olika verktyg
- Standardisera en bro för att gapa processen mellan design och processimplementering
- Standardisera en affärsprocessmodell och notation

Kursformat

- Interaktiv föreläsning och diskussion.
- Massor av övningar och träning.
- Praktisk implementering i en levande lab-miljö.

Alternativ för kursanpassning

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Översikt
Kursen riktar sig till företagsarkitekter, affärs- och systemanalytiker, tekniska chefer och utvecklare som vill tillämpa affärsregler på sina lösningar.

Kursen innehåller många enkla praktiska övningar där deltagarna skapar arbetsregler. Se våra andra kurser om du bara behöver en översikt över Drools .

Denna kurs levereras vanligtvis på den senaste stabila versionen av Drools och j BPM , men i fall av en skräddarsydd kurs kan den skräddarsys till en specifik version.
28 timmar
Översikt
Denna kurs har skapats för chefer, affärsanalytiker, processdesignare, utvecklare och ämnesexperter som vill kunna utforma, validera och simulera en process med j BPM . Det inkluderar också att skriva enhetstester för processerna.

Kursen använder vanligtvis den senaste stabila versionen av community j BPM projekt. Tidigare versioner av j BPM kan också användas (godkännande innan bokning krävs)
35 timmar
Översikt
Kurserna är för processutvecklare och programutvecklare som vill veta hur man hanterar, manipulerar och utvecklar processer med jBPM Den täcker komponenter av jBPM och element i BPMN 2 som implementeras i JBPM, inklusive hanteringssignaler och händelser, programmerings gateways, insprutningsprocessdata och löpande parallella aktiviteter NobleProg försöker köra kursen på den senaste versionen av Open Source-versionen av jBPM, men äldre version eller betaversion kan beställas .

Kommande jBPM Kurser

Helg jBPM kurs, kvälljBPM utbildning, jBPM bootcamp, jBPM instruktörledd, Helg jBPM utbildning, Kväll jBPM kurs, jBPM coaching, jBPM instruktör, jBPM tränare, jBPM kurs, jBPM klasser, jBPM on-site, jBPM privata kurser, jBPM en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions