jBPM kurser och utbildning

jBPM kurser och utbildning

Lokala instruktörledda live jBPM kurser i Sverige.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från jBPM

KodNamnVaraktighetÖversikt
jbpm7casemgmtJBPM: Case Management with JBPM v714 timmarMedan BPM används för att modellera repeterbara processer baserat på tydligt definierade arbetsflöden, är Case Management en teknik för att representera icke-återställbara processer Till skillnad från BPM, som fokuserar på process- och processoptimering, fokuserar Case Management på data: infångning, presentation och modifiering av dataingångar och -utgångar för att hjälpa chefer att fatta bättre beslut i flygningen JBPM v7 sammanför dessa två discipliner till en enda mjukvarusupport I den här instruktörsledningen kommer deltagarna att lära sig hur man skapar och hanterar fall i JBPM v7 genom att engagera sig i levande, praktiska, handsonövningar och diskussioner Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att ha en tydlig förståelse för när man ska använda fallhantering för att optimera processer och kommer att vara utrustad med nödvändig övning för att konfigurera, konfigurera och hantera ett fallhanteringssystem baserat på JBPM inom sin egen organisation Publik utvecklare Processdesigners Processanalytiker Personer med ansvar för eller intresserad av processoptimering inom organisationen Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
globalsightGlobalSight: Automate the Localization Process7 timmarGlobalsight är en open source, Java-baserad applikationsservern för automatisering, effektivisering och hantering av lokaliseringsprocessen I den här instruktörsledningen, live-träning, lär deltagarna om Globalsights arkitektur och funktionalitet när de installerar, konfigurerar och distribuerar en demonstrationsserver Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå fördelarna med Globalsight i förhållande till andra Translation Management Systems Installera Globalsight-servern och relaterade komponenter Ställ in Globalsight för att arbeta bakom en omvänd proxy Distribuera Globalsight till en produktionsmiljö Felsöka och optimera Globalsight Använd Globalsight APIs för att integrera det med tredjepartsprogram, inklusive JBPM, etc Publik Systemadministratörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
bldroolsManaging Business Logic with Drools21 timmarKursen riktar sig till företagsarkitekter, affärs- och systemanalytiker, tekniska chefer och utvecklare som vill tillämpa affärsregler på sina lösningar.

Kursen innehåller många enkla praktiska övningar där deltagarna kommer att skapa arbetsregler. Vänligen se våra övriga kurser om du bara behöver en översikt över Drools.

Kursen levereras vanligtvis på den senaste stabila versionen av Drools och jBPM, men vid en skräddarsydd kurs kan den skräddarsys till en specifik version.
jbpmpdjBPM for Process Designers28 timmarKursen har skapats för chefer, affärsanalytiker, processdesigners, utvecklare och ämnesexperter som vill kunna designa, validera och simulera en process med jBPM. Det ingår också att skriva enhetstester för processerna.

Kursen brukar använda den senaste stabila versionen av community jBPM-projektet. Tidigare versioner av jBPM kan också användas (godkännande innan bokning krävs)
jbpmdevjBPM for Developers35 timmarKurserna är för processutvecklare och programutvecklare som vill veta hur man hanterar, manipulerar och utvecklar processer med jBPM Den täcker komponenter av jBPM och element i BPMN 2 som implementeras i JBPM, inklusive hanteringssignaler och händelser, programmerings gateways, insprutningsprocessdata och löpande parallella aktiviteter NobleProg försöker köra kursen på den senaste versionen av Open Source-versionen av jBPM, men äldre version eller betaversion kan beställas .

Kommande utbildning från jBPM

KursCourse DateCourse Price [Remote / Classroom]
Managing Business Logic with Drools - Uppsalamån, 2019-03-11 09:303900EUR / 5000EUR
Managing Business Logic with Drools - Örebro, City Centertis, 2019-03-12 09:303900EUR / 4700EUR
Managing Business Logic with Drools - Stockholm, Hötorgetons, 2019-04-03 09:303900EUR / 4700EUR
Managing Business Logic with Drools - Västeråsmån, 2019-04-08 09:303900EUR / 4700EUR
Managing Business Logic with Drools - Malmö, Stadskärnaons, 2019-04-17 09:303900EUR / 4700EUR
Helg jBPM kurser, Evening jBPM utbildning, jBPM boot camp, jBPM instructor-led, Helg jBPM kurs, KvälljBPM kurser, jBPM coaching, jBPM instruktör, jBPM tränare , jBPM träningskurser, jBPM klasser, jBPM on-site, jBPM privata kurser, jBPM one on one training

Rabatterade kurser

KursVenueCourse DateCourse Price [Remote / Classroom]
OCEB2 OMG Certified Expert in BPM - Business Intermediate Exam PreparationGöteborgtis, 2019-02-26 09:303510EUR / 4310EUR
Apache Spark MLlibGöteborgmån, 2019-03-18 09:305679EUR / 6879EUR
Docker for Developers and System AdministratorsGöteborgons, 2019-03-20 09:302430EUR / 3030EUR
Hyperledger Fabric for BeginnersGöteborgfre, 2019-03-29 09:302124EUR / 2524EUR
IoT security Linköpingtis, 2019-07-02 09:304455EUR / 5255EUR

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!