LibreOffice kurser och utbildning

LibreOffice kurser och utbildning

LibreOffice-utbildningar som leds av instruktörer online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder LibreOffice och hela dess programvarupaket för att skapa dokument, diagram, bildspel och kalkylblad, med hjälp av liknande funktioner som finns i Microsoft Office. LibreOffice-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt hos kunden i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. LibreOffice var tidigare känt som OpenOffice och StarOffice. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

LibreOffice Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
LibreOffice (tidigare känt som OpenOffice och StarOffice) är en gratis uppsättning med öppen källkod med produktivitetsprogram för skrivbordet. LibreOffice tillhandahåller funktionsrika verktyg och ett användarvänligt gränssnitt för att förbättra kreativiteten och produktiviteten i organisationer.Den här instruktörsledda, liveutbildningen (online eller på plats) riktar sig till IT-team som vill lära sig skrivar- och beräkningsfunktionerna i LibreOffice.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Lär dig funktionerna Writer och Calc eller LibreOffice. Skapa och redigera olika typer av dokument, såsom brev, rapporter, uppsatser och mer med LibreOffice. Skapa och hantera kalkylblad för att utföra beräkningar, organisera data och skapa diagram med LibreOffice.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
LibreOffice (tidigare kallad som OpenOffice och StarOffice) är ett gratis och öppna källosett av skrivbordsproduktivitetsprogram. LibreOffice ger funktionerrik verktyg och ett användarvänligt gränssnitt för att förbättra kreativitet och produktivitet i organisationer.Denna instruktör, levande träning (online eller på plats) syftar till IT-grupper som vill installera, migrera och använda LibreOffice funktioner och tillämpningar i sina organisationer.I slutet av denna utbildning kommer deltagare att kunna:
  Installera LibreOffice applikationer för att hjälpa team som är mer produktiv. Skapa en migrationsplan för att flytta företagsdokument från MS-kontor till LibreOffice. Lär LibreOffice komponenter för att behandla text, bygga artiklar, skapa presentationer och dra vektorgrafier. Utveckla makroer och förlängningar för att förbättra användning och produktivitet.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och praxis. Händer på genomförandet i ett livsläppsmiljö.
Inställningar för anpassning av kurs
  För att begära en anpassad träning för denna kurs, kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
LibreOffice Calc är komponenten i spreadsheet av LibreOffice programvaran. Det är en cross-platform och fri alternativ till Microsoft Excel, vilket ger de fullständiga funktionerna för avancerad analys. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till dataanalytiker som vill använda LibreOffice Calc för att utföra många former av dataanalys (från bas till avancerad), utnyttja liknande funktioner som finns i Excel och annan spreadsheet programvara. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera LibreOffice suite på alla operativsystem. Förstå de fullständiga funktionerna och funktionerna som finns tillgängliga i LibreOffice Calc. Lär dig att rengöra, validera, manipulera och visualisera data i Calc. Applicera de olika funktionerna och verktygen i Calc för att utföra komplex dataanalys. Få några tips och insikter om att utföra avancerad dataanalys.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg LibreOffice kurs, kvällLibreOffice utbildning, LibreOffice bootcamp, LibreOffice instruktörledd, Helg LibreOffice utbildning, Kväll LibreOffice kurs, LibreOffice coaching, LibreOffice instruktör, LibreOffice tränare, LibreOffice kurs, LibreOffice klasser, LibreOffice on-site, LibreOffice privata kurser, LibreOffice en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions