LibreOffice kurser och utbildning

LibreOffice kurser och utbildning

Lokala utbildningar med en tränare från LibreOffice i Sverige.

LibreOffice läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
LibreOffice (tidigare kallad som OpenOffice och StarOffice) är ett gratis och öppna källosett av skrivbordsproduktivitetsprogram. LibreOffice ger funktionerrik verktyg och ett användarvänligt gränssnitt för att förbättra kreativitet och produktivitet i organisationer.Denna instruktör, levande träning (online eller på plats) syftar till IT-grupper som vill installera, migrera och använda LibreOffice funktioner och tillämpningar i sina organisationer.I slutet av denna utbildning kommer deltagare att kunna:
  Installera LibreOffice applikationer för att hjälpa team som är mer produktiv. Skapa en migrationsplan för att flytta företagsdokument från MS-kontor till LibreOffice. Lär LibreOffice komponenter för att behandla text, bygga artiklar, skapa presentationer och dra vektorgrafier. Utveckla makroer och förlängningar för att förbättra användning och produktivitet.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och praxis. Händer på genomförandet i ett livsläppsmiljö.
Inställningar för anpassning av kurs
  För att begära en anpassad träning för denna kurs, kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
LibreOffice Calc är komponenten i spreadsheet av LibreOffice programvaran. Det är en cross-platform och fri alternativ till Microsoft Excel, vilket ger de fullständiga funktionerna för avancerad analys. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till dataanalytiker som vill använda LibreOffice Calc för att utföra många former av dataanalys (från bas till avancerad), utnyttja liknande funktioner som finns i Excel och annan spreadsheet programvara. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera LibreOffice suite på alla operativsystem. Förstå de fullständiga funktionerna och funktionerna som finns tillgängliga i LibreOffice Calc. Lär dig att rengöra, validera, manipulera och visualisera data i Calc. Applicera de olika funktionerna och verktygen i Calc för att utföra komplex dataanalys. Få några tips och insikter om att utföra avancerad dataanalys.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg LibreOffice kurs, kvällLibreOffice utbildning, LibreOffice bootcamp, LibreOffice instruktörledd, Helg LibreOffice utbildning, Kväll LibreOffice kurs, LibreOffice coaching, LibreOffice instruktör, LibreOffice tränare, LibreOffice kurs, LibreOffice klasser, LibreOffice on-site, LibreOffice privata kurser, LibreOffice en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions