Lua kurser och utbildning

Lua kurser och utbildning

Lokala instruktörer Live Lua-kurser visar genom diskussion och handson övning hur man kommer igång med programmering i Lua och använder Luas mångsidighet för att utveckla lösningar för applikationer, allt från systemapplikationer till spel Lua-träning är tillgänglig som "live-träning på plats" eller "fjärrträning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Lua

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others.

In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway.

By the end of this training, participants will be able to:

- Turn an nginx web server into a web application server
- Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
- Run server-side web applications completely inside the Nginx server
- Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis

Audience

- Developers

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 hours
Overview
Torch är ett open source-maskininlärningsbibliotek och en vetenskaplig beräkningsram baserad på Lua-programmeringsspråket Det ger en utvecklingsmiljö för numerik, maskininlärning och datorsyn, med särskild tonvikt på djupt lärande och falsningsnät Det är en av de snabbaste och mest flexibla ramarna för maskin och djupt lärande och används av företag som Facebook, Google, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel och många andra I den här kursen täcker vi principerna för Torch, dess unika egenskaper och hur det kan appliceras i realworld applikationer Vi går igenom många handsonövningar hela tiden, demonstrerar och övar de begrepp som lärt sig Efter kursens slut kommer deltagarna att ha en grundlig förståelse för Torchs underliggande egenskaper och förmågor samt dess roll och bidrag inom AI-rymden jämfört med andra ramar och bibliotek Deltagarna kommer också att ha fått den praxis som krävs för att implementera Torch i sina egna projekt Publik Programutvecklare och programmerare som vill aktivera maskin och djupt lärande inom sina applikationer Kursens format Översikt över maskin och djupt lärande Inclass-kodning och integrationsövningar Testfrågor ströks under vägen för att kontrollera förståelsen .
14 hours
Overview
Lua är ett lättanvänt skriptspråk som används som ett inbyggt plugin / förlängningsspråk i olika produkter. Det är till exempel det inbyggda skriptspråket för nätverksprogram som nmap och wireshark, och kan också hittas som skriptspråk i World of Warcraft, Orbiter och andra spel.

Lua kan också användas som ett fristående språk. Det är ett lättviktsprogram med flera paradigm och därför lär kursen olika begrepp som studenterna kommer att finna användbara på andra områden inom mjukvaruutveckling.

Kursen omfattar de grundläggande programmeringskonstruktionerna i Lua och innehåller många programmeringsövningar, så att nykomlingar kan skaffa sig kunskaper i språket, från början.

Efter avslutad kurs ska eleverna kunna skriva medelstora fristående Lua-program och skriptprogramvaruprodukter där Lua är det inbäddade språket.
14 hours
Overview
Detta är en avancerad kurs på Lua, där grundläggande kunskaper i programmeringsspråket redan antas. Därför ger kursen deltagaren en djupare förståelse av Lua internals och "why" bakom de använda Lua-idiomerna.

Dessa avancerade ämnen demonstreras av många exempel och övningar i klassen.
21 hours
Overview
Lua är ett lättanvänt skriptspråk som används som ett inbyggt plugin / förlängningsspråk i olika produkter Det är till exempel det inbyggda skriptspråket för nätverksprogram som nmap och wireshark, och kan också hittas som skriptspråk i World of Warcraft, Orbiter och andra spel Lua kan också användas som ett fristående språk Det är ett lättviktsprogram för multiparadigm och därför lär kursen olika begrepp som studenterna kommer att finna användbara på andra områden inom mjukvaruutveckling Kursen omfattar allt där ute för att veta om Lua Vi bygger upp från de grundläggande programmeringskonstruktionerna, lär dig om avancerade tekniker och slutligen pratar om inbäddning av Lua till andra programmeringsspråk och inbäddning av andra programmeringsspråk till Lua Kursen innehåller en hel del programmeringsövningar, så att nykomlingar kan få kunskaper i språket, från början .

Kommande utbildning från Lua

Helg Lua kurser, Evening Lua utbildning, Lua boot camp, Lua instructor-led, Helg Lua kurs, KvällLua kurser, Lua coaching, Lua instruktör, Lua tränare , Lua träningskurser, Lua klasser, Lua on-site, Lua privata kurser, Lua one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!