Lua kurser och utbildning

Lua kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda Lua-utbildningskurser visar genom diskussion och praktisk övning hur man kommer igång med programmering i Lua och använder Luas mångsidighet för att utveckla lösningsapplikationer som sträcker sig från systemapplikationer till spel. Lua-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Lua Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
OpenResty is a full-fledged web platform that integrates Nginx, LuaJIT, and Lua libraries. It allows for the construction of high-performance web applications capable of handling 10K ~ 1000K+ connections in a single box. OpenResty is used by Alibaba, CloudFlare, and Tumblr, among others. In this instructor-led, live training, participants will learn how to use OpenResty to build a number of demo solutions, including a web application, web service, and a dynamic web gateway. By the end of this training, participants will be able to:
 • Turn an nginx web server into a web application server
 • Use the Lua programming language to script nginx C modules and Lua modules
 • Run server-side web applications completely inside the Nginx server
 • Integrate OpenResty with remote backends such as MySQL, PostgreSQL, Memcached, and Redis
Audience
 • Developers
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
21 timmar
Torch är ett bibliotek för öppen källkodsmaskin och ett vetenskapligt datoramverk baserat på Lua programmeringsspråk. Det tillhandahåller en utvecklingsmiljö för numerik, maskininlärning och datorsyn, med särskild tonvikt på djup inlärning och invändiga nät. Det är en av de snabbaste och mest flexibla ramarna för maskin och Deep Learning och används av företag som Facebook , Go ogle, Twitter, NVIDIA, AMD, Intel och många andra. I denna instruktörsledda, liveträning täcker vi principerna för Torch , dess unika funktioner och hur den kan tillämpas i verkliga applikationer. Vi går igenom många praktiska övningar hela tiden, demonstrerar och övar de lärda koncepten. I slutet av kursen kommer deltagarna att ha en grundlig förståelse av Torch underliggande funktioner och kapacitet samt dess roll och bidrag inom AI-rymden jämfört med andra ramverk och bibliotek. Deltagarna kommer också ha fått nödvändig praxis för att implementera Torch i sina egna projekt.
  Kursformat
  • Översikt över maskin- och Deep Learning
  • Kodnings- och integrationsövningar i klassen
  • Testfrågor strö på vägen för att kontrollera förståelsen
  14 timmar
  Lua är ett lättanvänt skriptspråk som används som ett inbäddat plugin / förlängningsspråk i olika produkter. Till exempel är det det inbäddade skriptspråket för nätverksapplikationer som nmap och wireshark, och kan också hittas som ett skriptspråk i World of Warcraft, Orbiter och andra spel. Lua kan också användas som ett fristående språk. Det är ett lätt, flerparadigmets programmeringsspråk och därför undervisar kursen olika koncept som studenter kommer att hitta användbara inom andra områden inom programvaruteknik. Denna kurs behandlar de grundläggande programmeringskonstruktionerna i Lua och innehåller många programmeringsövningar, så att nykomlingar kan få kunskaper i språket, från början. Efter avslutad kurs kommer studenterna kunna skriva medelstora fristående Lua program och manusprogramvaror där Lua är det inbäddade språket.
  14 timmar
  Detta är en avancerad kurs om Lua , där grundläggande kunskaper om programmeringsspråket redan antas. Därför ger denna kurs deltagaren en mer djupgående förståelse av Lua interna och "varför" bakom de använda Lua idiomerna. Dessa avancerade ämnen demonstreras med många exempel och klasserövningar.
  21 timmar
  Lua är ett lättanvänt skriptspråk som används som ett inbyggt plugin / förlängningsspråk i olika produkter Det är till exempel det inbyggda skriptspråket för nätverksprogram som nmap och wireshark, och kan också hittas som skriptspråk i World of Warcraft, Orbiter och andra spel Lua kan också användas som ett fristående språk Det är ett lättviktsprogram för multiparadigm och därför lär kursen olika begrepp som studenterna kommer att finna användbara på andra områden inom mjukvaruutveckling Kursen omfattar allt där ute för att veta om Lua Vi bygger upp från de grundläggande programmeringskonstruktionerna, lär dig om avancerade tekniker och slutligen pratar om inbäddning av Lua till andra programmeringsspråk och inbäddning av andra programmeringsspråk till Lua Kursen innehåller en hel del programmeringsövningar, så att nykomlingar kan få kunskaper i språket, från början .

  Last Updated:

  Helg Lua kurs, kvällLua utbildning, Lua bootcamp, Lua instruktörledd, Helg Lua utbildning, Kväll Lua kurs, Lua coaching, Lua instruktör, Lua tränare, Lua kurs, Lua klasser, Lua on-site, Lua privata kurser, Lua en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  No course discounts for now.

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions