Lumen kurser och utbildning

Lumen kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Lumen-utbildningskurser demonstrerar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder Lumen för att bygga Laravel-baserade mikrotjänster och applikationer. Lumen-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. Lumen är också känd som Laravel Lumen. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Lumen Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Lumen är en open source microservices ram baserad på Laravel. Det används för att bygga snabba och högpresterande webbapplikationer och APIs med PHP mikroframeworks. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda Lumen för att bygga Laravel-baserade mikroservices och applikationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla mikroservicer med Lumen. Förstå fördelarna med att genomföra mikroservicer med hjälp av Lumen och PHP. Utföra och genomföra mikroservicesfunktioner och operationer med hjälp av ramverket Lumen. Skydda och kontrollera åtkomst till mikroservicearkitekturer genom att bygga säkerhetsskikt.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Lumen kurs, kvällLumen utbildning, Lumen bootcamp, Lumen instruktörledd, Helg Lumen utbildning, Kväll Lumen kurs, Lumen coaching, Lumen instruktör, Lumen tränare, Lumen kurs, Lumen klasser, Lumen on-site, Lumen privata kurser, Lumen en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions