ML.NET kurser och utbildning

ML.NET kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live ML.NET-utbildningskurser visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder ML.NET maskininlärningsmodeller för att automatiskt härleda projektioner från utförd dataanalys för företagsapplikationer. ML.NET-utbildning är tillgänglig som " online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

ML.NET Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
ML.NET är ett ramverk för maskininlärningsprogram som byggs på Microsofts.NET-utvecklingsplattform. Det är förlängbart till flera operativsystem och kan utföra olika maskininlärningsutredningsuppgifter. De centrala ML.NET verktygen är ML.NET CLI och Model Builder som gör det möjligt för.NET-utvecklare att generera, träna och distribuera maskininlärningsmodeller baserade på företagets mål. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till datavetenskapsmän och utvecklare som vill använda ML.NET maskininlärningsmodeller för att automatiskt avlägsna projektioner från utförda dataanalyser för företagsprogram. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera ML.NET och integrera den i applikationsutvecklingsmiljön. Förstå principerna för maskininlärning bakom ML.NET verktyg och algoritmer. Bygg och träna maskininlärningsmodeller för att göra förutsägelser med de uppgifter som tillhandahålls smarta. Utvärdera prestanda av en maskininlärningsmodell med hjälp av ML.NET metriker. Optimera noggrannheten hos befintliga maskininlärningsmodeller baserat på ML.NET ram. Applicera maskininlärningskonceptet ML.NET till andra datavetenskapsprogram.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg ML.NET kurs, kvällML.NET utbildning, ML.NET bootcamp, ML.NET instruktörledd, Helg ML.NET utbildning, Kväll ML.NET kurs, ML.NET coaching, ML.NET instruktör, ML.NET tränare, ML.NET kurs, ML.NET klasser, ML.NET on-site, ML.NET privata kurser, ML.NET en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions