Robot Framework kurser och utbildning

Robot Framework kurser och utbildning

Local instructor-led live Robot Framework training courses in Sverige.

Vittnesmål

Robot Framework Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Robot Framework är ett ramverk för testautomatisering med öppen källkod för acceptanstestning och acceptanstestdriven utveckling (ATDD). Den använder nyckelord för att abstrahera detaljerna i ett test, och förmedlar syftet snarare än muttrarna och bultarna. Kärnramverket är implementerat i Python och kan köras på Jython (JVM) och IronPython (.NET). Robot Framework utvecklades ursprungligen av Nokia.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till mjukvarutestingenjörer som vill lära sig att skriva en uppsättning testfall och en testsvit och sedan utföra testerna på en demoapplikation.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Använd Robot Frameworks nyckelordsdrivna testmetod och syntax för testdata i tabellform för att skriva och utföra tester. Använd konsekvent syntax för att skapa nya sökord från befintliga. Utför BDD-tester (liknande gurka). Generera och tolka rapporter och loggar för att felsöka fel i den testade applikationen. Utökade Robot Frameworks möjligheter med hjälp av tredjepartsbibliotek skrivna i Python, Java, Perl, Javascript och PHP. Integrera Robot Framework med Selenium för att testa webbapplikationer.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

Last Updated:

Helg Robot Framework kurs, kvällRobot Framework utbildning, Robot Framework bootcamp, Robot Framework instruktörledd, Helg Robot Framework utbildning, Kväll Robot Framework kurs, Robot Framework coaching, Robot Framework instruktör, Robot Framework tränare, Robot Framework kurs, Robot Framework klasser, Robot Framework on-site, Robot Framework privata kurser, Robot Framework en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions