Svelte kurser och utbildning

Svelte kurser och utbildning

Svelte-utbildningar som leds av instruktörer online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man skapar frontend-applikationer och användargränssnitt med Svelte. Svelte-träning finns som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Svelte Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Svelte är ett ramverk för frontendkomponenter med öppen källkod som ger en modern miljö för att bygga statiska webbapplikationer och återanvändbara komponenter för alla typer av projekt.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till utvecklare på medelnivå som vill lära sig avancerade koncept och funktioner i Svelte för att utveckla webbapplikationer.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Använd avancerade tekniker för att utveckla Svelte applikationer. Utveckla webbapplikationer med ramverket Svelte. Prototypa snabbt med TailwindCSS och DaisyUI.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Svelte.js är en JavaScript-kompilator för att generera effektiv kod som förbättrar kundens körtids prestanda. Med Svelte.js kan användare skapa frontendprogram och användargränssnitt. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller onsite) riktar sig till webbutvecklare som vill använda Svelte.js för frontendutveckling. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Utveckla frontendapplikationer och användargränssnitt med Sveltes.js. Pre-renderar en webbapplikation på en server för att förbättra SEO. Använd Svelete.js som ett alternativ till React.js, Angular och Vue.js.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Svelte är en kompiler för att bygga användargränssnitt. Det skiljer sig från ramar som React och Vue i att det konverterar en applikationskod till JavaScript vid byggtiden, snarare än att tolka den vid löptid. Den använder inte en virtuell DOM. Denna instruktörledda, live-utbildning (Remote eller OnSite) riktar sig till utvecklare som vill använda Svelte för att utveckla webbapplikationer som är snabbare än React applikationer och är enklare att bygga. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Börja skriva en webbapp snabbt och med minimal överhuvudtaget. Skriv webbappar som hanterar staten utan att förlita sig på externa beroende eller plugins. Använd funktioner som scope styling för att eliminera behovet av extra förlängningar och anpassad syntax för CSS. Bygg enskilda Svelte komponenter och integrera dem i kodbasen för ett befintligt React projekt.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Svelte kurs, kvällSvelte utbildning, Svelte bootcamp, Svelte instruktörledd, Helg Svelte utbildning, Kväll Svelte kurs, Svelte coaching, Svelte instruktör, Svelte tränare, Svelte kurs, Svelte klasser, Svelte on-site, Svelte privata kurser, Svelte en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions