TypeScript kurser och utbildning

TypeScript kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda Live TypeScript-utbildningskurser demonstrerar genom praktisk övning TypeScripts nyckelfunktioner och leder deltagarna genom konstruktionen av en verklig JavaScript-applikation. TypeScript-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt hos kunden i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

TypeScript Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
TypeScript är ett språk med öppen källkod för att skapa Javaskriptprogram. Det är en strikt superuppsättning av JavaScript som sammanställer till vanligt Javaskript och ger statisk skriva och objektorienterad utveckling till språket. Denna kurs introducerar TypeScriptavancerade funktioner och går deltagarna genom byggandet av en verklig JavaScript ansökan. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Dra nytta av Typescripts fullständiga funktioner för att skriva bättre kod med färre fel
 • Utöka befintliga typer med unions-, skärnings- och tuppningstyper
 • Skapa och använda dekoratörer
 • Hantera asynkron kod med löften, asynkron och väntar på nyckelord
 • Skriv ren, uttrycksfull kod
Publik
 • Utvecklare
Kursens format
 • Delföreläsning, deldiskussion, övningar och tunga praktiska övningar
21 timmar
React är ett allmänt använt bibliotek för att skapa applikationer på en sida i Java Script och HTML . Det används av företag som Facebook , Instagram, Netflix eller New York Times. Denna kurs kommer att introducera de grunder som React och andra bibliotek (som Angular och Vue.js ) bygger på och belyser Reacts särskilda React . Det kommer också att täcka tekniker som vanligtvis används med React , som Redux och React -Router. I slutet av denna kurs kommer deltagarna att kunna bygga applikationer med olika komplexitet med React samtidigt som de följer bästa praxis.
7 timmar
TypeScript är ett öppet källspråk för att bygga Java TypeScript för företag. Det är ett strikt superset av Java skript som sammanställer till vanligt Java skript och ger statisk typ och objektorienterad utveckling till språket. Den här instruktörsledda, TypeScript introducerar TypeScript nyckelfunktioner och leder deltagarna genom konstruktionen av ett verkligt Java Script-program.
  Kursformat
  • Interaktiv föreläsning och diskussion.
  • Massor av övningar och träning.
  • Praktisk implementering i en levande lab-miljö.
  Alternativ för kursanpassning
  • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
  14 timmar
  TypeScript är ett öppna källaspråk för byggföretag Javascript-applikationer. Det är en strikt superset av JavaScript som kompilerar till enkelt Javascript och ger statisk skrivning och objektorienterat utveckling till språket.Denna instruktör, levende utbildning införs TypeScript ' enhetstestningsfunktioner och rammer. Deltagare får en chans att sätta teorien att praxisa genom att bygga en samling av enhetstester som kan springas mot verklig livsprogram.Kursens format
   Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och praxis. Händer på genomförandet i ett livsläppsmiljö.
  Inställningar för anpassning av kurs
   Denna kurs kommer att fokusera på de rammer som kan användas för enhetstest en Javascript- eller Typescript-ansökan (Jasmine, Mocha, Jest, Chai, osv.). UI-rammar såsom React är valfri och kan täckas om önskan. För att begära en anpassad träning för denna kurs, kontakta oss för att arrangera.

  Last Updated:

  Helg TypeScript kurs, kvällTypeScript utbildning, TypeScript bootcamp, TypeScript instruktörledd, Helg TypeScript utbildning, Kväll TypeScript kurs, TypeScript coaching, TypeScript instruktör, TypeScript tränare, TypeScript kurs, TypeScript klasser, TypeScript on-site, TypeScript privata kurser, TypeScript en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  No course discounts for now.

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions