TypeScript kurser och utbildning

TypeScript kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda, typiska TypScript-utbildningar visar genom handson-övning TypeScripts nyckelfunktioner och går deltagare genom byggandet av en reallife JavaScript-applikation TypeScript-träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

TypeScript läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
TypeScript är ett öppet källspråk för att bygga Java TypeScript för företag. Det är ett strikt superset av Java skript som sammanställer till vanligt Java skript och ger statisk typ och objektorienterad utveckling till språket. Den här instruktörsledda, TypeScript introducerar TypeScript nyckelfunktioner och leder deltagarna genom konstruktionen av ett verkligt Java Script-program.
  Kursformat
  • Interaktiv föreläsning och diskussion.
  • Massor av övningar och träning.
  • Praktisk implementering i en levande lab-miljö.
  Alternativ för kursanpassning
  • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
  7 timmar
  This instructor-led, live training in Sverige (online or onsite) is aimed at developers who wish to use TypeScript's advanced features to create and build JavaScript applications. By the end of this training, participants will be able to:
  • Set up the necessary development environment to start developing TypeScript and Node.js applications.
  • Take advantage of Typescript's advanced capabilities to write clean, expressive code with fewer errors.
  • Configure and use Webpack with TypeScript to build complex front-end UIs.
  • Use custom data types (Union, Intersection, Tuple Types, etc.) to extend existing generic types.
  • Implement asynchronous code patterns and APIs for error handling and validating responses.
  • Deploy TypeScript and Node.js applications to production environments (AWS EC2, Heroku, etc.).
  21 timmar
  React är ett allmänt använt bibliotek för att skapa applikationer på en sida i Java Script och HTML . Det används av företag som Facebook , Instagram, Netflix eller New York Times. Denna kurs kommer att introducera de grunder som React och andra bibliotek (som Angular och Vue.js ) bygger på och belyser Reacts särskilda React . Det kommer också att täcka tekniker som vanligtvis används med React , som Redux och React -Router. I slutet av denna kurs kommer deltagarna att kunna bygga applikationer med olika komplexitet med React samtidigt som de följer bästa praxis.
  14 timmar
  TypeScript är ett öppna källaspråk för byggföretag Javascript-applikationer. Det är en strikt superset av JavaScript som kompilerar till enkelt Javascript och ger statisk skrivning och objektorienterat utveckling till språket.Denna instruktör, levende utbildning införs TypeScript ' enhetstestningsfunktioner och rammer. Deltagare får en chans att sätta teorien att praxisa genom att bygga en samling av enhetstester som kan springas mot verklig livsprogram.Kursens format
   Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och praxis. Händer på genomförandet i ett livsläppsmiljö.
  Inställningar för anpassning av kurs
   Denna kurs kommer att fokusera på de rammer som kan användas för enhetstest en Javascript- eller Typescript-ansökan (Jasmine, Mocha, Jest, Chai, osv.). UI-rammar såsom React är valfri och kan täckas om önskan. För att begära en anpassad träning för denna kurs, kontakta oss för att arrangera.

  Last Updated:

  Helg TypeScript kurs, kvällTypeScript utbildning, TypeScript bootcamp, TypeScript instruktörledd, Helg TypeScript utbildning, Kväll TypeScript kurs, TypeScript coaching, TypeScript instruktör, TypeScript tränare, TypeScript kurs, TypeScript klasser, TypeScript on-site, TypeScript privata kurser, TypeScript en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions