XML kurser och utbildning

XML kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda XML-träningskurser i Sverige.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från XML

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
14 hours
Overview
SOA (serviceorienterad arkitektur) är en stil för datorprogramdesign där applikationskomponenter tillhandahåller tjänster till andra komponenter genom ett kommunikationsprotokoll över ett nätverk.
21 hours
Overview
Kursen är avsedd för analytiker, designers och administratörer av system baserade på XML-teknik.

Utbildningen är en introduktion till XML och dess nyckelteknik. Ger dig möjlighet att förvärva färdigheter som är involverade i att skapa giltiga XML-dokument, modellera strukturen i ett XML-dokument (med DTP eller XML Schema) och omvandlingar av XML-filer till andra format (XHTML, HTML, TXT, PDF).
14 hours
Overview
Denna utbildning ger: En överblick och snabb rundtur i XQuery Information för att skriva sofistikerade frågor, utan att vara boggad av detaljerna om typer, namnområden och scheman Avancerade koncept för användare som vill utnyttja moduläritet, namnområden, typ och scheman Riktlinjer för att arbeta med specifika typer av data, såsom nummer, strängar, datum, URI och bearbetningsinstruktioner En fullständig alfabetisk hänvisning till inbyggda funktioner och typer Deltagarna kommer också att lära sig om XQuerys stöd för filtrering, sortering och gruppering av data, samt hur man använder FLWOR-uttryck, XPath och XQuery-verktyg för att extrahera och kombinera information Under träningen kommer de att ta reda på hur man applicerar alla dessa verktyg till en mängd olika datakällor och hur man kombinerar information från flera källor till ett enda slutresultat .

Kommande utbildning från XML

Helg XML kurser, Evening XML utbildning, XML boot camp, XML instructor-led, Helg XML kurs, KvällXML kurser, XML coaching, XML instruktör, XML tränare , XML träningskurser, XML klasser, XML on-site, XML privata kurser, XML one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!