Yeoman kurser och utbildning

Yeoman kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Yeoman-utbildningskurser visar genom interaktiv praktisk övning hur man använder Yeoman för att skapa, utveckla, felsöka och underhålla webbapplikationer. Yeoman-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Yeoman Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
Yeoman är ett verktyg med öppen källkod som möjliggör ett strömlinjeformat arbetsflöde för applikationsutveckling. Den tillhandahåller ställningsverktyg för att skapa, utveckla, felsöka och underhålla webbapplikationer.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till utvecklare som vill lära sig om Yeoman och förstå hur det kommer att passa in i en webbapplikationsarkitektur och utvecklingsarbetsflöde.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Lär dig mer om funktionerna och fördelarna med att använda Yeoman i applikationsutveckling. Lär dig och förstå processen för att bygga och hantera en applikation med hjälp av Yeoman.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

Last Updated:

Helg Yeoman kurs, kvällYeoman utbildning, Yeoman bootcamp, Yeoman instruktörledd, Helg Yeoman utbildning, Kväll Yeoman kurs, Yeoman coaching, Yeoman instruktör, Yeoman tränare, Yeoman kurs, Yeoman klasser, Yeoman on-site, Yeoman privata kurser, Yeoman en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions