API Testing kurser och utbildning

API Testing kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live API-testningskurser demonstrerar genom interaktiv praktisk övning grunderna och avancerade koncept för API-testning. API-testutbildning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

API Testing Subcategories

API Testing Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
SoapUI är det mest använda API-testverktyget för öppen källkod för SOAP- och REST-API: er. Det erbjuder SOAP Web Services funktionstestning, REST API-funktionstestning, WSDL-täckning, meddelandetestningstest och testrefactoring. I denna instruktörsledda, liveträning, lär deltagarna hur man testar webbtjänster med SoapAPI. Vi diskuterar hur API-testning kan lösa några av bristerna i UI och enhetsbaserad testning. Utbildningen inkluderar övningar och ett utvecklingsprojekt för API-testsvit. I slutet av utbildningen kommer deltagarna att ha en fast uppfattning om när man ska implementera API-tester, hur man ska utforska och få åtkomst till API: er, hur man utför olika typer av tester på både SOAP- och REST-baserade API: er och hur man kan föra samman deras arbete i en integrerad, automatiserad testsvit.
  Kursformat
  • En instruktörsledd kurs som innehåller en introduktion till API-testning, dess verktyg och processer och ett praktiskt SoapUI baserat testprojekt.
  Alternativ för kursanpassning
  • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
  7 timmar
  Testa och validera REST-tjänster i Java är svårare än på dynamiska språk som Ruby och Groovy . REST Assured är en Java DSL (domänspecifikt språk) som ger enkelheten för dessa språk till Java domänen. I denna instruktörsledda, liveträning, lär deltagarna hur man använder Rest Assured att testa REST API-tjänster. Vi diskuterar hur API-testning kan lösa några av bristerna i UI och enhetsbaserad testning. Utbildningen inkluderar övningar och ett testutvecklingsprojekt. I slutet av utbildningen kommer deltagarna att ha en god förståelse för när de ska utföra REST API-tester, hur man ska utforska och få åtkomst till API: er, hur man utför olika typer av tester och hur man kan föra samman sina tester genom integration och automatisering.
   Kursformat
   • En instruktörsledd kurs som innehåller en introduktion till API-testning, dess verktyg och processer och ett praktiskt REST Assured-baserat testutvecklingsprojekt.
   21 timmar
   Rest Assured APIs är Java domänspecifika språkAPI för automatisering av REST API. Med Postman och Java, REST Assured APIs kan anmoda REST webbtjänster och matcha svar för testning. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller onsite) riktar sig till mjukvarutestare som vill testa REST webbtjänster med Postman, Java, och Rest Assured APIs. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
    Automatisera webbtjänst API-testning med hjälp av Postman och REST Assured API. Generera rapporter för genomföranderesultat. Design och genomförande av automatiseringsramar med REST Assured API.
   Format för kursen
    Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
   Kursanpassningsalternativ
    För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
   21 timmar
   Postman är ett populärt Automatiseringsverktyg för API-testning. Postman erbjuder funktioner som fören mer varje steg i att testa ett API. Den här instruktörsledda Live-träningen (på plats eller på distans) riktar sig till programvaru testare som vill använda Postman för API-testning. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
   • Utför tester med automatiserade förfrågningar och arbetsflöden.
   • Definiera, utveckla, testa och observera ett API med hjälp av ett versionskontrollsystem.
   • Generera dynamiska data i en begäran.
   • Dokumentera och organisera tester i samlingar för team revision.
   Kursens format
   • Interaktiv föreläsning och diskussion.
   • Massor av övningar och praktik.
   • Praktisk implementering i en Live-lab-miljö.
   Anpassningsalternativ för kurs
   • För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

   Last Updated:

   Helg API Testing kurs, kvällAPI Testing utbildning, API Testing bootcamp, API Testing instruktörledd, Helg API Testing utbildning, Kväll API Testing kurs, API Testing coaching, API Testing instruktör, API Testing tränare, API Testing kurs, API Testing klasser, API Testing on-site, API Testing privata kurser, API Testing en till en utbildning

   Rabatterade kurser

   No course discounts for now.

   Nyhetsbrev & Erbjudanden

   Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

   Våra kunder

   is growing fast!

   We are looking to expand our presence in Sweden!

   As a Business Development Manager you will:

   • expand business in Sweden
   • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
   • recruit local trainers and consultants

   We offer:

   • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
   • high-tech automation
   • continuously upgraded course catalogue and content
   • good fun in international team

   If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

   Apply now!

   This site in other countries/regions