App-V kurser och utbildning

App-V kurser och utbildning

Lokala instruktörsledda levande Microsoft App-V-kurser visar genom interaktiva praktiska praktik de grundläggande och avancerade frågorna i App-V. App-V-träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning". Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige . Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord. NobleProg - Din lokala utbildningsleverantör

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från App-V

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
28 hours
Overview
Microsoft Application Virtualization (App-V) gör det möjligt att skapa program som körs som centralt hanterade tjänster. App-V-program har fördelen att aldrig behöva installeras direkt på slutanvändaren & #39; s dator och aldrig i konflikt med andra program.

i den här instruktörsledda Live-träningen introducerar vi arkitekturen, komponenterna och processerna bakom applikations virtualisering och går deltagarna steg för steg genom distributionen av App-V-och App-V-program i en Live lab-miljö. I slutet av kursen kommer deltagarna att ha kunskap och praktisk övning som behövs för att installera, konfigurera, administrera och felsöka App-V samt skapa, paketera och distribuera sina egna App-V-program.

format för kursen

-

del föreläsning, del diskussion, övningar och tung praktisk praxis

anmärkningar:

- denna kurs omfattar version 5,1 av App-V. För utbildning på en annan version, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 hours
Overview
Microsoft Application Virtualization (AppV) möjliggör skapandet av program som körs som centralt hanterade tjänster AppV-applikationer har fördelen att man aldrig behöver installeras direkt på slutanvändarens dator och aldrig störa andra applikationer I denna instruktörsutbildning täcker vi avancerade tekniker och felsökning för AppV, särskilt när det gäller sekvensering och förpackning Efter kursens slut kommer deltagarna att ha en djup förståelse för AppV och kunna sekvensera, felsöka och lösa komplexa problem Publik IT-proffs som ansvarar för hantering av stationära konfigurationer och implementeringar IT-proffs som vill utvidga sin kunskap och färdigheter i virtualisering Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Anmärkningar: Kursen omfattar version 51 av AppV Om du behöver träning i en annan version, kontakta oss för att ordna Kursen är inriktad på App Virtualization och omfattar inte andra MDOP-komponenter .

Kommande utbildning från App-V

Helg App-V kurser, Evening App-V utbildning, App-V boot camp, App-V instructor-led, Helg App-V kurs, KvällApp-V kurser, App-V coaching, App-V instruktör, App-V tränare , App-V träningskurser, App-V klasser, App-V on-site, App-V privata kurser, App-V one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!