Authorized Cloud and Containers kurser och utbildning

Auktoriserade kurser i kategorin Linux Foundation Cloud & Containers.

Machine Translated

Authorized Cloud and Containers Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Kursen kommer att lära dig hur du kan behålla, värva, distribuera och konfigurera en ansökan i en multi-node-kluster. Det fungerar också som förberedelse för Certified Kubernetes Application Developer (CKAD) examen. Börja med en enkel Python skript, kommer denna kurs att visa dig:
  Hur man definierar tillämpningsresurser använda kärnprimitiva för att bygga, övervaka och felsöka skalbara applikationer i Kubernetes att arbeta med nätverksplugins, säkerhet och moln lagring, Du kommer också att utsättas för många av de funktioner som behövs för att implementera en ansökan i en produktionsmiljö.
Vad får du under denna kurs? De ämnen som omfattas är direkt anpassade till de kunskapsområden som testas av CKAD-programmet, och kommer väsentligt att öka elevernas förmåga att bli certifierade.
28 timmar
Kursen täcker de kärnkoncept som vanligtvis används för att bygga och administrera en Kubernetes kluster i produktion, med hjälp av leverantörs oberoende verktyg. Vi bygger en kluster, bestämmer nätverkskonfiguration, växer klusteret, implementerar applikationer och konfigurerar lagring, säkerhet och andra objekt som behövs för typisk användning. Denna kurs ger exponering för de många färdigheter som krävs för att administrera Kubernetes i en produktionsmiljö och är utmärkt förberedelse för Certified Kubernetes Administrator (CKA) examen. I denna kurs lär du dig om:
  installation av en multi-node Kubernetes cluster med kubadm, hur man växer en kluster, väljer och genomför klusternätverk, olika metoder för ansökan livscykelhantering, inklusive skala, uppdateringar och rollback.
Kursen omfattar också konfigurering av säkerhet för både kluster och behållare:
  förvaltning av lagring tillgänglig för containrar, övervakning, loggning och problemlösning av behållare och kluster, konfigurera schemaläggning och affinitet av behållare, använda Helm och diagram för att automatisera applikationsutsläpp, och Förstå Federation för feltolerans och högre tillgänglighet.
Vid slutet av denna kurs kommer du att förbereda dig för att installera och konfigurera en produktionsgrad Kubernetes kluster, från nätverkskonfiguration till uppgraderingar för att göra implementeringar tillgängliga via tjänster, och också hantera de pågående uppgifterna som krävs för Kubernetes administration. Denna kurs tjänar också som förberedelse för CKA-certifieringsexamen.
28 timmar
Denna instruktörledda kurs ger färdigheter och kunskaper över ett brett utbud av bästa praxis för att säkerställa behållare-baserade program och Kubernetes plattformar under konstruktion, implementering och körtid. Vad ska du lära dig? Denna kurs exponerar dig för de kunskaper och färdigheter som behövs för att upprätthålla säkerhet i dynamiska, flerprojektmiljöer. Kursen behandlar säkerhetsfrågor för:
  molnproduktionsmiljöer täcker ämnen relaterade till säkerhetskedjan för container, ämnen från innan en kluster har konfigurerats genom implementering, och pågående, Agil användning, inklusive var man hittar pågående säkerhets- och sårbarhetsinformation.
Kursen omfattar praktiska laboratorier för att bygga och säkra en Kubernetes kluster, samt övervaka och logga säkerhet händelser. Vad kommer du att vinna? Kursen är utformad som förberedelse för Certified Kubernetes Security Specialist (CKS) examen och kommer väsentligt att öka elevernas förmåga att bli certifierade.

Last Updated:

Helg Authorized Cloud and Containers kurs, kvällAuthorized Cloud and Containers utbildning, Authorized Cloud and Containers bootcamp, Authorized Cloud and Containers instruktörledd, Helg Authorized Cloud and Containers utbildning, Kväll Authorized Cloud and Containers kurs, Authorized Cloud and Containers coaching, Authorized Cloud and Containers instruktör, Authorized Cloud and Containers tränare, Authorized Cloud and Containers kurs, Authorized Cloud and Containers klasser, Authorized Cloud and Containers on-site, Authorized Cloud and Containers privata kurser, Authorized Cloud and Containers en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions