Automation Anywhere kurser och utbildning

Automation Anywhere kurser och utbildning

Lokala utbildningar med en tränare från Automation Anywhere i Sverige.

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Automation Anywhere läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
28 timmar
Automation Överallt är ett RPA-verktyg (Robotic Process Automation) för att skapa en virtuell arbetsstyrka av programvaruproblem som optimerar och sänker kostnaderna för att slutföra affärsprocesser i ett företag I den här instruktörsledningen, live-träning, kommer deltagarna att lära sig hur RPA fungerar, eftersom de går igenom utbyggnaden av ett Automation Anywhere-provsystem Fallstudier kommer att undersökas och jämförelser görs mellan Automation Anywhere och andra RPA-system för att ge kandidater möjlighet att utvärdera sitt val av verktyg i förhållande till det organisatoriska problem de vill lösa med RPA Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå hur RPA fungerar och där Automation Anywhere passar in i storbildsfilen för Business Process Automation Använd Automation Överallt för att skapa programvarobots som hanterar uppgifter som Excel-beräkningar, e-postsvar och databasmanipulationer Analysera befintliga affärsprocesser och utveckla en RPA-plan för att effektivisera ett arbetsflöde Lägre driftskostnader och minskning av fel genom automatisering Diagnosera och felsöka problem under utveckling och implementering av programvaruproblem från Automation Anywhere Kommunicera effektivt med ledning och personal om rollen och förväntan på programvarulösningar inom organisationen Publik Personer med ansvar för effektivisering eller optimering av affärsprocesser Chefer med tekniska färdigheter Utvecklare och ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 timmar
In this instructor-led, live training, in Sverige participants will learn how to operate an Automation Anywhere sample system. Format of the Course
 • Interactive lecture and discussion.
 • Lots of exercises and practice.
 • Hands-on implementation in a live-lab environment.
14 timmar
Bot Insight är ett företag intelligence verktyg inbäddat i Automation Anywhere's Automation 360 plattform. Den används för att visualisera RPA-data och förvandla dem till verkningsbara affärsinsikter och operativ intelligens. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till dataanalytiker eller utvecklare som vill använda Bot Insight för att generera RPA-analytiska dashboards och fånga affärsintelligens insikter i realtid. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå affärs- och operativa analyskoncept och hur de tillämpas på RPA. Utforska de olika funktionerna och dashboards i Bot Insight och använda dem för att analysera data. Lär dig hur du konfigurerar, anpassar och publicerar CoE-dashboards i Bot Insight. Fånga externa data insikter från andra applikationer (Power BI, Zoomdata, etc.) Använda anslutningar och APIs.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Automation Anywhere kurs, kvällAutomation Anywhere utbildning, Automation Anywhere bootcamp, Automation Anywhere instruktörledd, Helg Automation Anywhere utbildning, Kväll Automation Anywhere kurs, Automation Anywhere coaching, Automation Anywhere instruktör, Automation Anywhere tränare, Automation Anywhere kurs, Automation Anywhere klasser, Automation Anywhere on-site, Automation Anywhere privata kurser, Automation Anywhere en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions