Boomi kurser och utbildning

Boomi kurser och utbildning

Instruktörsledda live Boomi-utbildningar online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder Boomi för att bygga, hantera och distribuera integrationsplattformar för molnbaserade lösningar. Boomi-träning finns som "online live training" eller "onsite live training". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. Boomi är också känd som Dell Boomi. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Boomi Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
28 timmar
Boomi, även känd som Dell Boomi, är en integrationsplattform-som-en-tjänst (iPaas) som tillåter anslutning och bearbetning av data över system, applikationer och andra källor.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till integreringsutvecklare och systemadministratörer på medelnivå till avancerad nivå som vill lära sig avancerade Boomi tekniker för att bygga, hantera och distribuera molnbaserade lösningar på integrationsplattformar.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Använd AtomSphere och arbeta med Boomi dokument. Skapa och designa komplexa integrationsprocesser för avancerad logik och databehandling. Hantera implementeringsintegreringsprocesser, loggning och rapportering. Fånga och hantera fel. Tillämpa bästa praxis och tekniker för att integrera med Boomi.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
14 timmar
Boomi, även känd som Dell Boomi, är en integrationsplattform as-a-service (iPaas) för byggapplikationer, data, nätverk och API-hantering integrationer. Den tillhandahåller en säker, lågkod och en enhetlig plattform, som använder molnteknik för att skala och påskynda affärsprocesser och arbetsflöden. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) syftar till integration utvecklare, sysadminer och systemintegratorer som vill använda Boomi för att bygga, hantera och implementera integration plattformar för molnbaserade lösningar. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga miljön för att börja bygga integrationer med Boomi. Förstå Boomi AtomSphere's egenskaper, arkitektur och kärnkoncept. Lär dig hur du utformar, bygger och implementerar integrationsprocesser med Boomi. Använd Boomi's dashboard och rapporteringsalternativ för att övervaka program. Hantera konfigurationer och nedladdningar för Atom, Molekyl och Atom Cloud. Tillåta webbtjänster och API-integration och hantering med Boomi.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Boomi kurs, kvällBoomi utbildning, Boomi bootcamp, Boomi instruktörledd, Helg Boomi utbildning, Kväll Boomi kurs, Boomi coaching, Boomi instruktör, Boomi tränare, Boomi kurs, Boomi klasser, Boomi on-site, Boomi privata kurser, Boomi en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions