Gherkin kurser och utbildning

Gherkin kurser och utbildning

Local instructor-led live Gherkin training courses in Sverige.

Gherkin Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
7 timmar
uppför är ett python-baserat BDD-ramverk med öppen källkod för att skriva tester i ett naturligt språk format. BDD, eller beteende driven Development, är en smidig mjuk varu utveckling teknik som uppmuntrar samarbete mellan utvecklare, QA och icke-tekniska affärs män i ett mjukvaru projekt. detta   instruktörsledd, levande utbildning   börjar med en diskussion om BDD och hur uppför ramverk kan användas för att utföra BDD-testning för webb applikationer. Deltagarna ges stora möjligheter att interagera med läraren och kamrater samtidigt genomföra de begrepp och taktik lärt sig i denna praktiska, praktisersbaserade labb miljö. i slutet av denna utbildning, kommer deltagarna att ha en fast förståelse för BDD och uppföra sig, samt nödvändig praxis för att genomföra dessa tekniker och verktyg i verkliga test scenarier.
format för kursen
  • tung betoning på praktisk praxis. De flesta av koncepten är inlärda genom prover, övningar och praktisk utveckling.
14 timmar
Cucumberjs är ett inbyggt JavaScript-genomförande av gurka I den här instruktionsledda träningen lär deltagarna lära sig hur man skriver och utför BDD (Behavior Driven Devleopment) stiltestfall med Gurka och Javascript Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Kör automatiska tester skrivna i det mänskliga läsbara språket, Gurka Använd gurka-baserade testfall för att förbättra kommunikation och samarbete mellan tekniska och icke-tekniska team Integrera Cucumberjs med andra testramar som Protractor för att testa vinkelapplikationer Publik Programvarutestingenjörer utvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .

Last Updated:

Helg Gherkin kurs, kvällGherkin utbildning, Gherkin bootcamp, Gherkin instruktörledd, Helg Gherkin utbildning, Kväll Gherkin kurs, Gherkin coaching, Gherkin instruktör, Gherkin tränare, Gherkin kurs, Gherkin klasser, Gherkin on-site, Gherkin privata kurser, Gherkin en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions