Hazelcast kurser och utbildning

Hazelcast kurser och utbildning

Hazelcast-utbildningar som leds av instruktörer online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder Hazelcast för att bearbeta distribuerade datastrukturer och optimera applikationsprestanda. Hazelcast-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Hazelcast Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Hazelcast är en öppen källkodsplattform för datanät i minnet för distribuerad datoranvändning och datalagring. Det tillhandahåller ett skalbart kluster för effektiv hantering av arbetsbelastning och integration med datakällor och molnteknik.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till utvecklare och systemadministratörer som vill använda Hazelcast för att bearbeta distribuerade datastrukturer och optimera applikationsprestanda.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera Hazelcast för att börja skapa och hantera ett kluster. Skapa ett kluster för att initiera automatisk upptäckt av flera processer. Konfigurera Management Center för klusteranslutningar och övervakning. Utveckla applikationer och distribuera dem genom klustret Hazelcast.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och träning. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

Last Updated:

Helg Hazelcast kurs, kvällHazelcast utbildning, Hazelcast bootcamp, Hazelcast instruktörledd, Helg Hazelcast utbildning, Kväll Hazelcast kurs, Hazelcast coaching, Hazelcast instruktör, Hazelcast tränare, Hazelcast kurs, Hazelcast klasser, Hazelcast on-site, Hazelcast privata kurser, Hazelcast en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions