Java EE kurser och utbildning

Java EE kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Java EE-utbildningar (även känd som Java Platform Enterprise Edition, och tidigare Java 2 Platform Enterprise Edition eller J2EE) demonstrerar genom praktisk övning grunderna i Java EE. Java EE-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt hos kunden i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Java EE Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
28 timmar
Java EE-plattformen ger en API- och löptidsmiljö för att utveckla och köra storskaliga, multi-tierade, skalbara, tillförlitliga och säkra nätverksapplikationer. Docker och Kubernetes tillåter utvecklare att packa en Java applikation i en behållare och distribuera den som en mikroservice i en Java EE miljö. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill behålla sina Java EE 8 applikationer och köra dem som mikroservicer i molnet. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Bygg och distribuera Java mikroservices i Docker behållare. Hantera Docker behållare med hjälp av Kubernetes. Integrera mikroservicer med ett befintligt monolitiskt system. Övervaka, testa och säkra mikro-tjänster. Troubleshoot containers och orkestermiljöer.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
This training course introduces the core DevOps concepts and principles as well as the ways to stand up the DevOps practice in your organization. It is specifically focused on projects on the Java Platform. Upon completion of this training course, students will have a fundamental understanding of DevOps’ value proposition; they will also gain practical experience working with select DevOps tools, including Puppet, Jenkins, Git and others. This training course is supplemented by hands-on labs that help attendees reinforce their theoretical knowledge of the learned material. Topics:
 • DevOps practices and tools
 • Puppet
 • Technical introduction to cloud computing
 • Jenkins
21 timmar
GlassFish Administration Training introducerar deltagarna till hemligheterna för installation, konfiguration, hantering, övervakning av GlassFish servern. Utbildning är öppen för framtida GlassFish serveradministratörer.
21 timmar
GlassFish är en open-source applikationsservern. Denna tre dagars kurs ger en introduktion till administrering av GlassFish Server med Java EE-applikationer.
35 timmar
Java Plattform Enterprise Edition 7 (också känd som Java EE 7) är en strukturerad ansökan som används för att utveckla stora, flerträdade, skalabla och säkra företagens applikationer.Denna instruktör, levande träning (online eller på plats) syftar sig på utvecklare som vill installera, förvalta och genomföra Java EE 7 för att utveckla företagssökningar.I slutet av denna utbildning kommer deltagare att kunna skapa, förvalta, genomföra, utnyttja och säkra företagens tillämpningar och webbtjänster med Java EE 7.Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och praxis. Händer på genomförandet i ett livsläppsmiljö.
Inställningar för anpassning av kurs
  För att begära en anpassad träning för denna kurs, kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
Java EE-plattformen ger en API- och löptidsmiljö för att utveckla och köra storskaliga, multi-tierade, skalbara, pålitliga och säkra nätverksapplikationer. Java EE 8 introducerar en JSON Binding API för mappning mellan JSON text och Java objekt, en ny Security API, och stöd för HTTP/2, moln, och HTML5. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda Java EE 8's nya funktioner för att bygga molntjänster. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den utvecklingsmiljö som behövs för att börja utvecklas. Förstå koncept och arkitektur bakom Java Enterprise Edition (JEE). Skapa en prov molnapplikation (eller webbtjänst). Interface en ansökan med en databas. Skriv och hantera modiga komponenter med hjälp av beroende-injektion. Skriv integrationstester för Java EE komponenter.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
Java Enterprise Edition (Java EE) är en företagsprogramplattform utformad för att bygga storskaliga, multi-tier och distribuerade Java applikationer. Den Java EE 8-versionen har behållare och molntjänstteknik med förenklade API och förbättrad infrastruktur för att köra företagsapplikationer och webbtjänster. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda Java EE 8 för att bygga och distribuera molntillgängliga företagsapplikationer, utnyttja avancerade Java tekniker och APIs. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla företagsapplikationer med Java EE 8. Implementera affärslogik för att designa och bygga affärsorienterade applikationer. Integrera mikrotjänster med Java EE 8-komponenter för att omvandla enstaka applikationer till mycket skalbara och molntillgängliga applikationer. Förstå och tillämpa Java EE 8 designmönster och kodning bästa praxis.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
28 timmar
Denna 4-dagars kurs är för programmerare som redan känner till Java-språket och vill utnyttja Enterprise Java Beans 2.0-tekniken samtidigt som de blir medvetna om säkerhetsimplikationerna för att distribuera applikationer. Kursen har en stor praktisk komponent som innefattar att utveckla en e-handelsapplikation baserad på Enterprise Java Beans. Kursen använder JBoss Application Server.
7 timmar
OpenSearchServer är en opensource applikationsserver som används för att utveckla indexbaserade applikationer som sökmotorer Skriven i Java kan den integreras i andra applikationer utan att använda Java-kod I den här instruktörsledningen, levande träning, kommer deltagarna att lära sig att konfigurera, konfigurera, hantera och utöka OpenSearchServer Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Kör OpenSearchServer som en fristående server med en servettbehållare Konfigurera OpenSearchServers integrerade sökrobot för databaser, webbsidor och rika dokument Utveckla en provapplikation med OpenSearchServers Zkossbaserade webbgränssnitt Integrera sökresultaten till en sida med hjälp av HTML-renderaren Övervaka och administrera OpenSearchServer Utöka OpenSearchServers funktioner med hjälp av plugin-arkitekturen Publik Systemadministratörer DevOps ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 timmar
Java Enterprise Edition (EE) är en Java plattform skapad med högre kommando över Java Standard Edition (SE). Det erbjuder en ledande uppsättning specifikationer för att stödja mångsidiga och omfattande företagsimplementeringar. Den senaste versionen av Java Enterprise Edition, Java EE 8, använder avancerade Java tekniker som kan optimeras för att uppnå bättre applikationsprestanda. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till Java utvecklare som vill optimera sin Jave EE 8-utvecklingsmiljö för att skapa, bygga, testa, debugga och implementera affärsapplikationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa och konfigurera den nödvändiga utvecklingsmiljön för Java EE 8. Använd Java EE 8 funktioner för att utveckla affärsapplikationer som är Java EE-kompatibla. Använd lämpliga metoder för att optimera deras Java EE 8 miljö. Förbättra sina applikationsövervakningsrutiner. Erkänna de kritiska faktorerna för effektiv applikationssystemets prestanda. Uppfattar potentialen för Java EE 8 när den implementeras i andra företag.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Resin är en snabb och pålitlig opensource Java Application Server för webbapplikationer som spänner över hundratals servrar Ursprung som Servlet och JSP-motorn, stödjer Resin idag Web Profile, CDI och EJB Resin innehåller en JTA-transaktionshanterare med hög prestanda, en JMS-leverantör, klustring, anslutningspooling och en hanteringskonsol Resin används av företag som CNET, Motorola och Salesforcecom I den här kursen täcker vi väsentligheten för att installera, konfigurera, säkra, optimera och hantera en Resin Application Server I slutet av kursen kommer deltagarna att ha en tydlig förståelse för Resin arkitektur, funktioner och förmågor och kommer att få den övning som krävs för att distribuera och hantera sin egen Resin Application Server Publik Systemadministratörer Enterprise webbapplikationsutvecklare DevOps engineers Kursens format Delföreläsning, deldiskussion, tung handson-övning .
7 timmar
Apache TomEE är en certifierad Java Enterprise Edition (EE) stack utvecklad ovanpå Tomcat (TomEE = Tomcat + additionella Java EE-funktioner). Dessa integrationer underlättar att skriva kod, testa affärslogik, konfigurera behållarhanterade resurser och administrera servern. I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig att installera, konfigurera, hantera, felsöka och optimera en TomEE-applikationsserver. Publik
 • utvecklare
 • Systemadministratörer
 • DevOps Engineers
Kursformat
 • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Last Updated:

Helg Java Platform Enterprise Edition (Java EE) kurs, kvällJava EE utbildning, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) bootcamp, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) instruktörledd, Helg Java Platform Enterprise Edition (Java EE) utbildning, Kväll Java Platform Enterprise Edition (Java EE) kurs, Java EE coaching, Java EE instruktör, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) tränare, Java EE kurs, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) klasser, Java Platform Enterprise Edition (Java EE) on-site, Java EE (Java Platform Enterprise Edition) privata kurser, Java EE en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions