jQuery kurser och utbildning

jQuery kurser och utbildning

Lokala, instruktörsledda live jQuery-kurser visar genom diskussion och handson övning hur man använder JQuery för att skriva frontend, Javascriptbaserade webbapplikationer jQuery träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

jQuery läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Översikt
Kodningsgränssnitt som gör att användare lätt kan få vad de vill ha är svårt. Denna kurs leder dig hur du skapar effektiv UI med de nyaste teknologierna och biblioteken.

Det introducerar idén om kodningslogik i regelmotorer (mestadels Nools och PHP regler) för att göra det enklare att modifiera och testa. Efter det visar kurserna ett sätt att integrera logiken i framsidan av webbplatsen med Java Script. Logik kodad på detta sätt kan återanvändas på backend.
35 timmar
Översikt
Kursen är avsedd att inte bara introducera utan att ge starka grunder och presentera bästa praxis för HTML & CSS , Java Script, jQuery och Bootstrap . Grundläggande koncept introduceras tillsammans med bästa praxis genom labb och övningar. För att få tillräckligt med täckning av alla ämnen adresseras HTML tillsammans med de andra ämnena ( CSS & Java Script).

Kursen är nästan helt i handen. De flesta av koncepten upptäcks genom kodavläsningar / exekvering och kodning.
56 timmar
Översikt
Kursen är avsedd att få en nybörjare i Java Script till en nivå där hon eller han kan komma in på marknaden som Java Script-utvecklare.

Kursen är intensiv och helt "hands on"
Helg jQuery kurs, kvälljQuery utbildning, jQuery bootcamp, jQuery instruktörledd, Helg jQuery utbildning, Kväll jQuery kurs, jQuery coaching, jQuery instruktör, jQuery tränare, jQuery kurs, jQuery klasser, jQuery on-site, jQuery privata kurser, jQuery en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions