LPI kurser och utbildning

LPI kurser och utbildning

Lokala instruktörledda live-LPI-kurser visar genom interaktiv diskussion och praktisk praktik de kunskaper och strategier som behövs för att förbereda sig för LPI-certifieringen 101 Exam. LPI-certifieringsutbildning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning". Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige . Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord. NobleProg - Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

LPI läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
Denna kurs har skapats för någon som förbereder sig för LPI certifiering 101-tentamen. Det genomförs som en serie föreläsningar sammanflätade med enkla övningar.
14 timmar
Översikt
Denna kurs har skapats för någon som förbereder LPI-certifieringen 102 Exam. Det genomförs som en serie föreläsningar sammanflätade med enkla övningar.
14 timmar
Översikt
Denna kurs har skapats för någon som förbereder sig för LPI certifiering. Det genomförs som en serie föreläsningar sammanflätade med enkla övningar.
14 timmar
Översikt
Denna kurs har skapats för någon som förbereder sig för LPI-certifiering. Det genomförs som en serie föreläsningar sammanflätade med enkla övningar.
Helg LPI kurs, kvällLPI utbildning, LPI bootcamp, LPI instruktörledd, Helg LPI utbildning, Kväll LPI kurs, LPI coaching, LPI instruktör, LPI tränare, LPI kurs, LPI klasser, LPI on-site, LPI privata kurser, LPI en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!