MariaDB kurser och utbildning

MariaDB kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live MariaDB-utbildningskurser visar genom interaktiv diskussion och praktisk övning hur MariaDB Database fungerar, vilka verktyg som finns tillgängliga, hur vi kan använda dem och hur vi kan säkra MariaDB Database Server och konfigurera den. MariaDB utbildning är tillgänglig som "online live training" eller "onsite live training". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

MariaDB Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
28 timmar
 • Skapade Linux / Unix-administratörer och utvecklare som är intresserade av att engagera sig i LInux / Unix-servrar
 • Även nybörjare, som har den grundläggande färdigheten och kunskapen om Linux , kan komma ikapp med den här kursen bara om du följer instruktörens laboratorium och förklaring i detalj.
 • Denna kurs är avsedd att öva tillräckligt med att hantera Linux servrar och för att visa att det är mycket lätt att förstå Linux / Unix-servrar.
 • Kursen kommer att levereras till publiken med 40% föreläsningar, 50% labb och 10% frågor och svar. Den här femdagars kursen betonar starkt labbbaserade aktiviteter.
 • Du lär dig hur du distribuerar och hanterar Top 4 Linux servrar som tillhandahåller mycket användbara nätverkstjänster till en uppdragskritisk företagsmiljö.
 • Det kan levereras vid valfri distribution (Fedora, CentOS används ofta)
14 timmar
MariaDB Administrationskurs är för alla som vill administrera MariaDB databasservern. Det är en omfattande kurs som omfattar alla administratörsuppgifter. Kursen förklarar hur MariaDB Database fungerar, vilka verktyg som finns tillgängliga, hur vi kan använda dem, hur vi kan säkra MariaDB Database och konfigurera den. Under utbildningen kommer du att lära dig att hantera användarkonton och hur MariaDB Access Privilege System fungerar. Du kommer också att lära dig att underhålla din databas, säkerhetskopiera och återställa dina databaser och utföra kraschåterställning.
28 timmar
MariaDB är en gaffel för My SQL och en av de mest populära databasservrarna. I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig att installera, konfigurera och hantera MariaDB för hög tillgänglighet och prestanda. Andra ämnen inkluderar säkerhetskopiering och återställning, säkerhet och kluster.
  Kursformat
  • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
  21 timmar
  Kursen är avsedd för databasadministratörer. Kursen presenterar alternativ för lösningar med hög tillgänglighet med hjälp av Galera Cluster. Du kommer att lära dig grunderna i Galera-tekniken, såväl som mer avancerade ämnen och praktiska kunskaper relaterade till konfigurering, optimering och administration av en Galera Cluster.

  Last Updated:

  Helg MariaDB kurs, kvällMariaDB utbildning, MariaDB bootcamp, MariaDB instruktörledd, Helg MariaDB utbildning, Kväll MariaDB kurs, MariaDB coaching, MariaDB instruktör, MariaDB tränare, MariaDB kurs, MariaDB klasser, MariaDB on-site, MariaDB privata kurser, MariaDB en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  No course discounts for now.

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions