MySQL kurser och utbildning

MySQL kurser och utbildning

Local instructor-led live MySQL training courses in Sverige.

MySQL Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
MySQL är ett relationsdatabashanteringssystem med öppen källkod (RDBMS) som tillhandahåller en plattform för strukturerat frågespråk (SQL) för att hantera och manipulera databaser.Denna instruktörsledda, liveutbildning (online eller på plats) riktar sig till utvecklare på avancerad nivå som vill lära sig och använda MySQL och databastekniker för att bygga webbapplikationer.I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skriv SQL frågor för att hämta, filtrera, sortera och samla data. Utför datamanipuleringsoperationer som att infoga, uppdatera och ta bort data. Implementera avancerade SQL begrepp som underfrågor, härledda tabeller och villkorlig logik. Integrera MySQL med populära programmeringsspråk och kör frågor från applikationskoden.
Kursens format
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Mycket övningar och övningar. Praktisk implementering i en live-lab-miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
35 timmar
Kursen hjälper deltagarna att förbereda sig för Web Application Development med hjälp av Python Programming med Data Analytics. Sådan data visualisering är ett bra verktyg för Top Management i beslutsfattandet.
14 timmar
 • Hur bygger jag en fråga?
 • Vad är en relationsdatabas?
 • Vad är strukturen och SQL kommandona?
7 timmar
Denna kurs har skapats för personer som redan känner till SQL . Kursen introducerar dig i hemligheter som är gemensamma för alla SQL databaser samt My SQL specifika syntax, funktioner och funktioner.
14 timmar
Denna SQL-kurs är för personer som vill ha nödvändiga färdigheter för att extrahera och analysera data från en databas och skapa rapporter. Kursdeltagarna kommer att lära sig:
 • hur man skriver SQL-frågor
 • vilka relationsdatabaser är och hur vi kan använda dem
 • vad är relationer och hur man skapar dem
 • Uppbyggnaden av data
 • skillnader mellan SQL-dialekter (Oracle, T-SQL, ANSI)
 • praktiska färdigheter för att skriva frågor
Denna SQL-kurs behandlar generisk ANSI SQL. Den kan användas i alla databaser, inklusive Oracle, MySQL, Microsoft Access, Microsoft SQL Server, DB2, Informix, PostgreSQL, alla andra relationsdatabaser.
28 timmar
Publik: Alla IT-proffs som strävar efter att bli DBA eller databasstödspersonal på MySql- Database på linx / windows-plattformar. Format: 40% teoretiskt / föreläsningar, 60% praktiskt / praktiskt laboratorium
14 timmar
MariaDB Administrationskurs är för alla som vill administrera MariaDB databasservern. Det är en omfattande kurs som omfattar alla administratörsuppgifter. Kursen förklarar hur MariaDB Database fungerar, vilka verktyg som finns tillgängliga, hur vi kan använda dem, hur vi kan säkra MariaDB Database och konfigurera den. Under utbildningen kommer du att lära dig att hantera användarkonton och hur MariaDB Access Privilege System fungerar. Du kommer också att lära dig att underhålla din databas, säkerhetskopiera och återställa dina databaser och utföra kraschåterställning.
28 timmar
MariaDB är en gaffel för My SQL och en av de mest populära databasservrarna. I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig att installera, konfigurera och hantera MariaDB för hög tillgänglighet och prestanda. Andra ämnen inkluderar säkerhetskopiering och återställning, säkerhet och kluster.
  Kursformat
  • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
  21 timmar
  Kursen är avsedd för databasadministratörer. Kursen presenterar alternativ för lösningar med hög tillgänglighet med hjälp av Galera Cluster. Du kommer att lära dig grunderna i Galera-tekniken, såväl som mer avancerade ämnen och praktiska kunskaper relaterade till konfigurering, optimering och administration av en Galera Cluster.
  14 timmar
  MinSQL Administrationsutbildning är för alla som vill administrera MySQL databasservern. Det är en heltäckande kurs som täcker alla administratörsuppgifter.Kursen förklarar hur MySQL Database fungerar, vilka verktyg som finns tillgängliga, hur vi kan använda dem, hur vi kan säkra MySQL Database Server och konfigurera den. Under utbildningen kommer du att lära dig hur du hanterar användarkonton och hur MySQL Access Privilege System fungerar. Du kommer också att lära dig hur du underhåller din databas, säkerhetskopierar och återställer dina databaser och utför kraschåterställning.
  21 timmar
  Denna skräddarsydda kurs har utformats särskilt mot de krav som nu managed learning-tjänster
  14 timmar
  Percona Server för MySQL är en del av ett integrerat system av databaslösningar, który ger bättre prestanda, tillförlitlighet och lägre kostnader (om du använder paketet). Jest är unikt utvecklad för Plattformen Percona programvara verktyg, które garanterar online backup, data komprimering och snabb diagnos och problemlösningów.
  14 timmar
  Proxy SQL är en proxy för My SQL , Percona Server och MariaDB . Den här instruktörsledda, live-utbildningen (på plats eller fjärrkontroll) riktar sig till ingenjörer som vill använda en proxy-strategi för att säkerställa hög tillgänglighet för My SQL baserade databaser. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
  • Installera och konfigurera Proxy SQL .
  • Aktivera tusentals samtidiga databasanslutningar via flera backend-servrar.
  • Distribuera flera proxyer som spänner över flera databasinstanser.
  • Optimera prestandan för ett My SQL kluster, utan att ändra de sökande applikationerna.
  Kursformat
  • Interaktiv föreläsning och diskussion.
  • Massor av övningar och träning.
  • Praktisk implementering i en levande labbmiljö.
  Alternativ för kursanpassning
  • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
  • För mer information om Proxy SQL , besök: https://proxysql.com/

  Last Updated:

  Helg MySQL kurs, kvällMySQL utbildning, MySQL bootcamp, MySQL instruktörledd, Helg MySQL utbildning, Kväll MySQL kurs, MySQL coaching, MySQL instruktör, MySQL tränare, MySQL kurs, MySQL klasser, MySQL on-site, MySQL privata kurser, MySQL en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  No course discounts for now.

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions