PowerPoint kurser och utbildning

PowerPoint kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Live PowerPoint-kurser i Sverige.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från PowerPoint

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Kursen syftar till att förbättra praktikanternas PowerPoint-färdigheter genom praktiska övningar som stöds av relevant teori. Den är designad för alla, mestadels presentationsdesigners, men även konferenshögtalare och mötespresentanter.
7 hours
Overview
Kursen riktar sig till alla som vill arbeta mer effektivt i PowerPoint när man skapar bilder och lär sig grunderna i att presentera dem .
7 hours
Overview
Kursen är avsedd för säljteam Det fokuserar på att utnyttja PowerPoints funktioner som hjälper till i försäljningen, dvs hur man visar data på ett effektivt sätt, hur man inte överkalkar bilder och vad man ska fokusera på i ett försäljningsdäck .
14 hours
Overview
Mål: Förbättra förmågan att förbereda en attraktiv presentation med Powerpoint och andra verktyg mottagare: Försäljningsrepresentanter, konsulter, forskare och lärare, chefer, lärare, företagsansvariga, små och medelstora företag och offentliga institutioner, för vilka utmaningen är att stå framför en grupp människor, säga till dem, väcka intresse .
7 hours
Overview
Kursen ger dig kunskap om hur du presenterar finansiell information (siffror) i PowerPoint och inte bara presentationerna i sig själv Du kommer att kunna presentera finansiell information på ett mer professionellt sätt .
Helg PowerPoint kurser, Evening PowerPoint utbildning, PowerPoint boot camp, PowerPoint instructor-led, Helg PowerPoint kurs, KvällPowerPoint kurser, PowerPoint coaching, PowerPoint instruktör, PowerPoint tränare , PowerPoint träningskurser, PowerPoint klasser, PowerPoint on-site, PowerPoint privata kurser, PowerPoint one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!