PowerPoint kurser och utbildning

PowerPoint kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Live PowerPoint-kurser i Sverige.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

PowerPoint läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
7 timmar
Översikt
Kursen syftar till att förbättra PowerPoint färdigheter genom praktiska övningar som stöds av relevant teori. Den är designad för alla, mestadels presentationsdesigners, men också konferensföreläsare och gruppmötepresentanter.
7 timmar
Översikt
Denna kurs riktar sig till alla som vill arbeta mer effektivt i PowerPoint när de skapar bilder och lära sig grunderna för att presentera dem.
7 timmar
Översikt
Kursen är avsedd för säljteam Det fokuserar på att utnyttja PowerPoints funktioner som hjälper till i försäljningen, dvs hur man visar data på ett effektivt sätt, hur man inte överkalkar bilder och vad man ska fokusera på i ett försäljningsdäck .
14 timmar
Översikt
Mål:

Förbättra förmågan att förbereda en attraktiv presentation med Powerpoint och andra verktyg

mottagare:

Säljrepresentanter, konsulter, forsknings- och undervisningspersonal, chefer, lärare, företagsanställda, små och medelstora företag och offentliga institutioner, för vilka utmaningen är att stå framför en grupp människor, säger till dem, väcker intresse
7 timmar
Översikt
Denna kurs ger dig kunskapen om hur du kan presentera finansinformation (antal) i PowerPoint och inte bara själva presentationsfärdigheterna. Du kommer att kunna presentera finansiell information på ett mer professionellt sätt.
Helg MS PowerPoint kurs, kvällPowerPoint utbildning, Microsoft PowerPoint bootcamp, MS PowerPoint instruktörledd, Helg MS PowerPoint utbildning, Kväll MS PowerPoint kurs, PowerPoint coaching, PowerPoint instruktör, MS PowerPoint tränare, PowerPoint kurs, MS PowerPoint klasser, MS PowerPoint on-site, Microsoft PowerPoint privata kurser, PowerPoint en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!