Microsoft Office kurser och utbildning

Microsoft Office kurser och utbildning

Lokala instruktörsledda Microsoft Office-kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson öva grunden och användningarna av Microsoft Office Microsoft Office-utbildning är tillgänglig som "live-utbildning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

MS Office underkategorier

Microsoft Office läroplaner

Titel
Varaktighet
Översikt
Titel
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
The course participants will be able to efficiently perform a variety of calculations in a transparent way to arrange and present their results, use multiple mechanisms to facilitate and accelerate the creation of spreadsheets, as well as protect the calculations and their results against unauthorized persons
14 timmar
Översikt
Kursdeltagarna kommer effektivt att kunna använda primärt dataanalysverktyg som scenarier och pivottabeller, använda funktionerna för att utföra beräkningar på datum och textbearbetningsfunktioner och skapa och anpassa sig efter makroernas behov för att automatisera arbetet med kalkylblad.
21 timmar
Översikt
Det är en introduktion till procedurprogrammering i VBA . Utbildning gör att du kan få en stark grund för vidareutbildning och VBA miljö.

Efter kursen kan du:

- Spela in och redigera makro efter behov,
- Skriv procedurer med hjälp av data från arket,
- Skapa dina egna funktioner
- Hantera händelsen (öppna kalkylbladets uppdatering etc) med hjälp av hanteraren,
- Skapa formulär
21 timmar
Översikt
Målet med kursen är att möjliggöra för deltagarna att behärska de grundläggande och användningsområdena för VBA för Access & Excel .
14 timmar
Översikt
Python är ett högkvalitets programmeringsspråk känt för sin tydliga syntax och kodläsbarhet Excel är en kalkylarksapplikation som utvecklats av Microsoft och används ofta i många branscher Lägga till Python till Excel gör det till ett kraftfullt verktyg för dataanalys I denna instruktörledda, levande träning kommer deltagarna att lära sig hur man kombinerar egenskaperna hos Python och Excel Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Installera och konfigurera paket för att integrera Python och Excel Läs, skriv och manipulera Excel-filer med Python Ring Python-funktioner från Excel Publik utvecklare programmerare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
7 timmar
Översikt
Denna kurs ger dig kunskapen om hur du kan presentera finansinformation (antal) i PowerPoint och inte bara själva presentationsfärdigheterna. Du kommer att kunna presentera finansiell information på ett mer professionellt sätt.
7 timmar
Översikt
Denna träningsperiod på 1 dag är avsedd för personer som använder SharePoint som användare och vill förstå några av de avancerade funktionerna i verktyget Delegater bör delta i denna kurs om de behöver förstå funktioner som; team samarbete, dokumenthantering och sociala funktioner i Microsoft SharePoint 2013 Kursen är avsedd för SharePoint Site Owners och användare Kursmål: Hantera webbplatser och sajtsamlingar Lägg till användare och grupper och hantera webbplats, lista, mapp och objektsäkerhet Lägg till och konfigurera webbdelar Konfigurera platsalternativ inklusive tema, titel, beskrivning och ikon .
7 timmar
Översikt
Denna 1 dagars träningssession är utformad för personer som använder SharePoint som strömanvändare som fungerar som SharePoint webbplatsägare och / eller Site Collection-administratörer

Kursens mål:

- Konfigurera webbplatsnavigering
- Visa webbplatsaktivitetsrapporter
- Anpassa listor och bibliotek
- Arbeta med webbplatskolumner och webbplatsinnehållstyper
- Konfigurera utcheckning / in, godkännande av innehåll och versionering
- Skapa och modifiera sidor och webbsidesidor
21 timmar
Översikt
Kursens ämnen täcker maximal automatisering. Studenten kommer att lära sig att använda VBA effektivt, hur man använder cellnamn som ska kopieras, som är användbara egenskaper hos objekt som endast finns i Excel VBA kod och hur man skapar ett eget kontrollbibliotek. Slutligen kommer deltagarna att lära sig hur man skapar en komplett applikation och hur man säkra den.
14 timmar
Översikt
Publik

Analytiker, forskare, forskare, kandidater och studenter och alla som är intresserade av att lära sig att underlätta statistisk analys i Microsoft Excel .

Kursmål

Den här kursen hjälper dig att förbättra din kännedom om Excel och statistik och som ett resultat öka effektiviteten i ditt arbete eller din forskning.

Kursen beskriver hur man använder Analysverktygspaketet i Microsoft Excel , statistiska funktioner och hur man utför grundläggande statistiska procedurer. Det kommer att förklara vad Excel begränsningen är och hur man kan övervinna dem.
14 timmar
Översikt
Under utbildningen kommer att presentera frågorna om ekonomisk analys med hjälp av de avancerade funktionerna i Excel .

Kursen är avsedd för finansanalytiker, revisorer och alla som vill utöka sina färdigheter i kalkylblad med frågor om finansiell analys.
14 timmar
Översikt
14 timmar
Översikt
Kursdeltagarna kommer att kunna genomföra en mängd olika beräkningar på ett öppet sätt för att organisera och presentera sina resultat, använda flera mekanismer för att underlätta och påskynda skapandet av kalkylblad i Excel .
14 timmar
Översikt
Publik

Finans- eller marknadsanalytiker, chefer, revisorer

Kursmål

Underlätta och automatisera alla typer av finansiell analys med Microsoft Excel
7 timmar
Översikt
I denna instruktörsledda, liveutbildning kommer deltagarna att lära sig hur man använder Excel att optimera rapporteringsprocessen för finansiella rapporter.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Optimera rapportprocessen
- Förbered data för Pivot-tabeller och formelbaserade rapporter
- Importera data från olika datakällor med hjälp av Open Database Connectivity (ODBC) och Online Analytic Processing (OLAP)
- Använd tabeller och pivottabeller för att skapa finansiella rapporter och analyser
- Automatisera processerna involverade i rapporteringen
- Bygg valideringsstrukturer i kalkylrapporter
- Master Excel genvägar för formatering av finansiella rapporter
- Implementera Excel mallar för att förbättra produktiviteten
- Minska fel, förenkla rapporteringsprocesser och förbättra kvaliteten på rapporter

Publik

- Erfaren Excel användare
- Redovisningspersonal
- Ekonomi

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Notera

- Kursen kan läsas med olika versioner av Excel ( Excel 2007, Excel 2010, etc.). För att begära en specifik version, vänligen kontakta oss för att ordna.
42 timmar
Översikt
Dataanalys är ett viktigt verktyg i näringslivet idag Vi kommer att fokusera hela tiden på att utveckla kompetens för praktiska händer på dataanalys Syftet är att hjälpa delegater att ge bevisbaserade svar på frågor: Vad har hänt? bearbeta och analysera data producerar informativa datavisualiseringar Vad kommer att hända? prognoser framtida prestanda utvärdera prognoser Vad ska hända? omvandla data till bevisbaserade affärsbeslut optimera processer Kursen själv kan levereras antingen som en 6 dagars klassrumskurs eller på distans över en period av veckor om det är föredraget Vi kan arbeta med dig för att leverera kursen så att den passar dina behov .
21 timmar
Översikt
Participants will be able to excel themselves, in the most optimal way to create, consolidate and manage data. A number of tools designed to streamline the work often significantly reduces the time to activities carried out so far and can help you design an application that could perform new tasks.
14 timmar
Översikt
Mål:

Förbättra förmågan att förbereda en attraktiv presentation med Powerpoint och andra verktyg

mottagare:

Säljrepresentanter, konsulter, forsknings- och undervisningspersonal, chefer, lärare, företagsanställda, små och medelstora företag och offentliga institutioner, för vilka utmaningen är att stå framför en grupp människor, säger till dem, väcker intresse
7 timmar
Översikt
Kursen är avsedd för säljteam Det fokuserar på att utnyttja PowerPoints funktioner som hjälper till i försäljningen, dvs hur man visar data på ett effektivt sätt, hur man inte överkalkar bilder och vad man ska fokusera på i ett försäljningsdäck .
7 timmar
Översikt
Denna kurs riktar sig till alla som vill arbeta mer effektivt i PowerPoint när de skapar bilder och lära sig grunderna för att presentera dem.
7 timmar
Översikt
Kursen syftar till att förbättra PowerPoint färdigheter genom praktiska övningar som stöds av relevant teori. Den är designad för alla, mestadels presentationsdesigners, men också konferensföreläsare och gruppmötepresentanter.
14 timmar
Översikt
Microsoft Access is a pseudo-relational database engine from Microsoft.
28 timmar
Översikt
Please answer the following questions:

- Is your daily work in Excel is a never-ending string of commands copy-paste?
- Are you wasting time on repetition of similar operations to prepare the data for analysis?
- Do you know all the keyboard shortcuts in Excel, but you are not satisfied with the results?
- Rather than deal with data analysis and preparation of wasting time?
- Do you have to manually verify the correctness of such data obtained from different systems?
- Do you have to stay at work after hours or Excel to take books home because not doing during the day?
- Is Your job is to prepare reports based on a large data set?
- Do you feel that working in Excel, you come to a roundabout way of results?

If you can answer YES to one of the questions then it's time stop this nightmare. This training is for you.

Find out how you can speed up your daily operations and get most out of MS Excel.

WARNING

After the training, your life will change dramatically. Activities, which occupied the whole day will take just a few moments. Are you ready for this?
21 timmar
Översikt
The course is designed for users of Excel for creating analyzes and reports.
14 timmar
Översikt
Training for those working with a Microsoft Excel spreadsheet that would like to improve their work.
21 timmar
Översikt
Kursdeltagarna kommer att lära sig att skapa ett estetiskt professionellt utseende dokument i en ordbehandlare Microsoft Word . Kursdeltagarna kommer att kunna effektivt utföra en mängd beräkningar på ett öppet sätt för att organisera och presentera sina resultat, använda flera mekanismer för att underlätta och påskynda skapandet av kalkylblad i Excel .
14 timmar
Översikt
Course is intended for those familiar the basics of VBA who want to develop their knowledge and greater use of language capabilities.
14 timmar
Översikt
The course is designed for persons with pre-information databases using SQL queries or queries.
14 timmar
Översikt
Kursdeltagarna kommer att lära sig att automatisera arbetet för att skapa komplexa dokument, hämta data från databasen och förbereda formulär.
14 timmar
Översikt
Kursdeltagarna kommer att lära sig att skapa ett rent, professionellt utseende dokument (inklusive officiell korrespondens av alla slag - officiell och officiell), samt utnyttja de grundläggande mekanismerna som möjliggör ett transparent informationsflöde i både kortare och längre dokument .
Helg Microsoft Office kurs, kvällMS Office utbildning, Microsoft Office bootcamp, MS Office instruktörledd, Helg Microsoft Office utbildning, Kväll Microsoft Office kurs, MS Office coaching, MS Office instruktör, Microsoft Office tränare, MS Office kurs, Microsoft Office klasser, Microsoft Office on-site, MS Office privata kurser, Microsoft Office en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!