Quarkus kurser och utbildning

Quarkus kurser och utbildning

Instruktörsledda Quarkus-utbildningar online eller på plats visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder Quarkus för att bygga, testa och distribuera applikationer, fullt utrustade med Java, men med mindre resursutnyttjande. Quarkus utbildning är tillgänglig som "online live training" eller "onsite live training". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt hos kunden i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Quarkus Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Quarkus är en open source Java ram som är utformad för att utveckla Kubernetes-native och cloud-native applikationer. Det ger ett komplett utbud av kapaciteter som är optimerade för snabb start, låg minnesanvändning och effektiv kodsamling och körtid. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda Quarkus för att bygga, testa och distribuera program, fullt drivna med Java, men med mindre resursanvändning. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla program med Quarkus. Bygg, kompilera och köra applikationer i inhemska läge med GraalVM. Använd Quarkus verktyg och tillägg för att bygga inhemska applikationer med Maven. Behåll, köra och distribuera applikationer med Docker.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  Denna kurs fokuserar på Quarkus, men andra programverktyg som Apache Maven, GraalVM och Docker kan krävas. Vänligen meddela oss om du har några specifika krav. För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Quarkus kurs, kvällQuarkus utbildning, Quarkus bootcamp, Quarkus instruktörledd, Helg Quarkus utbildning, Kväll Quarkus kurs, Quarkus coaching, Quarkus instruktör, Quarkus tränare, Quarkus kurs, Quarkus klasser, Quarkus on-site, Quarkus privata kurser, Quarkus en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions