Raspberry Pi kurser och utbildning

Raspberry Pi kurser och utbildning

Local instructor-led live Raspberry Pi training courses in Sverige.

Raspberry Pi Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Internet av saker (IoT) är en nätverksinfrastruktur som förbinder fysiska objekt och program på ett trådlöst sätt, så att de kan kommunicera med varandra och utbyta data via nätverkskommunikation, cloud computing och datainsamling Python är ett avancerat programmeringsspråk som rekommenderas för IoT på grund av sin tydliga syntax och stora samhällsstöd I denna instruktörsledda, levande träning kommer deltagarna att lära sig hur man programmerar IoT-lösningar med Python Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå grunden för IoT-arkitekturen Lär dig grunderna om att använda Raspberry Pi Installera och konfigurera Python på Raspberry Pi Lär dig fördelarna med att använda Python i programmerings-IoT-system Bygg, test, distribuera och felsöka ett IoT-system med Python och Raspberry Pi Publik utvecklare ingenjörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
14 timmar
Internet av saker (IoT) är en nätverksinfrastruktur som förbinder fysiska objekt och program på ett trådlöst sätt, så att de kan kommunicera med varandra och utbyta data via nätverkskommunikation, cloud computing och datainsamling I den här instruktörskursen, levande träning, kommer deltagarna att lära känna grunden för IoT då de går igenom skapandet av ett IoT-sensorsystem med hjälp av Raspberry Pi Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå principerna för IoT, inklusive IoT-komponenter och kommunikationstekniker Lär dig hur du installerar Raspberry Pi specifikt för IoT-applikationer Bygg och distribuera sitt eget IoT Sensorsystem Publik hobby Hårdvara / mjukvaruutstruktörer och tekniker Tekniska personer inom alla branscher Nybörjareutvecklare Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera Raspberry Pi stöder olika operativsystem och programmeringsspråk Kursen använder Linuxbaserad Raspbian som operativsystem och Python som programmeringsspråk För att begära en viss inställning, kontakta oss för att ordna Deltagarna ansvarar för att köpa Raspberry Pi hårdvara och komponenter .
14 timmar
Raspberry Pi är en mycket liten, enhetlig dator. I denna instruktörledda, live-träning lär deltagarna hur man konfigurerar och programmerar Raspberry Pi för att fungera som ett interaktivt och kraftfullt inbyggd system. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Inrättande av en IDE (integrerad utvecklingsmiljö) för maximal utvecklingsproduktivitet Program Raspberry Pi för att styra enheter som rörelse sensorer, larm, webbserver och skrivare. Förstå Raspberry Pi's arkitektur, inklusive inmatningar och anslutningar för add-on-enheter. Förstå de olika alternativen i programmeringsspråk och operativsystem Test, debug, och implementera Raspberry Pi för att lösa verkliga problem
Publiken
  Utvecklare Hardware/Softwaretekniker Tekniska personer i alla branscher Hobbyister
Format av kursen
  Delvis föreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praxis
anteckningar
  Raspberry Pi stöder olika operativsystem och programmeringsspråk. Kursen kommer att använda Raspbian som operativsystem och Python som programmeringsspråk. För att begära en specifik inställning, vänligen kontakta oss för att arrangera. Deltagarna är ansvariga för inköp av Raspberry Pi hårdvara och komponenter.
21 timmar
Denna instruktörsledda, levande utbildning introducerar programvaran, hårdvaran och stegvisa processen som behövs för att bygga ett ansiktsigenkänningssystem från början Ansiktsigenkänning är också känd som ansiktsigenkänning Hårdvaran som används i detta lab omfattar Rasberry Pi, en kameramodul, servos (tillval) etc Deltagarna ansvarar för att själva köpa dessa komponenter Den använda mjukvaran innehåller OpenCV, Linux, Python, etc Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Installera Linux, OpenCV och andra programverktyg och bibliotek på en Rasberry Pi Konfigurera OpenCV för att fånga och upptäcka ansiktsbilder Förstå de olika alternativen för förpackning av ett Rasberry Pi-system för användning i realworld-miljöer Anpassa systemet för olika användningsfall, inklusive övervakning, identitetsverifiering, etc Publik utvecklare Hårdvara / mjukvara tekniker Tekniska personer inom alla branscher hobby Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning Notera Andra hårdvaru- och programalternativ inkluderar: Arduino, OpenFace, Windows, etc Om du vill använda något av dessa, kontakta oss för att ordna .

Last Updated:

Helg Raspberry Pi kurs, kvällRaspberry Pi utbildning, Raspberry Pi bootcamp, Raspberry Pi instruktörledd, Helg Raspberry Pi utbildning, Kväll Raspberry Pi kurs, Raspberry Pi coaching, Raspberry Pi instruktör, Raspberry Pi tränare, Raspberry Pi kurs, Raspberry Pi klasser, Raspberry Pi on-site, Raspberry Pi privata kurser, Raspberry Pi en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions