React Native kurser och utbildning

React Native kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda live React native courses ger deltagarna möjlighet att interaktivt utveckla sin egen mobilapplikation för Android och iOS med React Native React Native träning är tillgänglig som "live training" eller "fjärr live träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

React Native läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
21 timmar
Översikt
React Native är en öppen källkod, plattformsutvecklingsram för att bygga mobila appar. Utvecklad av Facebook det möjligt för utvecklare att skapa en inhemsk look-and-feel-upplevelse för sina appar på både Android och iOS . Till skillnad från andra mobila utvecklingsverktyg över plattformar som PhoneGap genererar React Native helt ursprungliga användargränssnitt för applikationer. Inga HTML 5-gränssnitt. React Native ger en konsekvent utvecklingsupplevelse baserad på Java Script och React (alias React .js eller React JS) -biblioteket och möjliggör verklig snabb mobilutveckling genom att fokusera på utvecklarens effektivitet på alla plattformar - lära en gång, skriv var som helst.

I denna instruktörsledda, liveträning, lär deltagarna principerna och strategin bakom React Native när de tar på sig utvecklingen av sin egen mobilapplikation för Android och iOS .

Kursformat

- Översikt över React Native funktioner och funktioner tillsammans med steg-för-steg-utveckling av en mobilapplikation.
7 timmar
Översikt
React Native Expo är en uppsättning verktyg, bibliotek och tjänster som fungerar som ett abstraktionslager ovanpå React Native. Det förenklar distributionsprocessen, så att du kan generera en build med ett klick eller ett kommando utan att behöva skapa ett utvecklarkonto i olika appbutiker. React Native Expo kan beskrivas som Rails for React Native.

I denna instruktörsledda, liveträning, lär sig deltagarna att använda React Native Expo genom diskussion och praktisk övning. I slutet av kursen kommer deltagarna att vara utrustade att skapa och distribuera sin egen React Native-applikation med React Native Expo.

För en introduktionskurs om React Native, se: [React Native: snabbt utveckla inbyggda iOS och Android appar med Java skript](https://hr.nobleprog.com/node/201604)

Kursformat

- Interaktiv föreläsning och diskussion.
- Massor av övningar och träning.
- Praktisk implementering i en levande lab-miljö.

Alternativ för kursanpassning

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
21 timmar
Översikt
React Native är en öppen källkod, plattformsutvecklingsram för att bygga mobila appar. Utvecklad av Facebook det möjligt för utvecklare att skapa en inhemsk look-and-feel-upplevelse för sina appar på Android och IoS. React Native for Web gör plattformsagnostiska komponenter och API: er för React Native tillgängliga för webbapputveckling.

React Native tillhandahåller en konsekvent utvecklarupplevelse baserad på Java Script och React (alias React .js eller React JS) -biblioteket och möjliggör verklig snabb utveckling genom att fokusera på utvecklarens effektivitet på alla plattformar - lära en gång, skriv var som helst.

I denna instruktörsledda, liveträning kommer deltagarna att lära sig grunderna i React Native for Web.

I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:

- Installera och konfigurera React Native utvecklarverktyg
- Förstå grunderna i React Native for Web
- Bygg, testa, distribuera och felsöka en applikation som är kompatibel med iOS , Android och webben med React Native for Web

Publik

- Webbutvecklare
- Mobilapplikationsutvecklare

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning

Notera

- För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

Kommande React Native Kurser

Helg React Native kurs, kvällReact Native utbildning, React Native bootcamp, React Native instruktörledd, Helg React Native utbildning, Kväll React Native kurs, React Native coaching, React Native instruktör, React Native tränare, React Native kurs, React Native klasser, React Native on-site, React Native privata kurser, React Native en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions