Shopify kurser och utbildning

Shopify kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Shopify-utbildningskurser visar genom interaktiv praktisk övning hur man använder Shopify för att designa, utveckla och hantera utbyggbara e-handelsapplikationer i stor skala. Shopify-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Shopify Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Shopify är en e-handelsplattform som ger full CMS-funktioner för att hantera små och stora online-företag. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda Shopify för att designa, utveckla och hantera utökade e-handelsapplikationer i skala. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla Shopify applikationer. Förstå funktionerna och arkitekturen i Shopify e-handelsplattformen. Förstå grunderna i e-handel och hur man bygger ett företag med Shopify. Lär dig hur du skapar en app med hjälp av Shopify CLI, Polaris, App Bridge och GraphQL. Bygg REST APIs för att utöka och skala funktionaliteten i Shopify applikationer. Få kännedom om verktygen och bästa praxis för att utveckla Shopify appar. 
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Shopify kurs, kvällShopify utbildning, Shopify bootcamp, Shopify instruktörledd, Helg Shopify utbildning, Kväll Shopify kurs, Shopify coaching, Shopify instruktör, Shopify tränare, Shopify kurs, Shopify klasser, Shopify on-site, Shopify privata kurser, Shopify en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions