Content Management System (CMS) kurser och utbildning

Content Management System (CMS) kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda CMS-utbildningsprogram i Sverige.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Content Management System (CMS)

Title
Duration
Overview
Title
Duration
Overview
7 hours
Overview
Kursen är för personer som är helt nya för Drupal 7. Det kommer att leda dig genom grunderna att driva en enkel communitywebbplats med Drupal, där saker är och vad man kan förvänta sig.
7 hours
Overview
Magento är en kraftfull och flexibel open source-plattform för e-handel I den här instruktionsledaren kommer deltagare i live-utbildningen att lära sig hur man behandlar en inköpsorder och gör sändningar Publik Säljare Försäljning bearbetningsmedel Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
21 hours
Overview
Målgrupp: Denna kurs är generell och kan delta av någon Mest precist är denna kurs deltog av personer som är intresserade av att utveckla en webbplats utan någon kodning / programmering färdigheter .
28 hours
Overview
Kursen ger en omfattande demonstration av de viktigaste och användningsområdena för SharePoint 2013 till företagsanvändare.
14 hours
Overview
I den här instruktörsledda träningen lär deltagarna att lära sig att konfigurera SharePoint Online eftersom de går igenom installationen och distributionen av SharePoint Online Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna: Förstå SharePoint Onlines arkitektur Konfigurera SharePoint Online-komponenter och -alternativ Arbeta med platssamlingar och lagringsalternativ Hantera användarprofiler och social profilering Konfigurera dataanslutning Bygg en taxonomistruktur Förstå och konfigurera Sök Konfigurera och distribuera en Sharepoint-app Publik SharePoint-administratörer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 hours
Overview
denna instruktörsledda, direktsända utbildning (på plats eller på distans) riktar sig till system administratörer som vill installera, konfigurera, distribuera och hantera SharePoint Server 2019.

i slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:

- Konfigurera SharePoint-komponenter och alternativ.
- planera maskin-och program varu arkitekturen för en SharePoint-distribution.
- skapa en taxonomistruktur.
- Felsöka en SharePoint-miljö.

format för kursen

- interaktiv föreläsning och diskussion.
- massor av övningar och praktik.
- hands-on implementering i en Live-lab miljö.

kurs anpassnings alternativ

- denna utbildning är baserad på den lokala versionen av SharePoint 2019 (a. k. a SharePoint Server 2019).
- att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, kontakta oss för att ordna.
21 hours
Overview
This instructor-led, live training (onsite or remote) is aimed at system administrators who wish to install, configure, deploy, and manage SharePoint Server 2016.

By the end of this training, participants will be able to:

- Configure SharePoint components and options.
- Plan the hardware and software architecture for a SharePoint deployment.
- Build a taxonomy structure.
- Troubleshoot a SharePoint environment.

Format of the course

- Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice

Course Customization Options

- This training is based on the on-premise version of SharePoint 2016 (a.k.a SharePoint Server 2016).
- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
21 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites. PHP is a server side language, which powers about 82 percent of the web.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants with little or no previous programming experience will learn how to customize a Wordpress website using PHP.

By the end of this training, participants will be able to:

- Set up the development tools needed to quickly start working PHP
- Understand and alter the various types of PHP files in WordPress
- Understand PHP syntax (conditional statements, loops, functions, etc.)
- Write their own plugin or a theme within WordPress
- Debug, deploy and troubleshoot a Wordpress website

Audience

- Web designers
- Content creators with technical skills
- Business owners with technical skills
- Developers with no previous experience with PHP

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/
7 hours
Overview
Denna träningsperiod på 1 dag är avsedd för personer som använder SharePoint som användare och vill förstå några av de avancerade funktionerna i verktyget Delegater bör delta i denna kurs om de behöver förstå funktioner som; team samarbete, dokumenthantering och sociala funktioner i Microsoft SharePoint 2013 Kursen är avsedd för SharePoint Site Owners och användare Kursmål: Hantera webbplatser och sajtsamlingar Lägg till användare och grupper och hantera webbplats, lista, mapp och objektsäkerhet Lägg till och konfigurera webbdelar Konfigurera platsalternativ inklusive tema, titel, beskrivning och ikon .
7 hours
Overview
Denna träningsperiod på 1 dag är avsedd för personer som använder SharePoint som kraftanvändare som utför som SharePoint-ägare och / eller Site Collection-administratörer Kursmål: Konfigurera sidnavigering Visa rapporter om webbplatsaktivitet Anpassa listor och bibliotek Arbeta med sidkolumner och webbplatsinnehållstyper Konfigurera Check in / in, Content Approval och Versioning Skapa och modifiera sidor och webbsidor .
14 hours
Overview
Moodle är ett webbserverbaserat open source Course Management System (CMS), även känt som Learning Management System (LMS) Det erbjuder en mängd olika läromedel och aktiviteter med stor flexibilitet, vilket gör lärandeprocessen mer effektiv och trevlig I den här instruktionsledaren lär deltagare i live-utbildning hur man skapar och hanterar kurser, organiserar kursens hemsida och dess layout, ordnar och betygsätter uppdrag och ger feedback, kör frågesport, spåra inlärningsförlopp, ha online diskussioner med eleverna, använd klassboken och andra avancerade graderingsmetoder, köra undersökningar, hålla workshops och mycket mer Vid slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna Ha en djup kännedom om Moodle och alla dess huvudfunktioner Skapa, designa, lägga till, konfigurera och hantera kurser baserat på egna behov Lägg till, konfigurera och hantera kursresurser och aktiviteter, inklusive men inte begränsat till uppdrag, chatt, feedback, forum, lektion, frågesport, SCORM, undersökning, workshop, betygsskala etc Få en bättre undervisning, interaktion och lärande erfarenhet för publiken Publik lärare Affärsutbildare Alla som är involverade i courseware skapande och design Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 hours
Overview
Moodle är ett program för inlärningssystem för open source-programvara som skrivs i PHP Det liknar innehållshanteringssystem som Wordpress och Drupal, men Moodle är helt fokuserad på utbildning Ett populärt val bland utbildare och lärare, det används för att producera onlinekurser som innehåller begrepp som blandat lärande, distansutbildning, omklädda klassrum och andra elearningsstrategier i skolor, universitet, arbetsplatser och den privata sektorn Denna instruktionsutbildning riktar sig till tekniska användare som systemadministratörer och kursansvariga som tycker om praktisk, handson-tillvägagångssätt för att lära sig att implementera och distribuera Moodle Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att förstå arkitekturen, designen och funktionsprinciperna bakom Moodle och kommer genom live-övning och implementering att veta hur man installerar, konfigurerar, hanterar, optimerar, felsöker och distribuerar ett Moodle-system i sin egen miljö Publik Systemadministratörer Kursansvariga Utbildningspersonal som vill gräva in på Moodle tekniska sida Tränare och elever som vill skapa Moodle för att publicera sina egna online kurser och träning Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
21 hours
Overview
Magento är en kraftfull och flexibel öppen källkod e-handelsplattform med modulär arkitektur. Skrivet i PHP språk mot Zend Framework, gör det möjligt för användare att distribuera e-handel webbplatser i enlighet med deras affärs behov genom att använda många Out-of-the-box mallar och plug-ins.

i denna instruktörsledda, Live utbildning deltagare kommer att lära sig att lägga till kategorier och lagra produkter, bearbeta en inköps order och göra leveranser, köra produkt kampanjer, hantera kunder och behörigheter, köra flera webbplatser och butiker, och mycket mer.

i slutet av denna utbildning, kommer deltagarna:

- har en omfattande, expert användar nivå förståelse för Magento användning och funktionalitet.
- kunna självständigt köra och hantera flera webbplatser och butiker baserat på affärs behov.
- kunna effektivisera affärs verksamheten genom att förenkla och minimera dagliga administrations-och underhålls insatser.

format för kursen

- del föreläsning, del diskussion, övningar och tung praktisk praxis
14 hours
Overview
Magento Commerce är den ledande plattformen för öppen handelsnyhet med över $ 50B i bruttoproduktvolymen som genomförs årligen på plattformen Publik Kursen är lämplig för ingenjörer och utvecklare som vill distribuera och använda Magento 21 som en e-handelsplattform Efter avslutad kurs kommer deltagare att kunna: förstå Magentas struktur och implementeringsmekanismer utföra installations- / produktionsmiljö / arkitekturuppgifter och konfiguration bedöma kodkvalitet, utföra felsökning, övervakning implementera avancerad produktion som elastisk sökning, flera webbplatser och loggning anpassa Magento webbbutik till deras specifika krav .
14 hours
Overview
Kursen har skapats för junior Drupal utvecklare.
21 hours
Overview
Liferay är ett verktyg för att skapa program som hjälper företag att skapa digitala upplevelser för sina kunder.
14 hours
Overview
Jekyll is an open-source, easy-to-use CMS for rapidly generating static websites. It does not require a database or other heavy CMS framework tooling.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will learn how to use Jekyll to build a complete website based on simple, text-based files.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure the tools needed for generating static websites.
- Use Markdown, Liquid templates, and Sass to generate content and layout.
- Host and manage a Jekyll website directly from GitHub Pages.
- Rapidly test and deploy variations of a web page (content, layout, colors, etc.)
- Migrate an existing CMS (e.g., Wordpress) to Jekyll
- Troubleshoot issues with a website.

Audience

- Web designers
- Bloggers
- Content editors

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion.
- Lots of exercises and practice.
- Hands-on deployment and testing in a live-lab environment.

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Jekyll, please visit: https://jekyllrb.com/
7 hours
Overview
Grav är ett open source, flatfile CMS (content management system) Den levereras med ett kraftfullt pakethanteringssystem för enkel installation och uppgradering Gravs underliggande arkitektur använder well established och bestinclasstekniker för att säkerställa att Grav är enkel att använda och lätt att utvidga Eftersom Grav är en platt fil CMS krävs ingen databas; Detta gör att en ny webbplats är en mycket smidig process Denna utbildning introducerar grunderna för Grav CMS och går deltagare genom skapandet av en Gravbased webbplats Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att ha kunskap och övning för att distribuera sin egen Grav-webbplats Publik Webapplikationsutvecklare Kursens format Denna utbildning har stor vikt vid handson-träning De flesta koncepten upptäcks genom prov, övningar och handson-utveckling .
14 hours
Overview
Magento är världens mest populära CMS (Content Management System) för e-handel Den används av några av de största varumärkena, inklusive Samsung, Levono och Nike, och är enormt populär bland små och medelstora företag I den här instruktörsledningen, live-utbildning (på plats eller fjärrkontroll) lär deltagarna om Mageto s funktioner, styrkor, svagheter och strategier för att implementera Magento inom en organisation Fallstudier ges också för att illustrera framgångsrika och misslyckade implementeringar av Magento i realworld Utöver att observera det förflutna diskuterar vi framtida trender när det gäller att anta Magento på marknaden Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att förstå hur man: Hantera försäljning, lager och kunder med Magento-backend Ställ in och hantera fronten för en riktigt anpassad användarupplevelse Integrera befintliga system med en Magento e-handelslösning Integrera befintliga system med partners som själva använder Magento Publik Chefer som undersöker e-handelslösningar Ingenjörer överväger att implementera Magento i sina organisationer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och levande demonstrationer Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
14 hours
Overview
Kursen hjälper till att förtydliga och implementera Drupal-omvandlade översättningssystem. Det ger översikt över tillgängliga system (Entity Translation, Content Translation, etc ...), senare öva den som valdes av delegaten. Den täcker både innehåll, gränssnitt, automatisk översättning och alla andra aspekter som behövs för att skapa professionellt översättbara webbplatser.
14 hours
Overview
Drupal är en fri och öppen källkod för innehållshantering och digitala erfarenheter. Apache Solr är en snabb, skalbar och öppen källkod för Java-sökplattform.
7 hours
Overview
Förklarar hur man skapar lyhörd och adaptiv design med Drupal. Vanligtvis använder vi mest stabil version av Drupal och Drupal-moduler.

Kursen försöker använda Drupal-moduler för att begränsa mängden CSS eller Javascript-kod som måste skrivas.
21 hours
Overview
Kursen riktar sig till dem som är nya för Drupal
14 hours
Overview
Kursen har skapats för alla intresserade av att skapa en robust applikation med Drupal Det förklarar den "icke-tekniska" webbplatsen för Drupal, som låter dig bygga en applikation utan kodning .
7 hours
Overview
Kursen behandlar Drupal. Drupal teman workshop möjliggör för webbutvecklare att skapa och modifiera Drupal Themes. Drupal Teman är mycket flexibla, men bara om du förstår hur temomotorerna fungerar. Du kommer att upptäcka hur man interaktivt förändrar befintliga och skapar nya teman från början. Du kommer också att lära dig grunderna i Twig-mallmotorn och hur relaterar Drupal 8 den till.
14 hours
Overview
Kursen har skapats för utvecklare, arkitekter, projektledare som är intresserade av att utvecklas med Drupal 8-plattformen.

Deltagarna kommer att lära sig att åsidosätta befintlig funktionalitet och hur man skriver installerbara moduler.
14 hours
Overview
With a market share of 60%, WordPress is the Content Management System (CMS) of choice for many of the world's most high-profile websites.

In this instructor-led, live training (onsite or remote), participants will take their WordPress skills to the next level as they learn how to set up, customize and deploy a complex commercial-grade website based on Wordpress.

By the end of this training, participants will be able to:

- Install and configure Wordpress locally and in the cloud (single and multi-site.)
- Build a sophisticated, e-commerce website.
- Customize an existing website.
- Brand a website using custom themes.
- Enable booking and membership functionality.
- Set up and administer different user roles (editors, admins, etc.)
- Create a private or public social network
- Optimize a Wordpress website for SEO (Search Engine Optimization.)
- Backup and restore a Wordpress website.
- Maintain and troubleshoot a live, production Wordpress website.

Format of the Course

- Interactive lecture and discussion
- Lots of exercises and practice
- Hands-on implementation in a live-lab environment

Note

- To request a customized training for this course, please contact us to arrange.
- To learn more about Wordpress, please visit: https://wordpress.org/

Kommande utbildning från Content Management System (CMS)

Helg Content Management System (CMS) kurser, Evening Content Management System (CMS) utbildning, Content Management System (CMS) boot camp, Content Management System (CMS) instructor-led, Helg Content Management System (CMS) kurs, KvällContent Management System (CMS) kurser, Content Management System (CMS) coaching, Content Management System (CMS) instruktör, Content Management System (CMS) tränare , Content Management System (CMS) träningskurser, Content Management System (CMS) klasser, Content Management System (CMS) on-site, Content Management System (CMS) privata kurser, Content Management System (CMS) one on one training

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!