Learning Management System (LMS) kurser och utbildning

Learning Management System (LMS) kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Learning Management System (LMS) utbildningar demonstrerar genom interaktiva praktiska övningar grunderna och avancerade koncept för LMS. LMS-träning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt hos kunden i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Learning Management System Subcategories

LMS Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Learning Management Systems (LMS) används av utbildare och lärare för att producera onlinekurser som innehåller begrepp som blandat lärande, distansutbildning, vänt klassrum och andra e-lärande strategier i skolor, universitet, arbetsplatser och den privata sektorn. Den här instruktörsledda utbildningen är inriktad på tekniska användare som systemadministratörer och kurschefer som tycker om det praktiska, praktiska tillvägagångssättet för att lära sig att implementera och distribuera en LMS. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att förstå arkitekturen, designen och funktionella principerna bakom ett LMS och kommer, genom liveövning och implementering, att veta hur man installerar, konfigurerar, hanterar, optimerar, felsöker och distribuerar ett LMS-system i sina egen miljö.
  Kursformat
  • Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
  Notera
  • Denna utbildning använder Moodle som ett exempel på LMS-implementering.
  • För att använda en annan LMS eller anpassa någon annan del av denna utbildning, vänligen kontakta oss för att ordna.
  14 timmar
  Lärande Management System (LMS) används av tränare och utbildare för att producera online-kurser som integrerar begrepp som blandat lärande, distansutbildning, flipped klassrum och andra e-lärande strategier i skolor, universitet, arbetsplatser och den privata sektorn.   I denna instruktörledda, live-utbildning deltagare kommer att lära sig att ställa in och hantera kurser, organisera en kurs homepage och dess layout, ordna och värdera uppdrag och ge återkoppling, köra quiz, spåra lärande framsteg, ha online diskussioner med lärare, använda gradsboken och andra avancerade graderingsmetoder, utföra undersökningar, hålla workshops och mer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
   Ha en djup kunskap om en LMS och alla dess viktigaste egenskaper. Skapa, designa, lägga till, konfigurera och hantera kurser baserat på sina egna behov. Lägg till, konfigurera och hantera kursresurser och aktiviteter, inklusive men inte begränsat till uppdrag, chatt, feedback, forum, lektion, quiz, SCORM, undersökning, workshop, gradebook, etc. Att ge en förbättrad undervisning, interaktion och lärandeupplevelse till publiken.
  Format av kursen
   Delvis föreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praxis
  anteckningar
   Denna träning kommer att använda Moodle som LMS för alla övningar. För att använda en annan LMS eller anpassa någon annan del av denna utbildning, vänligen kontakta oss för att arrangera.
  14 timmar
  xAPI (Experience API), även känd som Tin Can API, är en öppen källkod programvara specifikation för elearning. Det används för att spåra hur eleverna interagerar med något inlärningsinnehåll eller applikation som leder till mer effektiva och förbättrade inlärningsupplevelser. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare, instruktörer eller tränare som vill använda xAPI för att spåra lärande beteende och aktiviteter, och göra bättre lärande lösningar. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
   Förstå funktionerna och fördelarna med xAPI och hur det fungerar. Lär dig hur man bygger en Learning Record Store (LRS). Få en djup förståelse av den kompletta xAPI-specifikationen. Lär dig hur du skickar och tar emot xAPI-förklaringar. Få insikter om hur man implementerar xAPI för att effektivt mäta lärandeaktiviteter.
  Format för kursen
   Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
  14 timmar
  Plattformen Open edX är ett open source learning management system (LMS) byggd på toppen av Python-baserad Django webbram. Det är en populär plattform för att värdera MOOCs (Massive Open Online Courses) samt mindre klasser och utbildningsmoduler. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller onsite) riktar sig till sysadminer som vill installera, konfigurera, distribuera och upprätthålla ett Open edX system. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
   Installera och konfigurera ett produktionsgradssystem Open edX. Definiera användarroller och tillstånd. Konfigurera databasen och utföra underhållsverksamhet. Säkerställa, övervaka, optimera och felsöka ett levande Open edX system. Peform administrativa uppgifter, inklusive säkerhetskopiering, restaurering och platsmigration.
  Format för kursen
   Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
  Kursanpassningsalternativ
   För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
  21 timmar
  Plattformen Open edX är ett open source learning management system (LMS) byggd på toppen av Python-baserad Django webbram. Det är en populär plattform för att värdera MOOCs (Massive Open Online Courses) samt mindre klasser och utbildningsmoduler. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill anpassa och utöka en online-kurs baserad på Open edX plattformen. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
   Skapa den utvecklingsmiljö som behövs för att börja utvecklas. Förstå Open edX arkitektur, verktyg och utvecklingsprocess. Bygg, testa och implementera nya applikationer och tjänster för att utöka rikedomarna i en Open edX kurs. Integrera befintliga webb-, skrivbords- och mobila applikationer och innehåll i en Open edX kurs. Spåra, övervaka och analysera aktiviteten och prestationen av en Open edX tjänst eller ansökan.
  Format för kursen
   Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
  Kursanpassningsalternativ
   För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
  21 timmar
  Plattformen Open edX är ett open source learning management system (LMS). Det är en populär plattform för att värdera MOOCs (Massive Open Online Courses) samt mindre klasser och utbildningsmoduler. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller online) riktar sig till instruktörer som vill använda Open edX plattformen för att skapa och leverera online-kurser. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
   Förstå hur Open edX's olika komponenter arbetar tillsammans för att göra det möjligt för instruktörer att utforma världsklass online-lärande. Använd Open edX's kursförfattningsverktyg för att bygga en edX kurs. Blanda rätt typ av naturligt innehåll och multimedia för att berika en kurs. Skapa interaktiva, praktiska lektioner och aktiviteter. Utvärdera elevernas prestanda och ge snabb feedback med hjälp av instruktionsverktyg. Samarbeta med andra för att implementera och hantera en hel rad online-kurser.
  Format för kursen
   Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
  Kursanpassningsalternativ
   För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

  Last Updated:

  Helg Learning Management System (LMS) kurs, kvällLMS (Learning Management System) utbildning, Learning Management System (LMS) bootcamp, Learning Management System instruktörledd, Helg LMS utbildning, Kväll Learning Management System (LMS) kurs, Learning Management System coaching, LMS (Learning Management System) instruktör, LMS tränare, LMS (Learning Management System) kurs, LMS klasser, Learning Management System (LMS) on-site, LMS (Learning Management System) privata kurser, Learning Management System (LMS) en till en utbildning

  Rabatterade kurser

  No course discounts for now.

  Nyhetsbrev & Erbjudanden

  Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

  Våra kunder

  is growing fast!

  We are looking to expand our presence in Sweden!

  As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

  We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

  If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

  Apply now!

  This site in other countries/regions