WordPress kurser och utbildning

WordPress kurser och utbildning

Live WordPress-utbildningar som leds av instruktörer online eller på plats visar genom diskussion och praktisk övning hur man planerar, installerar och hanterar ett WordPress-system. WordPress utbildning är tillgänglig som "online live training" eller "onsite live training". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

WordPress Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Bootstrap är en UI-bibliotek som används för att utveckla interaktiva webbapplikationer. Dessutom kan Bootstrap användas för att utveckla interaktiva Wordpress teman med mallar. Att integrera ett Wordpress tema möjliggör skapandet av dynamiska webbplatser och applikationer. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda Bootstrap för att skapa Wordpress teman. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla Wordpress teman. Skapa anpassade komponenter för en tvåkolonn layout. Dela och integrera HTML koden i Wordpress. Visa UI-element med villkorligt beteende.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
Med en marknadsandel på 60%, WordPress är innehåll Management System (CMS) val för många av världens högprofil webbplatser. PHP är ett serversidansspråk, som styr cirka 82 procent av webben. I denna instruktörledda, live-utbildning (on-site eller remote), kommer deltagare med liten eller ingen tidigare programmeringserfarenhet att lära sig att anpassa en Wordpress webbplats med PHP. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Ställ in de utvecklingsverktyg som behövs för att snabbt börja arbeta PHP Förstå och ändra de olika typerna av PHP filer i WordPress Förstå PHP syntax (konditionella uttalanden, loops, funktioner, etc.) Skriv ditt eget plugin eller ett tema inom WordPress Debugga, distribuera och felsöka en Wordpress webbplats
Publiken
  Webbdesigners Innehållsskapare med tekniska färdigheter Business ägare med tekniska färdigheter Utvecklare utan tidigare erfarenhet av PHP
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion Många övningar och övningar Hands-on implementering i en live-lab miljö
anteckningar
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera. För att lära dig mer om Wordpress, vänligen besök: https://wordpress.org/
14 timmar
Ionic är en mobil utvecklingsram för att skapa hybrid-mobil webbapplikationer. WordPress är ett innehållshanteringssystem skrivet i PHP. Med Ionic 4 kan användare använda WordPress Rest API för att skapa en backend-applikation för en mobil webbapplikation. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till webbutvecklare som vill använda WordPress och Ionic 4 för full stack utveckling. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa webbapplikationer med WordPress som backend. Ställ in Ionic 4 med WorPress Rest API. Kör CRUD-operationer med hjälp av Ionic 4. Säkerställ en webbapplikation med JWT-autentisering.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Publik: Denna kurs är allmän och kan delta i alla. Mest exakt deltar den här kursen av personer som är intresserade av att utveckla en webbplats utan kodnings- / programmeringsfärdigheter.
14 timmar
Med en marknadsandel på 60%, Word är Press Content Management System (CMS) i valet för många av världens mest uppmärksammade webbplatser. I denna instruktörsledda, liveträning (på plats eller fjärrkontroll) tar deltagarna sina Word Press-färdigheter till nästa nivå när de lär sig att ställa in, anpassa och distribuera en komplex webbplats med kommersiell kvalitet baserad på Word press. I slutet av denna träning kommer deltagarna att kunna:
 • Installera och konfigurera Word press lokalt och i molnet (singel och flera platser.)
 • Bygg en sofistikerad e-handelswebbplats.
 • Anpassa en befintlig webbplats.
 • Varumärke en webbplats med anpassade teman.
 • Aktivera boknings- och medlemsfunktioner.
 • Ställ in och administrera olika användarroller (redaktörer, administratörer etc.)
 • Skapa ett privat eller offentligt socialt nätverk
 • Optimera en Word presswebbplats för SEO ( Search Engine Optimization.)
 • Säkerhetskopiera och återställa en Word press-webbplats.
 • Underhålla och felsöka en levande produktionswebbplats för Word Press.
Kursformat
 • Interaktiv föreläsning och diskussion
 • Massor av övningar och träning
 • Praktisk implementering i en levande labbmiljö
Notera
 • För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
 • För mer Word om Word pressen, besök: https://wordpress.org/

Last Updated:

Helg WordPress kurs, kvällWordPress utbildning, WordPress bootcamp, WordPress instruktörledd, Helg WordPress utbildning, Kväll WordPress kurs, WordPress coaching, WordPress instruktör, WordPress tränare, WordPress kurs, WordPress klasser, WordPress on-site, WordPress privata kurser, WordPress en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions