Magento kurser och utbildning

Magento kurser och utbildning

Lokala instruktörer Live Magento kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson öva de grundläggande och avancerade ämnena Magento e-handelsplattform Magento-träning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Magento läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Magento Commerce is the leading platform for open commerce innovation with over $50B in gross merchandise volume transacted on the platform annually. Audience This course is suitable for engineers and developers seeking to deploy and utilize Magento 2.1 as an ecommerce platform. After completing this course, delegates will be able to:
 • understand Magenta’s structure and deployment mechanisms
 • carry out installation / production environment / architecture tasks and configuration
 • assess code quality, perform debugging, monitoring
 • implement advanced production like elastic search, multiple websites and logging
 • customize Magento's webstore to their specific requirements 
21 timmar
In this instructor-led, live training in Sverige participants will learn how to add categories and store products, process a purchase order and make shipments, run product promotions, manage customers and permissions, run multiple websites and stores, and more. By the end of this training, participants will:
 • Have a comprehensive, expert user level understanding of Magento usage and functionality.
 • Be able to independently run and manage multiple websites and stores based on business needs.
 • Be able to streamline business activity by simplifying and minimizing daily administration and maintenance efforts.
7 timmar
Magento is a powerful and flexible open-source e-commerce platform. In this instructor-led, live training participants will learn how to process a purchase order and make shipments. Audience
 • Sales reps
 • Sales processing agents
Format of the course
 • Part lecture, part discussion, exercises and heavy hands-on practice
14 timmar
Magento är världens mest populära CMS (Content Management System) för e-handel Den används av några av de största varumärkena, inklusive Samsung, Levono och Nike, och är enormt populär bland små och medelstora företag I den här instruktörsledningen, live-utbildning (på plats eller fjärrkontroll) lär deltagarna om Mageto s funktioner, styrkor, svagheter och strategier för att implementera Magento inom en organisation Fallstudier ges också för att illustrera framgångsrika och misslyckade implementeringar av Magento i realworld Utöver att observera det förflutna diskuterar vi framtida trender när det gäller att anta Magento på marknaden Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att förstå hur man: Hantera försäljning, lager och kunder med Magento-backend Ställ in och hantera fronten för en riktigt anpassad användarupplevelse Integrera befintliga system med en Magento e-handelslösning Integrera befintliga system med partners som själva använder Magento Publik Chefer som undersöker e-handelslösningar Ingenjörer överväger att implementera Magento i sina organisationer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och levande demonstrationer Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
14 timmar
Magneto är en e-handelsplattform skriven i PHP. Med Magneto kan användarna skapa och organisera produkter, betalningsmetoder, frakt och mycket mer. Magneto 2 i motsats till Magneto erbjuder förbättringar av modularitet, flexibilitet och utbyggbarhet till e-handelslösningar. Den här instruktörsledda Live-träningen (på plats eller på distans) riktar sig till webbutvecklare som vill skapa en webbapplikation med magneto 2. I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
 • Master magneto 2 utvecklingsmönster, designmönster och förhållningssätt.
 • Skapa och anpassa teman i magneto 2.
 • Implementera anpassningar till magneto 2-funktionalitet med tillägg.
Kursens format
 • Interaktiv föreläsning och diskussion.
 • Massor av övningar och praktik.
 • Praktisk implementering i en Live-lab-miljö.
Anpassningsalternativ för kurs
 • För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.
7 timmar
Magento är en öppen källkod webbplats plattform för e-handel. Det erbjuder fullständiga och mycket anpassningsbara verktyg för att designa och bygga onlinebutiker. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till mjukvaruarkitekter och utvecklare som vill lära sig mycket effektiva tekniker för att definiera de krav som behövs för att utforma och utveckla en e-handelsplats med Magento. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå arkitekturen, egenskaperna och kärnfunktionerna av Magento. Lär dig hur du skapar användarhistorier, använder fall och arbetsflöden baserat på verkliga scenarier. Använd verktyg och mallar som finns i Magento för att samla in och definiera funktionella krav. Definiera integrations- och infrastrukturkrav för design och utveckling.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Magento är en öppen källkod webbplats plattform för e-handel. Det erbjuder fullständiga och mycket anpassningsbara verktyg för att designa och bygga onlinebutiker. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller onsite) riktar sig till utvecklare som vill använda Magento för att utforma och bygga en säker och användarvänlig online shopping webbplats. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla e-handelswebbplatser med Magento. Förstå arkitekturen, kärnkoncept, moduler och filstruktur i Magento. Utveckla en funktionell och robust online-butik genom att anpassa Magento komponenter och moduler. Implementera säkerhetsförbättringsmetoder i Magento för att minska sårbarheter och potentiella cyberattacker.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
Magento Commerce Cloud är en hanterad molnbaserad plattform som en tjänst (PaaS) för eCommerce. Det ger en pålitlig, säker och utökad molnmiljö som stöder storskaliga operationer, integrationer och prestanda. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till utvecklare som vill använda Magento Commerce Cloud för att designa, bygga och utveckla e-handelswebbplatser för företagskala företag i molnet. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja utveckla företags e-handelswebbplatser med Magento Commerce Cloud. Förstå infrastrukturen, tekniken och tjänsterna som krävs för att värma en onlinebutik i molnet. Lär dig hur du konfigurerar och hanterar ett molnt projekt i Magento med Project Web Interface och CLI. Integrera stödda tjänster (Fastly, New Relic, Blackfire och Sendgrid) för att optimera webbplatsens prestanda och funktioner. Konfigurera och upprätthålla en mycket säker plattform för att eliminera cyber hot och sårbarheter. Bygga, testa och distribuera platser för staging och produktion, och utför sedan post-launch kontroller och underhåll.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Magento kurs, kvällMagento utbildning, Magento bootcamp, Magento instruktörledd, Helg Magento utbildning, Kväll Magento kurs, Magento coaching, Magento instruktör, Magento tränare, Magento kurs, Magento klasser, Magento on-site, Magento privata kurser, Magento en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions