Magento kurser och utbildning

Magento kurser och utbildning

Lokala instruktörer Live Magento kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson öva de grundläggande och avancerade ämnena Magento e-handelsplattform Magento-träning finns som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Machine Translated

Vittnesmål

★★★★★
★★★★★

Magento läroplaner

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Översikt
Magento Commerce är den ledande plattformen för öppen handelsinnovation med över 50 miljarder dollar i bruttovaruhandel volym transaktioner på plattformen årligen.

Publik

Denna kurs är lämplig för ingenjörer och utvecklare som vill distribuera och använda Magento 2.1 som en e-handelsplattform.

Efter avslutad kurs kommer deltagarna att kunna:

- förstå Magentas struktur och distributionsmekanismer
- utföra installations- / produktionsmiljö / arkitekturuppgifter och konfiguration
- utvärdera kodkvalitet, utföra felsökning, övervakning
- implementera avancerad produktion som elastisk sökning, flera webbplatser och loggning
- anpassa Magento webbutik efter deras specifika krav
21 timmar
Översikt
Magento är en kraftfull och flexibel e-handelsplattform med öppen källkod med modulär arkitektur. Skrivet på PHP språk mot Zend Framework , gör det möjligt för användare att distribuera webbplatser för e-handel i enlighet med deras affärsbehov genom att använda många out-of-the-box mallar och plug-ins.

I den här instruktörsledda, kommer live-utbildningsdeltagare att lära sig att lägga till kategorier och lagra produkter, bearbeta en inköpsorder och göra leveranser, köra produktkampanjer, hantera kunder och behörigheter, driva flera webbplatser och butiker och mer.

I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att:

- Ha en omfattande, expertkunskaper på användarnivå om Magento användning och funktionalitet.
- Kunna självständigt driva och hantera flera webbplatser och butiker baserat på affärsbehov.
- Kunna effektivisera affärsaktiviteter genom att förenkla och minimera den dagliga administrationen och underhållsarbetet.

Kursformat

- Delföreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praktisk övning
7 timmar
Översikt
Magento är en kraftfull och flexibel open source-plattform för e-handel I den här instruktionsledaren kommer deltagare i live-utbildningen att lära sig hur man behandlar en inköpsorder och gör sändningar Publik Säljare Försäljning bearbetningsmedel Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och tung handson-övning .
14 timmar
Översikt
Magento är världens mest populära CMS (Content Management System) för e-handel Den används av några av de största varumärkena, inklusive Samsung, Levono och Nike, och är enormt populär bland små och medelstora företag I den här instruktörsledningen, live-utbildning (på plats eller fjärrkontroll) lär deltagarna om Mageto s funktioner, styrkor, svagheter och strategier för att implementera Magento inom en organisation Fallstudier ges också för att illustrera framgångsrika och misslyckade implementeringar av Magento i realworld Utöver att observera det förflutna diskuterar vi framtida trender när det gäller att anta Magento på marknaden Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att förstå hur man: Hantera försäljning, lager och kunder med Magento-backend Ställ in och hantera fronten för en riktigt anpassad användarupplevelse Integrera befintliga system med en Magento e-handelslösning Integrera befintliga system med partners som själva använder Magento Publik Chefer som undersöker e-handelslösningar Ingenjörer överväger att implementera Magento i sina organisationer Kursens format Delföreläsning, diskussion, övningar och levande demonstrationer Notera För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna .
14 timmar
Översikt
Magneto är en e-handelsplattform skriven i PHP. Med Magneto kan användarna skapa och organisera produkter, betalningsmetoder, frakt och mycket mer. Magneto 2 i motsats till Magneto erbjuder förbättringar av modularitet, flexibilitet och utbyggbarhet till e-handelslösningar.

Den här instruktörsledda Live-träningen (på plats eller på distans) riktar sig till webbutvecklare som vill skapa en webbapplikation med magneto 2.

I slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:

- Master magneto 2 utvecklingsmönster, designmönster och förhållningssätt.
- Skapa och anpassa teman i magneto 2.
- Implementera anpassningar till magneto 2-funktionalitet med tillägg.

Kursens format

- Interaktiv föreläsning och diskussion.
- Massor av övningar och praktik.
- Praktisk implementering i en Live-lab-miljö.

Anpassningsalternativ för kurs

- För att begära en skräddarsydd utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att ordna.

Kommande Magento Kurser

Helg Magento kurs, kvällMagento utbildning, Magento bootcamp, Magento instruktörledd, Helg Magento utbildning, Kväll Magento kurs, Magento coaching, Magento instruktör, Magento tränare, Magento kurs, Magento klasser, Magento on-site, Magento privata kurser, Magento en till en utbildning

Rabatterade kurser

Nyhetsbrev & Erbjudanden

We respect the privacy of your email address. We will not pass on or sell your address to others.
You can always change your preferences or unsubscribe completely.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in Sweden
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions