Drupal kurser och utbildning

Drupal kurser och utbildning

Lokala instruktionsledda Drupal-kurser visar genom interaktiva diskussioner och handson övning av Drupals grundläggande och tillämpningar Drupal träning är tillgänglig som "live-träning" eller "fjärr-live-träning" Utbildning på plats kan genomföras lokalt på kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige Fjärrutbildning sker genom en interaktiv fjärrskrivbord NobleProg Din lokala utbildningsleverantör.

Testimonials

★★★★★
★★★★★

Kursplaner från Drupal

KodNamnVaraktighetÖversikt
drpal8viewsDrupal 8 Views Module7 timmarKursen har skapats för Drupal-byggare som vill använda Drupal-visningar för att presentera, sammanställa och analysera deras data.
drupal7adm1Administering a Drupal 7 Website7 timmarKursen är för personer som är helt nya för Drupal 7. Det kommer att leda dig genom grunderna att driva en enkel communitywebbplats med Drupal, där saker är och vad man kan förvänta sig.
DrupalRespDesignDrupal Responsive Design7 timmarFörklarar hur man skapar lyhörd och adaptiv design med Drupal. Vanligtvis använder vi mest stabil version av Drupal och Drupal-moduler.

Kursen försöker använda Drupal-moduler för att begränsa mängden CSS eller Javascript-kod som måste skrivas.
drupal_multilangCreating multilingual sites in Drupal14 timmarKursen hjälper till att förtydliga och implementera Drupal-omvandlade översättningssystem. Det ger översikt över tillgängliga system (Entity Translation, Content Translation, etc ...), senare öva den som valdes av delegaten. Den täcker både innehåll, gränssnitt, automatisk översättning och alla andra aspekter som behövs för att skapa professionellt översättbara webbplatser.
drupalsolrDrupal and Solr14 timmarDrupal är en fri och öppen källkod för innehållshantering och digitala erfarenheter. Apache Solr är en snabb, skalbar och öppen källkod för Java-sökplattform.
drupalthemeDrupal Theming7 timmarWebbutvecklare kommer att lära sig att skapa och modifiera Drupal Teman som kan vara mycket flexibla om du grundligt förstår kärnan i deras handlingar. Kursdeltagarna kommer att lära sig att interaktivt ändra befintliga teman och skapa nya från början, med hjälp av ett Firefox pluginverktyg.
drupalcomOnline Store with Drupal Commerce7 timmarKursen omfattar att konfigurera en webbutik med Drupal och Commerce-modulen.

Vi kör alltid kursen på den nuvarande versionen av Drupal och moduler, men om du behöver en specifik version, var god och fråga oss.
drupalviewsDrupal Views Module7 timmarKursen har skapats för Drupal-utvecklare som vill använda Drupal visningsmodul i sina applikationer och moduler.
webappd7Building Web Applications with Drupal 7, Views, Fields and Panels14 timmarKursen har skapats för alla intresserade av att skapa robusta applikationer med Drupal. Det förklarar den "icke-tekniska" sidan av Drupal, som låter dig bygga en applikation utan kodning.
drupalseoDrupal SEO14 timmarMed denna kurs kan du få den kunskap du behöver för att få din webbplats till toppen av sökmotorerna och för att nå betalande kunder för ditt företag med Drupal.
drupal7devDrupal 7 for Developers14 timmarKursen har skapats för junior Drupal utvecklare.
drupal8themesDrupal 8 Themes7 timmarKursen behandlar Drupal. Drupal teman workshop gör det möjligt för webbutvecklaren att skapa och modifiera Drupal Teman. Drupal Teman är mycket flexibla, men bara om du förstår hur temomotorerna fungerar. Du kommer att upptäcka hur man interaktivt förändrar befintliga och skapar nya teman från början, interaktivt med hjälp av pluginverktyg för Firefox. Du kommer också att lära dig grunderna i Twig-mallmotorn och hur relaterar Drupal 8 den till.
drupal7themesDrupal 7 Themes7 timmarKursen behandlar Drupal 7 Drupal teman workshop gör det möjligt för webbutvecklaren att skapa och modifiera Drupal Themes Drupal Teman är mycket flexibla, men bara om du förstår hur temomotorerna fungerar Du kommer att upptäcka hur man interaktivt förändrar befintliga och skapar nya teman från början, interaktivt med hjälp av pluginverktyg för Firefox .
ecomdrupalBuilding E-commerce Applications with Ubercart in Drupal7 timmarKursen har skapats för alla intresserade av att bygga en e-handelsplats Den täcker Ubercart-installation, produktutveckling, integration med leverantörer som WorldPay, PayPal, Google Checkout, etc .
drupal8webappBuilding Web Applications with Drupal 8, Views, Fields and Panels14 timmarKursen har skapats för alla intresserade av att skapa en robust applikation med Drupal Det förklarar den "icke-tekniska" webbplatsen för Drupal, som låter dig bygga en applikation utan kodning .
drupal8adminAdministering a Drupal 8 Website7 timmarKursen är för personer som är helt nya för Drupal 8 Det leder dig genom grunderna för att köra en enkel communitywebbplats med Drupal, där saker är och vad man kan förvänta sig .
drupal8devDrupal 8 for Developers14 timmarKursen har skapats för utvecklare, arkitekter, projektledare som är intresserade av att utvecklas med Drupal 8-plattformen.

Deltagarna kommer att lära sig att åsidosätta befintlig funktionalitet och hur man skriver installerbara moduler.
drupalsnBuilding Social Networking Application in Drupal14 timmarDenna kurs hjälper människor att bygga Social Networking-programvara med Drupal som ramverk. Kursen har skapats för Drupal-användare, utvecklare, projektledare, regissörer och alla som är intresserade av Drupal och Drupal-moduler relaterade till sociala nätverk. Kursen börjar med att förklara modulfunktionalitet och arbetar sedan genom Drupal-begränsningar och alternativa lösningar.
drupalbspkDrupal21 timmarKursen riktar sig till dem som är nya för Drupal

Kommande utbildning från Drupal

KursCourse DateCourse Price [Remote / Classroom]
Drupal SEO - Linköpingmån, 2018-11-05 09:302700EUR / 3300EUR
Building Social Networking Application in Drupal - Västeråstis, 2018-11-06 09:302700EUR / 3300EUR
Drupal 8 Views Module - Uppsalators, 2018-11-08 09:301590EUR / 2090EUR
Administering a Drupal 7 Website - Stockholm, Hötorgetfre, 2018-11-16 09:301420EUR / 1820EUR
Building E-commerce Applications with Ubercart in Drupal - Örebro, City Centertis, 2018-12-04 09:301590EUR / 1990EUR
Helg Drupal kurser, Evening Drupal utbildning, Drupal boot camp, Drupal instructor-led, Helg Drupal kurs, KvällDrupal kurser, Drupal coaching, Drupal instruktör, Drupal tränare , Drupal träningskurser, Drupal klasser, Drupal on-site, Drupal privata kurser, Drupal one on one training

Rabatterade kurser

Kurs Venue Course Date Course Price [Remote / Classroom]
Introduction to AUTOSAR RTE for Automotive Software Professionals Linköping mån, 2018-10-22 09:30 2673EUR / 3273EUR
Docker and Kubernetes Stockholm, Hötorget ons, 2018-10-24 09:30 3010EUR / 3810EUR
Statistical Thinking for Decision Makers Malmö, Stadskärna mån, 2018-11-26 09:30 1503EUR / 1903EUR
Managing Business Rules with PHP Business Rules Malmö, Stadskärna ons, 2018-12-12 09:30 2430EUR / 3030EUR
Docker for Developers and System Administrators Göteborg ons, 2019-03-20 09:30 2430EUR / 3030EUR

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in your region!

As a Business Development Manager you will:

  • expand business in the region
  • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
  • recruit local trainers and consultants

We offer:

  • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
  • high-tech automation
  • continuously upgraded course catalogue and content
  • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

contact us right away!