Software Architecture kurser och utbildning

Software Architecture kurser och utbildning

Local instructor-led live Software Architecture training courses in Sverige.

Software Architecture Subcategories

Software Architecture Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
42 timmar
I denna instruktörledda, live-utbildning kommer deltagarna att lära sig de grundläggande och avancerade begreppen mjukvaruharkitektur och design som de går igenom en serie praktiska live-lab övningar och diskussioner. Publiken
  Mjukvaruprofessionella mjukvarudesigners Utvecklare
Format för kursen
  Delvis föreläsning, delvis diskussion, övningar och tung praxis
anteckningar
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
7 timmar
Programvaruharkitektur är planeringen och definitionen av aspekter och beslut som är viktiga för mjukvaruutveckling. Arkitektur innebär planering för organisationen, överväganden, kommunikation och förvaltning av system. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till mjukvaruingenjörer och utvecklare som vill planera, designa, leda och hantera mjukvaruutveckling med hjälp av arkitektoniska metoder. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Förstå vikten av arkitektur i mjukvaruutveckling.  Att bedöma hur utvecklare kan använda arkitektoniska metoder i utveckling. Lär dig processen med arkitektur för att hantera och utvärdera processer. Struktura komplexa applikationer med hjälp av en arkitektonisk metod. Skapa en beslutsfattande struktur för att hantera problem och definiera ansvarsområden i utvecklingsteamet. Ta tekniska beslut med förtroende. Visualisera arkitekturer med modeller och diagram. Förstå standarder och risker för att bygga agila och återställbara arkitekter.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
21 timmar
En rundtur i alla tillgängliga tekniker för mobil utveckling, som native utveckling, hybrid utveckling och cross native utveckling. En introduktion till ämnen kopplade till utvecklingen av mobilappar som NoSql-databas, Cloud Computing , Sociala nätverk och mycket mer. Ett måste för varje programvaruarkitekt och seniorutvecklare som är involverad i mobilapputveckling. Publik:
 • Programutvecklare, programvaruarkitekter
21 timmar
Med uppkomsten av mycket komplexa distribuerade system flyttade komplexiteten i ett enda system till komplexiteten i systemets arkitektur. Denna kurs täcker förhållandet mellan Software Architecture och Teknisk Enterprise Architecture. Dessa två områden är sammankopplade på ett sätt som för närvarande inte beskrivs väl. Till exempel, att dela ett komplext monolitiskt system i två system som kommunicerar via webbtjänster kommer att leda till väsentliga förändringar i både de nya systemen och arkitekturen mellan dem. Kursen kommer att täcka affärer, för närvarande gemensamma mönster och lösningar för hantering av komplexa system och kommunikation inom och mellan dem.
14 timmar
CMake är ett öppet kodverktyg för att hantera utvecklingslivscykeln för programvara genom en kompiler- oberoende metod. Använd CMake, användare kan skapa flera byggnader från samma källkod utan att påverka källkoden. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till mjukvaruingenjörer som vill använda CMake för att automatisera byggprocessen i en cross-platform miljö. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Bygg, testa och packa programvara med CMake. Kontrollera programvarupplösningsprocessen. Använd CMake i kombination med en inhemska byggmiljö. Hantera vanliga byggsystemsproblem.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Software Architecture kurs, kvällSoftware Architecture utbildning, Software Architecture bootcamp, Software Architecture instruktörledd, Helg Software Architecture utbildning, Kväll Software Architecture kurs, Software Architecture coaching, Software Architecture instruktör, Software Architecture tränare, Software Architecture kurs, Software Architecture klasser, Software Architecture on-site, Software Architecture privata kurser, Software Architecture en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions