SonarQube kurser och utbildning

SonarQube kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda SonarQube-utbildningar visar genom interaktiv praktisk övning hur man använder SonarQube för att köra kodgranskningar som är helt integrerade i utvecklingsverktygskedjor, såsom Jenkins, GitHub, Azure DevOps, etc. SonarQube-utbildning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrträning live") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

SonarQube Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
SonarQube är ett kodkvalitetstestverktyg som utvecklats av SonarSource för att utföra automatiska recensioner för att upptäcka buggar och säkerhetsskador. Det kan enkelt integreras i befintliga arbetsflöden och bygga rör för kontinuerlig kodinspektion. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till DevOps ingenjörer och utvecklare som vill använda SonarQube för att köra kodrecensioner som är fullt integrerade i utvecklingsverktygskedjor, såsom Jenkins, GitHub, Azure DevOps, etc. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Skapa den nödvändiga utvecklingsmiljön för att börja köra automatiska kodrecensioner. Integrera SonarQube med kontinuerliga integrationsverktyg, såsom Jenkins, Azure DevOps, etc. Kör kontinuerliga kodinspektioner för att eliminera buggar och säkerhetsskador. Samla in och analysera data för att driva förbättringar för kodrening, underhåll och säkerhet.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg SonarQube kurs, kvällSonarQube utbildning, SonarQube bootcamp, SonarQube instruktörledd, Helg SonarQube utbildning, Kväll SonarQube kurs, SonarQube coaching, SonarQube instruktör, SonarQube tränare, SonarQube kurs, SonarQube klasser, SonarQube on-site, SonarQube privata kurser, SonarQube en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions