Spinnaker kurser och utbildning

Spinnaker kurser och utbildning

Online eller på plats, instruktörsledda live Spinnaker-utbildningar visar genom interaktiva praktiska övningar hur man använder oföränderliga strukturer, distributionspipelines och klusterhantering med Spinnaker. Spinnakerträning är tillgänglig som "online live-träning" eller "live-träning på plats". Liveträning online (alias "fjärrlivsutbildning") utförs med hjälp av ett interaktivt fjärrskrivbord . Liveträning på plats kan genomföras lokalt i kundlokaler i Sverige eller i NobleProgs företagsutbildningscenter i Sverige. NobleProg -- Din lokala utbildningsleverantör

Machine Translated

Spinnaker Course Outlines

Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
Kurs Namn
Varaktighet
Översikt
14 timmar
Kubernetes är en öppen källkod container-orkesteringssystem för automatisering av CI/CD-hantering. Spinnaker är en öppen källkod multi-cloud CD-plattform för att släppa programvara effektivt. Med Kubernetes och Spinnaker kan användare anställa oföränderliga strukturer, avvecklingsrör och klusterhantering. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till molningenjörer som vill använda Kubernetes och Spinnaker för CI/CD-operationer. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Bygg på Kubernetes-plattformen för att påskynda molnmålade implementeringar. Integrera Spinnaker med Docker och Git för att automatisera leveransen av kod till rörledningar. Automatisera och hantera CD-rör, samtidigt som du väljer mellan en mängd olika CI-verktygsalternativ.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.
14 timmar
Spinnaker är en öppen källkod multi-cloud kontinuerlig leverans plattform för att släppa programvara effektivt. Denna instruktörledda, live-utbildning (online eller on-site) riktar sig till ingenjörer som vill använda Spinnaker för att ofta och kontinuerligt distribuera programvara till AWS eller Kubernetes. Vid slutet av denna utbildning kommer deltagarna att kunna:
  Installera och konfigurera Spinnaker för avancerade operationer. Integrera Spinnaker med befintliga kontinuerliga integrationsverktyg som Jenkins. Förstå Spinnaker's interna arkitektur och implementeringsarbetsflöde konstruktioner. Skapa rör för att implementera programvara på Kubernetes. Skapa rörledningar för att distribuera programvara på AWS. Problemlösning vanliga problem Spinnaker.
Format för kursen
  Interaktiv föreläsning och diskussion. Många övningar och övningar. Hand-on implementering i en live-lab miljö.
Kursanpassningsalternativ
  För att begära en anpassad utbildning för denna kurs, vänligen kontakta oss för att arrangera.

Last Updated:

Helg Spinnaker kurs, kvällSpinnaker utbildning, Spinnaker bootcamp, Spinnaker instruktörledd, Helg Spinnaker utbildning, Kväll Spinnaker kurs, Spinnaker coaching, Spinnaker instruktör, Spinnaker tränare, Spinnaker kurs, Spinnaker klasser, Spinnaker on-site, Spinnaker privata kurser, Spinnaker en till en utbildning

Rabatterade kurser

No course discounts for now.

Nyhetsbrev & Erbjudanden

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev så får du information om aktuella rabatter på öppna kurser. Vi respekterar ditt privatliv, så att din e-postadress kommer endast att användas för sändning vårt nyhetsbrev. När som helst kan du ändra inställningarna eller helt avbeställa den.

Våra kunder

is growing fast!

We are looking to expand our presence in Sweden!

As a Business Development Manager you will:

 • expand business in Sweden
 • recruit local talent (sales, agents, trainers, consultants)
 • recruit local trainers and consultants

We offer:

 • Artificial Intelligence and Big Data systems to support your local operation
 • high-tech automation
 • continuously upgraded course catalogue and content
 • good fun in international team

If you are interested in running a high-tech, high-quality training and consulting business.

Apply now!

This site in other countries/regions